Nico van den Ham – Joris Demmink, Jan Wolter Wabeke en een Fiets Lampje

Joris Demmink, Jan Wolter Wabeke en een Fiets Lampje

Achter Lichtje (foto Twitter)

Demmink

Wat hebben de Voor Malige Hoogste Baas van Justitie Mr Joris Demmink, Raads Heer Mr Jan Wolter Wabeke, Voor Malig Officier van Justitie Mr Hans Holthuis en Voor Malig Officier van Justitie Mr Henk Wooldrik, Foto’s onder aan dit Artikel, Waar van Onder Ede door Niet de Minsten is Verklaard, dat zij hun Justitiële Snikkel in Minder Jarige Jongetjes propten. en dat Mogelijk Nog Doen, Wie maakt Ze Wat, Een Kapot Fiets Lampje Laten Maken? Van Morgen was er een Recht Zitting, die Daar over ging in de Recht Bank Zwolle. Dat zou Veel Meer moeten Gebeuren! Frank de Wit, van het Kapotte Fiets Lampje, vertelt Hier Over in de Onder Staande Video.

Rechter Mr Jordaans

Nico vroeg aan Rechter Dhr Mr BTC Jordaans Waar Om hij Geen Toe Stemming gaf om Audio Visuele Op Namen van de Zitting te Maken. Het Antwoord van Mr Jordaans daar op was ‘Om dat een Zaak, die Om een Achter Lichtje gaat, wordt Gebruikt om een Podium te Krijgen voor Andere Zaken en daar is het Proces Recht Niet voor Bedoeld. Daarom wil ik Niet, dat er Gefilmd wordt. U mag Uiter Aard Wel Aan Wezig zijn’.

Mis Bruik

Wij denken, dat Rechter Jordaans daar mee Bedoelt, dat hij Niet wil, dat het Volk Op Nieuw wordt Herinnerd aan het Feit, dat de Voor Malige Hoogste baas van Justitie, Mr. Joris Demmink, Raads Heer Mr Jan Wolter Wabeke, Voor Malig Officier van Justitie Mr Hans Holthuis en Voor Malig Officier van Justitie Mr Henk Wooldrik door Meerderen onder Ede zijn Beschuldigd van het Seksueel Mis Bruiken van Minder Jarige Jongetjes.

Demmink | Wabeke | Holthuis | Wooldrik

De Boete voor het Kapotte Fiets Lampje was 62 Euro. Frank ging Daar Tegen in Beroep, maar de Boete bleef 62 Euro. Mr Demmink, Mr Wabeke, Mr Holthuis en Mr Wooldrik hoeven Niets te Betalen en voor hen is er Verder Niets aan de Hand.

Daar om, houdt U van Seks met Kinderen en wilt U daar Vrijelijk Uw Gang in Kunnen Gaan? Ga dan Werken bij Justitie en wordt bij Voor Beeld Officier van Justitie, Rechter of Raads Heer.

Door de Redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND
Sectoren Fiets Lampjes, Justitiële Pedofilie, Klassen RechtSpraak, Media Censuur, Mensen Rechten Schendingen, Staats Mis Drijven tegen Eigen Bevolking.

Nico van der Ham, donderdag 24 november 2016

https://nicovandenham2.blogspot.com/2016/11/joris-demmink-jan-wolter-wabeke-en-een.html

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nico+van+den+Ham
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frank+de+Wit
https://robscholtemuseum.nl/?s=Recht+Bank+Zwolle
https://robscholtemuseum.nl/?s=BTC+Jordaans
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Wolter+Wabeke
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Holthuis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Henk+Wooldrik
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fiets+Lamp