Silvan Schoonhoven & Marcel Vink – Amateur Speur Neuzen maken het Leven van Slacht Offers tot een Hel

Amateur Speur Neuzen maken Leven van Na Bestaanden tot een Hel (foto De Limburger)

Amateur Speur Neuzen maken het Leven van Slacht Offers tot een Hel

Weet U Wel, Wat U aan richt bij de Familie?

Het is Vaste Prik bij Media Gevoelige Drama’s, Amateur Speur Neuzen gaan zich Ongevraagd met de Zaak Bemoeien, ze zijn er van Overtuigd, dat ze de Ware Toedracht weten, Vaak op Basis van Complot Theorieën en Haaks op wat Justitie vindt, Voor Al Zaken rond Kinderen, Vermissingen en Misbruik werken als een Magneet op Zelf Benoemde Detectives.

Amsterdam – „Ik ben mijn Kind Verloren”, zegt een Moeder uit Weesp. „Niets kan Lisa terug brengen. Het Enige, waar ik op kan hopen is, dat ik Steun en Rust krijg om dit Verlies te Verwerken. Helaas heeft deze Vrouw daar Geen Enkel Begrip voor. Ze misbruikt het Overlijden van Lisa om Aandacht te krijgen en Zelfs om Geld in te zamelen.”

Lisa (14) beroofde zich zelf van het Leven. Maar toen meldde zich ’die Vrouw’, de Hoog Blonde Agnes, Slacht Offer van de Toeslagen Affaire. Zij gelooft Niet, dat het Suïcide was en begint Online Hardnekkig te verkondigen, dat de Staat meer weet van Lisa’s Dood. Ze noemt het Sterf GevalVerdacht’ en suggereert, dat de Overheid de Zaak in de Doof Pot stopt. Ze riep zelfs op om de Uitvaart te Verstoren. De Moeder van Lisa smeekte Agnes om te Stoppen met het Misbruiken van het Drama voor haar Hersen Spinsels. ’Fok Jou, ik laat me Niet de Mond Snoeren’, zou Agnes aan de Telefoon hebben geroepen.

Vonnis

De Moeder sleepte Agnes voor de Rechter en die vonniste Vorige Week Streng. Op Straffe van 500 Euro per Overtreding moet Agnes Stoppen met het Verspreiden van haar Bizarre Theorie over de Rug van Nabestaanden.

Ik heb haar Op Alle Mogelijk Manieren gevraagd Hier Mee te stoppen”, zegt de Gekrenkte Moeder. „Maar Dat doet ze Niet. Ik hoop, dat het Vonnis er Eindelijk voor zorgt, dat het tot haar door dringt Hoe Veel Pijn ze mij en Andere Naasten van Lisa doet.”

Het Geval van Agnes staat Niet op Zich Zelf. Als je een Dierbare verliest door Vermissing of een Plotse Onnatuurlijke Dood ga je door een Hel. Maar Steeds Vaker verschijnen er dan Bet Weters op het Toneel, die je Nog Verder in de Misère Helpen.

Vorige Week Nog. De Vermissing van het Gehandicapte Meisje Hebe en haar Begeleidster Sanne was voor Sannes Beste Vriend Mark Al Slopend. Toen begonnen Plots Beschuldigingen tegen Hém Rond te Zingen. Ook Toen de Lichamen waren Gevonden en Duidelijk was, dat het een Verkeers Ongeluk betrof, hielden de Bedreigingen aan. Zijn Belagers sloegen aan op een Oude Zaak, waar in Mark Ten Onrechte was Aangemerkt als Verdachte van Grens Overschrijdend Gedrag. „Mensen haalden Allemaal Oude Kranten Berichten aan en ik werd Aan Gewezen als Degene, die Sanne en Hebe wat zou hebben Aan Gedaan. Ik en mijn Zoontje zijn Bedreigd en er stonden Mensen voor de Deur bij mijn Vrouw. Die zat te Trillen als een Rietje”, vertelt Mark.

Uitermate Pijnlijk voor de Nabestaanden of Betrokkenen”, zo noemt de Korps Leiding van de Politie dit Soort Voorbeelden. „De Politie herkent dit Verschijnsel, dat Lastig in Cijfers is te Vatten. Wij kunnen Familie Agenten in zetten om Betrokkenen te Helpen, omdat we ons Realiseren Wat een Incident kan betekenen in de, Sociale, Media.” Amateurisme, Speur Zin en Complot Denken vormen een Cocktail, die Levens verwoest.

Schand Paal

Weet U Wel, Wat U aanricht bij de Familie?” vroeg de Rechter aan een Drie Tal Complot Denkers. Zij hadden Maanden Lang een Onschuldige Huis Arts uit Bodegraven aan de Schand Paal Genageld. De Arts zou Samen met RIVM Baas Jaap van Dissel Vroeger Tal van School Kinderen hebben Gekeeld. Het Drie Tal beweerde ook dat de Vrouw van de Huis Arts, die Aan Kanker was Overleden, ’Waarschijnlijk ook op een Andere Manier’ om het Leven was gekomen. Vermoord, dus.

