NOS – FvD Kamer Lid Van Meijeren spreekt over Bezetten Tweede Kamer + Compleet Denkers (26) Gideon van Meijeren

Gideon van Meijeren (oto NOS)

Kamer Lid Van Meijeren spreekt over Bezetten Tweede Kamer

FvD Kamer Lid Gideon van Meijeren zegt te hopen op een Revolutionaire bBeweging, die “Bij Wijze van Spreken” de Tweede Kamer Bezet om de Regering weg te krijgen. Hij deed die Uitspraak in een Interview met de Belgische Website Compleet Denkers.

Volgens Van Meijeren gedraagt de Staat zich Tiranniek en worden Nederlanders van hun Grond Rechten Beroofd, onder meer door Corona Maatregelen. Hij voorziet een Moment, waar op het “Zo Urgent wordt voor Mensen, die Niks Meer te Verliezen hebben, dat ze bij Wijze van Spreken naar het Parlement Trekken en zeggen ‘Wij gaan Hier Gewoon Niet Weg tot dat de Regering Weg is‘.”

De FvD‘er wijst er in het Interview op, dat er Geen Meerderheid Nodig is om in Verzet te komen. Volgens het Kamer Lid kan je ook met Kleinere Aantallen “Heel Veel Impact” maken.

Hij zegt, dat “Tal van Voorbeelden Wereld Wijd” laten zien, dat er Ook Doden bij kunnen vallen. “We hopen, dat we Dat kunnen Voorkomen en dat Alles Vreedzaam Blijft. Maar Dat is Wel, Waar ik Op Hoop Uiteindelijk.”

Ook Minister Yesilgöz van Justitie en Veiligheid keurt de Uitlatingen van Van Meijeren Sterk af.

Vanuit de Tweede Kamer worden Van Meijerens Uitspraken Scherp Veroordeeld.

Na de Bestorming van het Capitool in Washington zijn deze uitspraken abject en onverantwoord. In een democratie is geweld nooit iets waar je ‘op hoopt’. Deze tijd vraagt om politici die verbinden en matigen in plaats van ophitsen en verdeeldheid zaaien.

Recent vielen er Dodelijke slachtoffers bij de Bestorming van het Capitool in de VS, waarin het Congres Gehuisvest is, de Amerikaanse Volks Vertegenwoordiging. Op 6 januari 2021 vielen Aanhangers van de Toen Malige President Trump het parlementsgebouw aan nadat Trump zijn verkiezingsnederlaag niet had geaccepteerd. Vijf mensen kwamen daarbij om het leven.

Van Meijeren kwam vorige maand in het nieuws toen hij een journalist intimideerde met een video die hij heimelijk had opgenomen.

Politiek Verslag Gever Lars Geerts

“Je merkt de Afgelopen Tijd, dat Meer Politici hebben Besloten om dit Soort Uitspraken Niet  Zo Maar te laten passeren. We zagen bij de Algemene Beschouwingen. dat het Hele Kabinet Weg liep op het Moment. dat Thierry Baudet Verdacht Makingen uitte aan het Adres van Sigrid Kaag. We hebben het Eerder Gezien in de HJ Schoo Lezing van Dilan Yeşilgöz, waarin ze Specifiek Forum voor Democratie noemde Als Één van de Gevaren in onze Samenleving. voor de Democratie. Dus er is een Soort van Consensus ontstaan in de Politiek, Bewust of Onbewust, dat je Tegen Gas geeft op dit Soort Uitspraken, en dat zie je Vanavond dus Ook Weer.

De Uitspraak van het FvD Kamer Lid kan ook tot Juridische Stappen leiden. Verschillende Staatsrecht Geleerden zeggen, dat dit Soort Uitspraken vallen onder Opruiing, en dat is Strafbaar. Dus dit kan volgens hen leiden tot de Vervolging van Gideon van Meijeren, ook om dat hij de Uitspraken Niet in het Parlement heeft gedaan. In het Parlement is hij Immuun voor Vervolging, maar daar Buiten is hij dat Niet. Minister Yeşilgöz hint Daar op Twitter Eigenlijk Ook Op. Ze zegt. dat “Wel of Geen GerechtelijkeStappen een Overweging van het OM is en Niet van mij als Minister van Justitie en Veiligheid“. Maar door het te Noemen, door die Overweging mee te geven, zou je Bijna kunnen Zeggen, dat ze aan het OM vraagt “Kijk Hier Eens Naar.”

Kamer Voorzitter noemt FvD Video ‘Ongehoord’, kijkt naar Aan Scherpen Regels

Yeşilgöz waarschuwt voor Anti Semitisme: Schaamte is er Zelfs Niet Meer

Grote Meerderheid Tweede Kamer stemt voor Week Schorsing Baudet

NOS Nieuws, 13 november, 2022, 20:20, Aangepast

https://nos.nl/artikel/2452300-fvd-kamerlid-van-meijeren-spreekt-over-bezetten-tweede-kamer

I Hate Thinking  |  Me Too  |  Let’s Just Trust Out Government Okay  (foto Imgflip)

1 Comment

  1. LoL. Dus zo’n “Mediapedagoog”, gaat zo’n heel interview bekijken, om er in te knippen, om bepaalde uitspraken te kunnen verdraaien? De NOS volgt vervolgens haar opvoedingsinstructies, om zo nepnieuws ter propaganda aan te bieden aan mensen, die zo blind en doof zijn, dat ze zulke misdaden dagelijks kunnen verdragen.

    Neonazi’s op Twitter, die Azov Bataljon, Rechtse Sector, Stepan Bandera verering, steunen, zijn vaak gemakkelijk te herkennen op Twitter, door een bepaald vlaggetje.

    Mediapedagoog dr. Miranda zou een leuke aflevering voor Rioolratten kunnen vullen. Ik hoop in ieder geval dat er zo snel mogelijk een deel twee komt. Ook leuk voor journalisten, want Merel Ekker won daardoor een week later wel de Dr. Jan Meerwaldt prijs 2022. Op 3 november. De jezuïeten zien er op toe, dat misdaad tegenover dit ongehoorzame volk, met hun vervelende Willem de Zwijger, altijd loont.

    Ja, jezuïeten staan al sinds 1605 bekend om hun bomaanslagen.
    https://duckduckgo.com/?q=bonfire+plot

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image