Niburu – Groen is het grote gevaar (video)

Gelukkig worden beginnen meer en meer mensen in de gaten te krijgen wat “groen” nu eigenlijk precies betekent.

Groen betekent het einde van alle vrijheden, die je ooit hebt gekend, en een leven, dat je niet wilt onder een socialistisch en communistisch wereldbewind.

Dit artikel hoort thuis in de categorie die je op-ed artikelen zou kunnen noemen. Het woord op-ed is een afkorting voor “opposite the editorial page” en zijn artikelen, die worden geschreven door een gastauteur. Ze weerspiegelen vaak een eigen mening en of visie, die niet per definitie hoeft overeen te komen met de mening en of visie van de redactie.

Daarnaast zijn er nog ook nog lezersbrieven, incidentele stukken, die door lezers geschreven kunnen worden en eventueel gepubliceerd, waarvoor hetzelfde geldt.

Agenda 21 is door de VN in 1992 akkoord verklaard (https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13995:klimaatplan-is-bedacht-om-mensen-te-lozen&catid=20:het-complot&Itemid=33) om de wereldpopulatie aan alle mogelijke kanten te controleren en afhankelijk te maken van één wereldregering (http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9822:de-nieuwe-wereldregering-is-een-feit&catid=20:het-complot&Itemid=33), zodat onze vrijheden aanzienlijk ingeperkt worden. Het klimaatakkoord is een van de argumenten om ons in deze val te lokken. Relax! Het is niet alleen maar ellende…lees verder…

In de video legt Rosa Koire uit, dat het nu nog mogelijk is om hiertegen in opstand te komen, omdat we nog niet compleet in deze val vastzitten. Zij is bezig om dit verhaal naar buiten te krijgen met een heel team. Hoewel haar verhaal als complottheorie wordt afgedaan door de mainstream media is het geen theorie meer, maar een feitelijk complot tegen de vrijheden van de mens. Agenda 21 staat tenslotte zwart op wit.

We zien ook zelf om ons heen gebeuren, dat deze wurggreep zich aan het ontvouwen is. Ze noemt ook de feiten op. Mensen zouden eerder NEE kunnen zeggen tegen bijvoorbeeld het installeren van een “slimme” energiemeter of Wifi in je huis en of 5G op een lantaarnpaal voor je huis, je kinderen laten vaccineren, bespoten groenten en of fruit, chemtrails in de lucht, biometrisch paspoort, veri chip onder je huid, smart grid, etc., etc…. Straks worden we ook nog beperkt in het gebruik van stroom, water en gas, auto etc…. En het gaat steeds een stapje verder…

We moeten leren begrijpen, dat dergelijke technologie de geest zodanig afzwakt, dat je geen zin meer hebt om weerstand te bieden, omdat de ‘amygdala‘ angstcentrum in de hersenen – geactiveerd wordt door deze technologie (snelle hoge frequentiepulsen). Iedereen reageert er weer anders op qua gedrag, maar angst is wel de onderliggende motivator om je kop eerder in het zand te steken en niet te strijden voor je vrijheid. En dat is precies, waar ze je hebben willen, want dan bieden we geen weerstand en zal hun doel gemanifesteerd worden en leven we in een kunstmatige wereld, waar je geen vrijheden meer hebt. Alles is dan afhankelijk geworden van A.I. (kunstmatige intelligentie).

Ze is wel positief over het feit, dat dit NIET gaat lukken, maar ze zitten wel heel dichtbij. Niet alleen maar ellende dus, maar wel goed om even te kijken.

Rosa Koire – UN Agenda 2030 exposed

Published on 30 mei 2019

Rosa Koire. Agenda 2030 exposed

https://www.democratsagainstunagenda21.com/
https://www.regeringen.se/regeringens-politik/globala-malen-och-agenda-2030

Reacties:
https://youtu.be/3PrY7nFbwAY

Niburu, zondag, 20 oktober 2019 21:40

http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14499:groen-is-het-grote-gevaar&catid=23:lezersbrieven&Itemid=36

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Niburu
https://robscholtemuseum.nl/?s=groen
https://robscholtemuseum.nl/?s=socialisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=communisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=United+Nations
https://robscholtemuseum.nl/?s=Agenda+21
https://robscholtemuseum.nl/?s=Agenda+2030
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dalstra+%2B+Groen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dani%C3%ABl+Groen

Rob Scholte – Groen


https://robscholtemuseum.nl/hendrik-jan-korterink-joost-zwagerman-de-bomaanslag-op-rob-scholte/
https://robscholtemuseum.nl/cor-hendriks-de-duivel-onder-de-aarde-4-groen/