Robyn van Gorsel – Doutzen Kroes denkt, dat het Nieuws Volledig uit Propaganda bestaat en dat is Schadelijk

Doutzen Kroes denkt, dat het Nieuws Volledig uit Propaganda bestaat en dat is Schadelijk

Journalisten worden Wereld Wijd Bedreigd en Belemmerd in hun Werk, maar Doutzen Kroes doet er Nog Even Lekker een Schepje Boven Op.

doutzen kroes

Doutzen Kroes op Schaak Bord (foto Francois Durand)

Ooit was ik Groot Fan van Doutzen Kroes. Ik vond haar Prachtig en was Maar Wat Trots dat Één van de Bekendste SuperModellen van mijn Tijd ‘Gewoon’ uit Nederland kwam. Maar na wat ze de Laatste Tijd uit kraamt op Sociale Media, ben ik Geen Fan Meer.

Wat er aan de Hand is vraag je? Ze deelt het Waan Beeld dat Al het Nieuws in de Wereld uit Propaganda bestaat.

Doutzen Kroes deelt het Idee, dat het Nieuws een Propaganda Machine is

Op haar Instagram Pagina deelt Doutzen Kroes een Quote, waar in wordt Gesuggereerd, dat het Nieuws Volledig uit Propaganda staat. Daar Bij schrijft ze Zelf: Once U See i ().

doutzen kroes

Doutzen op Instagram (foto Elle)

Naast dat dit Idee Compleet Gek is, is het Ook Nog Eens Gevaarlijk om dit Soort Des Informatie te Verkondigen. Journalisten Wereld Wijd worden Bedreigd door Mensen, die dit Soort Waan Zin Geloven en het Laatste Wat we Willen is dat dit ToeNeemt door een Model, dat Iets op Instagram Slingert zonder Iit te Zoeken, of Het Wel Klopt.

Wat het Gevaarlijk maakt is, dat Doutzen Negen Miljoen Volgers heeft. Ze zullen Heus Niet AlleNaal haar Volgen van Wege haar Discutabele Denk Wijze, maar Zelfs Één Volger, die deze Quote Ziet en Denkt, ‘Oh, als Zij Het Zegt, zal Het Wel Waar Zijn’, is Al Te Veel. Voor je het Weet verkondigt die Persoon het Weer tegen zijn Buurman, zonder Zelf Research te Doen Uiter Aard, en Daar ga Je. Gevalletje ‘Hep op Fees Boek’ Gestaan, maar Dan in dit Geval op de Instagram Pagina van Doutzen.

Journalisten Wereld Wijd worden Bedreigd en Dat moet Stoppen

Het Nieuws is Geen Propaganda Machine. De ‘Mensen van het Nieuws’ zijn er Miet op uit je te Hersen Spoelen. En We worden Al Helemaal Niet door de Overheid Aan Gestuurd om BepaaldeGdingen op jullie te Pushen, zo als in  Corona Tijd Geroeptoetert werd. Ik werkte Des Tijds voor een Grote Krant en ik kan je Vertellen, Mark Rutte heeft mij Nooit Betaald om jullie ‘Verkeerde Covid Cijfers‘ Voor te Schrijven, en ik heb Ook Nog Nooit de Op Dracht gehad om over Bepaalde Dingen te Liegen, Bedriegen, of te Propageren. \

Wat Wel Gebeurde, is dat een Vriend en Journalist bij een Krant, waar ik des Tijds voor werkte, Bekogeld werd met Stenen en Achter Na werd Gezeten, omdat hij Verslag deed van de Corona Rellen in Noor Brabant. Hij viel Niemand Lastig met een Microfoon in het Gezicht, maar Keek Gewoon Toe van een Af Stand en documenteerde Wat hij Zag. Dit is Wat je Krijgt als je Volgers Op Zet tegen ‘Het Nieuws‘.

Journalisten hebben het Zwaar en Daar kunnen ze deze Complete Non Sense Niet Nog Eens Bij Hebben. We zouden Doutzen Kroes Graag op het Hart Drukken Weg te Blijven van dit Soort Conspiracy Theorieën, of, Beter Nog, Ga Eens een Keer in Gesprek met een Journalist, je kunt ons Al Tijd Bellen.

Doutzen Kroes promoot een Vrij Questionable Merk

Eerste Film Klus voor Doutzen Kroes

Elle, 28 juli 2023

https://www.elle.com/nl/lifestyle/lifestyle-nieuws/a44672537/doutzen-kroes-nieuws-propaganda-gevaarlijk/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robyn+van+Gorsel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elle
https://robscholtemuseum.nl/?s=Doutzen+Kroes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nieuws
https://robscholtemuseum.nl/?s=Propaganda