Dank zij hun Opgewonden Internet Journaals kreeg het Drie Tal Duizenden Fanatieke Aanhangers op de Been. Die bestempelden Bodegraven tot Centrum van een Bende Satanisten, die Kinderen Misbruiken en Af Slachten. Anoesjka, een van de Volgelingen, schrijft, dat ze zich onder dompelde in de Filmpjes en ToenHeel Veel heeft Gehuild’. „Al Zo Verschrikkelijk Lang worden Kinderen op Verschrikkelijke Manieren Mishandeld, Misbruikt, Verhandeld. Hele Tunnel Stelsels, met daar in Kooien Vol Kinderen, Stukken van Kinderen.”

De Arme Huis Arts kreeg Belagers aan de Deur die Verhaal kwamen halen. Hij durfde bij de Recht Bank Zelfs Geen Schade Claim in te dienen Uit Angst voor Nog Meer Ellende. „Verdachten wilden hem Thuis treffen en dat is Gelukt”, tierde de Officier van Justitie. „Weerzin Wekked.”

Niet Alleen de Arts en Van Dissel werden Besmeurd door de Bodegraven Bende. Aanhangers, onder wie Anoesjka, veranderden de Plaatselijke Begraaf Plaats in een Bloemen Zee. Na Bestaanden kregen Op Eens te horen, dat hun Dierbaren Weg Gemoffelde Mis Buik Slachtoffers waren. Dat kwetste Na Bestaanden tot op het Bot, zei de Burgemeester. „In Plaats van dat ze Privé kunnen Rouwen, worden ze Bij deze Onzin Betrokken. Iemand is In Gesprek Gegaan met die Mensen, Wat ze er kwamen doen. Dan volgde een Ingewikkeld Verhaal, waar Niets Van Klopt. Dan zegt hij Hier ligt mijn Kind, Ga Weg.”

Onderzoek

Anoesjka benadrukt,, dat ze GraagZelf Onderzoek doet’, een Veel Gebruikt Motto in Complot Kringen. Maar voor haar en de AndereGelovigen’ was de Enige Bron voor het Satanisten Verhaal een Psychisch Verwarde Man uit Bodegravem die zich Op Latere Leeftijd Aller Lei Buiten Nissige Gebeurtenissen ging ’Herinneren’. Zonder een Snipper Steun Bewijs, maar dat was voor de Satanisten Jagers Geen Probleem. „Jullie Eigen Onderzoek stelt Niets voor”, concludeerde de Haagse Rechter. Het Complot Trio kreeg Maanden Lange Cel Straffen.

Dit Verschijnsel lijkt toe te nemen”, zegt Evy Khouw van de OrganisatieNamens de familie’, die Getroffen Mensen bij staat in de Media Storm. „Onze Cliënten hebben er Veel Last van als Aller Lei Mensen Insinuaties gaan strooien. Het is Bemoeienis tijdens een Zaak, waar Familie Nooit op zit te wachten. Ze zijn Al in een Wereld Gestort, Waar ze Niet in wilden, en dit Soort Dingen Vergroten alleen maar de Verwarring, Machteloosheid en Boosheid.”

Heksen Vervolging

Nieuw is deze Moderne Heksen Vervolging Niet. Rond Oud Top Ambtenaar Joris Demmink zwermen Al Decennia Insinuaties over een Verborgen Pedo Netwerk. Bewijs is Nooit Geleverd, maar de Beschuldigingen stoppen Nooit. Het Radio ProgrammaArgos’ bracht in 2018 nog een Fel Bekritiseerde Uitzending, waar in de Ambtenaar met Kinder Moorden in Verband werd gebracht. In juni kreeg een Man uit Nijmegen Vier Maanden Cel, omdat hij bij Demmink voor de Deur stond met een Megafoon. Hij noteerde, dat hij zijn Slacht OfferZo Gek wilde maken, dat hij Zich Zelf gaat Verhangen’.

Dit is er Altijd Al Geweest”, zegt Evy Khouw. „Maar Alles gaat Tien Keer Sneller door Sociale Media. Uitingen worden Luk Raak Over Genomen.”

https://digitalekrant.noordhollandsdagblad.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.noordhollandsdagblad.nl/cdn/premium/079e380460f13a3b067124fe74132618/web/OPS/cciobjects.json#/pages/8

Betoging voor de Vrij Lating Micha Kat en Red Pillers bij Penitentiaire Inrichting Alphen aan de Rijn (video Telegram)

Als je het achterstevoren leest en dan telkens de oneven klinkers van het alfabet om de lettergreep weglaat lees je een oproep aan Gideon.

— Wefke vdf Bilderberg (@WeimarDay) October 27, 2022

Gepanserd Voertuig in de Straten van Joure, Friesland (video Telegram)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Silvan+Schoonhoven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+Vink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Christiaan+van+der+Kamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisten+Bende
https://robscholtemuseum.nl/?s=Evy+Khouw
https://robscholtemuseum.nl/?s=Namens+de+Familie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Amateur+Speur+Neuzen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Na+Bestaanden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ware+Toedracht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pizza+Gate
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marianne+Vaatstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=Toeslagen+Affaire
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Knevel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wouter+Raatgever
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodegraven+Bende
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bart+van+Well
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bart+van+Well+Foundatio
https://robscholtemuseum.nl/?s=Argos
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zonder+een+Snipper+Bewijs
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zonder+een+Snipper+Steun+Bewijs
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zelf+Onderzoek+Doen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image