Prison Show – (203) Hüseyin Baybaşin + De Blauwe Tijger | Rein Gerritsen – Baybaşin, Politiek Gevangene in Nederland + Hüseyin Baybaşin – Expo

Prison Show (203) Hüseyin Baybaşin, Politiek Gevangene in Nederland

Our Guest Hüseyin Baybaşin can, After A Long Time, Finally Talk about his Case. For this Episode he Phoned us from Prison.

De Telefoon Notitie uit 1997, waar in staat, dat de Zaak Baybaşin wordt Gebruikt als Druk MiddelTen Einde in een Andere Zaak Iets van de Turkse Autoriteiten Gedaan te Krijgen‘ is te Bekijken via deze Link
Immigratie en Naturalisatie Dienst (IND) – Telefoon Notitie, 15 juli 1997

Een Podcast van en door Frans Douw en Edwin Kleiss.

Publicatie Vrijdag 28 juli 2023. www.prisonshow.nl

Een Initiatief van Stichting Herstel en Terugkeer. www.herstelterugkeer.nl

Voor ons Door Zoekbare Archief ga je naar: https://www.herstelterugkeer.nl/podca

Spotify 20 juli 2023

https://open.spotify.com/episode/6aJHUa40O1dESD4iqASYqT

Baybasin, Politiek Gevangene in Nederland

Wat heeft de Gevangenschap van de Koerd Baybasin te maken met de Huidige Corona Crisis? Op het Eerste Gezicht Niet Veel. Hij werd Al 26 Jaar Geleden Gevangen Genomen en zit Nu een Levens Lange Straf uit. Hij wordt Ook van de Ene naar de Andere Plek Gezeuld, Nu Weer in de PI in Lelystad. Met Name uit de Boeken die Professor Ton Derksen over hem schreef, blijkt Klip en Klaar, dat hij is Veroordeeld op Gemanipuleerd Bewijs. Het Verband met de Hoge Ambtenaren van Justitie en de Rechterlijke Macht, die zich Bezig Houden en Hielden met Vreselijke Vormen van Kinder Mis Bruik wordt Ook door Professor Ton Derksen Aan Gekaart.

De Laatste Tijd hoor je Ook bij de Manifestaties van de “Vrijheids Karavaan”van Thierry Baudet Dik Wijls de Vraag “Wat gaan jullie Doen aan het Dossier Demmink”. Dat Dossier is in tussen Zó Vervuild en Gecorrumpeerd, dat Alleen Iemand, die Écht Diep wil Graven Daar Nog Uit kan Komen. Mensen, die er Dicht Bij Komen, zo als in een Paar Uit Zendingen van Argos Radio, Sanne Terlingen, worden Al Heel Snel Weg Gezet als Mensen, die zich hebben Laten Mis Leiden door ComplotDenkers. En als er eens Écht een CDA Tijger, zo als Pieter Omtzigt in wil Duiken, en U Weet Wat Dat Op kan Leveren, wordt hij Gedwongen zich Niet met deze Zaak te Bemoeien. Door Minister President Mark Rutte, via de Toen Malige CDA FractieLeider Sybrand van Haarsma Buma. Het Kartel, zo als Baudet, dat noemt, Sluit zich Aan Een. Ook Verzoeken aan Kleinere Partijen, zoals de CU en de SGP, door Mij Zelf, leverden Geen Resultaat op. Niemand wil zijn Handen er aan Branden. Maar áls Demmink dit Soort Feiten heeft Gepleegd, áls de Top van Justitie daar bij Betrokken is, áls de Ministers van Justitie er van Weten, áls die worden Geselecteerd door de Minister President, die Angst Vallig willen, dat er Géén Licht gaat Schijnen over deze Zaak, Wat is er Dan aan de Hand?

Volgens Diverse Bronnen, Betrouwbare Bronnen, Bewijsbare Bronnen, is Demmink Regel Matig in Turkije Geweest en heeft zich Daar via Top Ambtenaren, zo als de Toenmalige Burgemeester van Istanbul, Recep Tayyip Erdogan, laten Bedienen  door Jonge Jongens op Bestelling te Leveren. Als die Turkse Autoriteiten Daar Nu Compromitterend Materiaal van Hebben. Als zij de Leider van het Koerdisch Parlement in Ballingschap, Baybasin, de Mond willen Snoeren, dan is Druk op onze Overheid een Ideaal Middel.  En als daar dan Iemand Levens Lang als Politiek Gevangene voor moet Dienen deinst ook de Nederlandse Overheid daar voor Blijkbaar Niet Terug.  Kinder Mis Bruik beperkt zich Niet tot Nederland. Zelfs van uit de VS is Al eEens om Veroordeling van Demmink Gevraagd. Maar de Elite, het Kartel, Beschermt Zich Zelf door Kinder Mis Bruikers te Beschermen. Daar voor moeten zij Wel aan de Macht Blijven. En het Volk moet Gehoorzamen Zwijgen. Op Af Stand, Zonder Sociaal Contact. Een Crisis met Corona of Welke Griep Variant dan Ook, is Daar Voor een Prachtige Gelegenheid. Want Stel Nu Eens, dat Baudet aan de Macht komt, of Trump had Kunnen Door Pakken in de VS, Hoe Veel Jeffrey Epsteins, Joris Demminks, Theo Reubs, MP’s, Ministers, Officieren van Justitie en Rechts zouden er Dan Wel Niet kunnen Sneuvelen. Free Baybasin is Daar Om Ook Free Nederland.

Blauwe Tijger, datum onbekend

https://deblauwetijger.com/baybasin-politiek-gevangene-in-nederland/

Expo

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frans+Douw
https://robscholtemuseum.nl/?s=Edwin+Kleiss
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prison+Show
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stichting+Herstel+en+Terugkeer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rein+Gerritsen
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Blauwe+Tijger
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hüseyin+Baybašin
https://robscholtemuseum.nl/?s=PI+Lelystad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ton+Derksen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sanne+Terlingen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Argos+Radio
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thierry+Baudet
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pieter+Omtzigt
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sybrand+van+Haersma+Buma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeffrey+Epstein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Theo+Rueb
https://robscholtemuseum.nl/?s=Recep+Tayyip+Erdogan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Istanbul
https://robscholtemuseum.nl/?s=Turkije
https://robscholtemuseum.nl/?s=Free+Baybasin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Free+Nederland