Rijssen S Mannen Koor – God and God alone + Dick Tukkers – Tenor Ard Kamphuis Wars van Ster Allures + Josti Band – Steun Betuiging

Ard Kamphuis God and God alone (foto YouTube)

God and God alone

Gepubliceerd 12 apr. 2008

twenteforever74

Het Rijssen S Mannen Koor zingt God and God lone.
Solo van Ard Kamphuis.

Reacties
https://youtu.be/vYNuCa50thE

Tenor Ard Kamphuis Wars van Ster Allures

Ard Kamphuis (foto Hart van Rijssen Holten)Logo hartvanrijssen.nl Hart van Rijsen Holten (foto Idem)

Rijssen – Tenor Ard Kamphuis (1966) is Niet Alleen Bekend als Koor Solist bij het Rijssen S Mannen Koor, maar ook door zijn Solo Optreden bij Diverse Koren in de Omgeving.

Ard Kamphuis is een Self Made Man, die Alle Genres aan kan. Bij Alle Concerten levert hij een Duidelijke Eigen Bijdrage Zijn Stem Geluid maakt de Concerten van het Rijssen S Mannen Koor tot een Extra Belevenis. Ard is een Publiek S Lieveling maar toch ook Wars van Ster Allures. Dit past precies bij het Rijssen S Mannen Koor.

Onder de Douche

Ard KamphuisIk kwam Al Vroeg in Aanraking met het Rijssens Mannen Koor (RMK). Mijn Opa ‘Jans van de Koarre‘ , mijn Oom Marinus en mijn Vader Antoon Kamphuis waren Allemaal Lid van het RMK. Ik kwam als Jongentje Al Geregeld bij de Repetities van het RMK toen ze nog repeteerden in de Grote Zaal van het Park Gebouw. Ik moest dan Soms voor mijn Vrijgezelle Oom Marinus Stukjes Muziek opnemen. Hij had voor die Tijd de Mooiste Apparatuur.

Gezellig

Vrijdag Avond S was het Altijd Feest na de Repetitie. Dan werd er Altijd Patat met een Kroketje besteld op de Kosten van Oom Marinus. Mijn vader wees me er Herhaaldelijk op, dat ik met 16 Jaar Lid kon worden van het RMK, maar ik hield Altijd de Boot af, aangezien ik Jong was en er de Vrijdag Avond Nog Niet voor over had. In die Tijd woonden we naast Gerrit Flim (Kerkelijk Werker). die ook Lid was van het RMK. Het kwam geregeld voor, dat we Beiden in ons Eigen Huis onder de Douche stonden. Aangezien de Douche Ruimtes van het Twee Onder Één Kap Huis, waar in we woonden aan elkaar grensden en de Raampjes Open stonden, hebben we met elkaar Heel Wat Duetten af gezongen, waarbij de Hele Rembrandt van Rijn Straat kon mee genieten.

Solo Optredens

Nadat ik een Verzoek van de Twente Zangers om bij hen te komen Zingen, had Af Gewezen, “daar ik Anders Ruzie met mijn Vader kreeg”, ben ik in 1995 bij het RMK Lid geworden. In 1997 zong ik mijn Eerste Solo en dat in het Concert Gebouw van Amsterdam. Er werd een Kerst Concert georganiseerd. waar het RMK en het ‘Elburgs Knapen Koor’ te Gast waren. Het RMK werd Toen Nog gedirigeerd door Pieter Jan Leusink. Mijn Broer Herald Kamphuis deed Niet Lang daar na in 1998 zijn Intrede bij het Koor en stond als Eerste Tenor naast me. In 2009 is hij Gestopt met Zingen bij het RMK, Aan Gezien hij het Te Druk kreeg met zijn Werk. Hij is Mede Eigenaar van Novicon uit Oldenzaal.

Andere Koren

Vanaf 2000 zong ik ook bij Andere Koren. Toen in 2009 Freddy Veldkamp de Nieuwe Dirigent werd van het RMK, kreeg ik Meer Vrijheid in mijn Muziel Keuze, en kon ik mij daar door Verder Ontwikkelen. In 2011 heb ik een Solo CD op genomen genaamd ”How Great Thou Art“, met Arrangementen van Gezinus Veldman. Een Pianist met wie ik Geregeld en Graag samen werk. Ik kan Niet  aan Alle Concerten mee werken, waar voor ik ben Uit Genodigd, omdat ik Overdag Gewoon mijn Eigen Werk heb bij Nijhof Wassink, waar ik al weer Bijna 25 Jaar werk. Verder organiseert het RMK per Jaar ook Gemiddeld 14 – 15 Concerten en om de Twee jaar een Concert Reis naar de Mooiste Muziek Locaties, zo als dit Jaar in Wenen.”

Hart van Rijssen Holten, 16 mei 2017, 07:00

https://www.hartvanrijssen.nl/nieuws/algemeen/17125/tenor-ard-kamphuis-wars-van-sterallures-

Steun Betuiging

Steun Betuiging van de Josti Band in Verband met het Overlijden van onze Koor Solist Ard Kamphuis

De Josti Band speelt Nummer ”You Raise Me Up” dat Ard Vaak Zong, Erg Ontroerend. Dank Josti Band onder Leiding van Lyan Verburg.

xhttps://fb.watch/fD2Pk8peeR/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2269128223401642&id=702734763172963

Theo Knippenberg – Goedenavond + Ivan Toergenjev – Einde van de Wereld, Droom + Leonid Andrejev – Noodklok + Aleksander Koeprin – Toost + Belcampo – Het Grote Gebeuren

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijssen+S+Mannen+Koor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ard+Kamphuis
https://robscholtemuseum.nl/?s=God
https://robscholtemuseum.nl/?s=God+alone
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijssen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Twente