Staf RSMuseum – B & W DEN HELDER & NHD | STELLING: ROB SCHOLTE HEEFT ZIJN KANS GEHAD | ONEENS !!! + Hedzer Faber – Rob Scholte mobiliseert aanhang om Helderse Courant

B & W DEN HELDER & NHD | STELLING: ROB SCHOLTE HEEFT ZIJN KANS GEHAD | ONEENS !!!

Geen enkele reactie heeft u als ondertekenaar van de Open Brief aan B & W Den Helder over het Rob Scholte Museum ooit ontvangen.
Noch de initiatiefnemers Theo Knippenberg en Joost Zwagerman, noch u ontvingen enige reactie.

B & W Den Helder komt al 851 dagen de gemaakte afspraken over de uitbreiding van het museum niet na.

Wel kregen we per deurwaardersexploot een opzegging van de huurcontracten per 1 april, geheel in strijd met de afspraken.
Met inachtneming van drie maanden opzegtermijn wil de gemeente het pand dus leeg en bezemschoon opgeleverd krijgen.

B & W Den Helder laat geen middel onbeproefd om Rob Scholte en zijn museum in een kwaad daglicht te stellen.
Daartoe organiseert de Helderse Courant een publieke enquete om het beleid van B & W te steunen en om aan te tonen, dat het museum in Den Helder niet welkom is en ongeliefd.
Voorkom, dat het Rob Scholte Museum op grond van deze valse info en regelrechte leugens verdwijnt.
Laat weten, dat u het oneens bent met de stelling: Rob Scholte heeft zijn kans gehad.

Rob Scholte heeft, zoals u de afgelopen jaren uitgebreid heeft kunnen volgen, geen enkele kans gekregen van B & W Den Helder.

B & W Den Helder wil al vier jaar niet met Rob Scholte praten.
Zij zijn voornemens het Rob Scholte Museum slopen.

Dat gaat niet gebeuren.

Het RSMuseum blijft!

Stem oneens !!!

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo/stelling-rob-scholte-heeft-zijn-kans-gehad

https://robscholtemuseum.nl/noordhollands-dagblad-stelling-rob-scholte-heeft-zijn-kans-gehad/

Binnenkort volgt nadere info over de officiële opening van het museum op woensdag 21 juni 2017.
Zet deze datum vast in uw agenda.
U hoort snel meer.

Rob Scholte mobiliseert aanhang om stelling Helderse Courant

Kunstenaar Rob Scholte voert campagne om de wekelijkse opinie stelling van deze krant te beïnvloeden.

En met succes. Halverwege het weekend waren 350 stemmen geteld en was 75 procent het eens met de stelling ’Rob Scholte heeft zijn kans gehad’, gisteren was dat opgelopen tot duizend stemmen waarvan 60 procent ’oneens’ koos.

Het kantelpunt lag op zondagmiddag, toen het Rob Scholte Museum een mail stuurde aan alle ondertekenaars van de door Scholte geschreven open brief aan de gemeente (https://robscholtemuseum.nl/open-brief-aan-het-college-van-b-w-den-helder-over-het-rob-scholte-museum/). In niet mis te verstane bewoordingen; ’B & W Den Helder laat geen middel onbeproefd om Rob Scholte en zijn museum in een kwaad daglicht te stellen. Daartoe wil de Helderse Courant hen nu helpen met een kwalijke publieke enquête. De Courant steunt B & W Den Helder en hoopt aan te tonen, dat het museum in Den Helder niet welkom is en ongeliefd. Voorkom, dat het RSMuseum op grond van deze valse info en hun regelrechte leugens gaat verdwijnen.’

Uiteraard kiest de redactie geen partij. We peilen de mening van onze lezers via een scherpe stelling. Zo kozen we in augustus 2014 nog voor ’Rob Scholte mag best wat kosten’ met de suggestie dat hij het oude postkantoor gratis moet krijgen om het (toeristische) belang voor Den Helder. Destijds was de uitslag 50-50.

Per IP adres kunnen meerdere collega’s of gezinsleden stemmen. De uitslag wordt voor publicatie in de zaterdagkrant gecontroleerd op misbruik van deze mogelijkheid.

Stemmen en reageren op de stelling kan via deze link: https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo/stelling-rob-scholte-heeft-zijn-kans-gehad.

NHD, 10 april 2017, 12:37

Reacties:

Henk van Kuijk · Leraar banjo, gitaar, bouzouki en zang bij Muziekleraar
Als je kort tevoren als redactie onjuiste informatie naar de lezer stuurt, namelijk dat Rob Scholte “er voor nop wil zitten” (woorden van het college en burgemeester, terwijl de redactie echt beter moet weten), en er daarna zo’n gestuurde stelling uitgooit, dan ben je allerminst objectief, als krant. En stuur je de uitslag pal voor een belangrijke raadsvergadering naar negatief. Het levert je bepaald geen abonnees op, wat echt nodig is in deze tijd. Een stelling moet gebaseerd zijn op de juiste informatie, voors en tegens.

https://www.noordhollandsdagblad.nl/den-helder-eo/rob-scholte-mobiliseert-aanhang-om-stelling-helderse-courant

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image