Micha Kat – Lees mee met vluchteling Micha Kat (92): Marcel Hulspas | Uit de Diepten van de Hel

Als je de woorden ‘paranoïde gek‘ googlet, gaan de eerste drie hits over de vluchteling, die aan de knoppen zit bij deze serie.

Zoekresultaten 'paranoide gek'

Zoekresultaten ‘paranoïde gek’

DE EERSTE DRIE ! Dus van alle acht miljard burgers op aarde is er een – een vluchteling, die nu resideert in Noord Ierland – die maar liefst DRIEVOUDIG te boek staat als de GROOTSTE PARANOÏDE GEK OP AARDE ! Hoe is dit zo gekomen? Deze fascinerende vraag, die tevens voor historici, cultureel antropologen, psychiaters en politici van eminent belang is, vormt het onderwerp van deel 92 van de serie.

Het eerste deel van het antwoord op deze vraag voert ons naar de persoon van Marcel Hulspas, freelance – ‘wetenschaps‘ – journalist, die de boeken in kan als de ‘auctor intellectualis‘ van deze kwalificatie. Hij muntte de terminologie in een recensie, die hij schreef voor De Volkskrant in 2016 van het boek (zie deel 38 van deze serie: https://robscholtemuseum.nl/micha-kat-lees-mee-met-vluchteling-micha-kat-38-maarten-reijnders-complotdenkers-jelle-van-buuren-doelwit-den-haag-complotconstructies-en-systeemhaat-in-nederland-2000-2014/). Complotdenkers van Maarten Reijnders. Hier zijn de passages van belang uit dit stuk, te beginnen met de lead:

1) Demmink, die heeft honderden kinderen verkracht, vertelt Micha Kat. En ook nog een stel opgegeten. Demmink speelde een duistere rol in de zaak Vaatstra en hij zorgde er ook voor, dat Louwes ten onrechte veroordeeld werd voor de moord op de weduwe Wittenberg, in de beruchte Deventer moordzaak. Jazeker, ten onrechte. De DNA sporen, die Louwes de das omdeden zijn natuurlijk in opdracht van Demmink aangebracht.

2) Zijn ware onderwerp zijn de paranoïde gekkies, die zich op Demmink hebben gestort. Nadat hij volstrekt ten onrechte door Panorama en de Gay Krant aan de schandpaal was genageld als ‘pedofiel’, vonden zij in Demmink hét bewijs, dat de duistere elite, die Nederland regeert, door en door verrot is. Ze hadden een naam. En ze lieten niet meer los.

3) En natuurlijk sprak hij met Micha Kat, de ex NRC journalist, die de grootste vijand van dezelfde krant werd, en zich daarna dankzij financiële steun van Jan Poot (van de Chipshol affaire) jaren lang kon vastbijten in de zaak Demmink. Kat is de ongekroonde koning van dit gekkenhuis. En iedereen kent iedereen, want alles hangt met alles samen.

4) Reijnders heeft uniek materiaal verzameld en had een fraai boek kunnen schrijven over Demmink, Kat en al die andere gekkies, die vrij rondlopen en de levens van hun doelwit tot een hel kunnen maken. Durfde hij niet?

De kern van het betoog van ‘wetenschapsjournalist‘ Hulspas is, dat Micha een ‘paranoide gek‘ is en de ‘koning van het gekkenhuis,’ omdat hij onderzoek doet naar de zaak Demmink. Nooit in de geschiedenis van de Nederlandse journalistiek is iemand in een ‘gezaghebbende kwaliteitskrant‘ omschreven als een ‘paranoide gek‘: Geert Wilders niet, Pim Fortuyn niet, Willem Holleeder niet, zelfs Jasper Steringa niet, die volgens diezelfde Hulspas Marianne Vaatstra aan stukken zou hebben gesneden om zijn perverse seksuele lusten na het melken van zijn koeien bot te vieren. Hij werd geen ‘paranoide gek‘ genoemd en ook niet de ‘koning van het gekkenhuis’. Die kwalificaties komen louter en alleen Micha Kat toe, omdat hij onderzoek deed naar de zaak Demmink. Bij dit alles moet nog worden aangetekend, dat ‘wetenschapsjournalist‘ Hulspas Micha persoonlijk kent: zowel bij Intermediair als bij het dagblad De Pers waren zij collega’s – alhoewel er geen sprake was van vriendschappelijk contact. Dit betekent dus, dat ‘wetenschapsjournalist‘ Hulspas proefondervindelijk heeft kunnen vaststellen, dat Micha Kat dan wellicht niet beantwoordt aan zijn ideaalbeeld van ‘de journalist‘, maar toch bezwaarlijk kan worden gekarakteriseerd als ‘paranoide gek‘.

Hier is overduidelijk meer aan de hand: om dat te constateren hoef je geen doctorsgraad te hebben in de hogere wiskunde. Zoals ook blijkt uit het hierboven gelinkte stuk over het complotboek van Reijders en de promotie van complotwetenschapper Jelle van Buuren op Micha en zijn ‘complotconstructie Demmink‘ was (is?) er sprake van een landelijke campagne vanuit media, wetenschap, politiek en Justitie om Micha te demoniseren en te psychiatriseren. Hulspas vormt net als Reijnders en Van Buuren een onderdeel van deze campagne. Hoe reëel dit allemaal is en hoezeer dit alles de schuld van Demmink en de elite pedofielen uit zijn netwerk alleen maar verder adstrueert, blijkt uit de zaak Epstein, waar we precies dezelfde zaken tegenkomen. Recent schreef ik daarover op mijn website nog een artikel (https://revolutionaironline.com/de-butler-van-epstein-en-de-chauffeur-van-demmink-same-kind-of-boss-same-kind-op-fate/): zowel de butler van Epstein als de chauffeur van Demmink zijn ‘onder mysterieuze omstandigheden‘ om het leven gekomen, omdat ze cruciale informatie hadden over de pedo delicten van hun bazen. Maar dit is slechts een voorbeeld.

Deze panische en hysterische kwalificaties van Hulspas boden mij natuurlijk een niet te missen kans dit te verzilveren en ik sleepte de krant dan ook voor de rechter. Mijn advocaat Thijs Stapel kreeg uitgebreid de gelegenheid uit de doeken te doen waarom Hulspas – die overigens zelf niet durfte te komen uit angst, dat hem vragen zouden worden gesteld over zijn drijfveren – onrechtmatig tegen mij had gehandeld. Onderaan dit stuk staat het video verslag van de zitting. Ik verloor uiteraard, maar de ‘publicitaire winst‘ was ten volle binnen – mede dankij vriend Chris Klomp, die meende mij verdere schade te kunnen toebrengen door een groot artikel (https://www.ad.nl/binnenland/publicist-micha-kat-verliest-koning-van-het-gekkenhuis-zaak-van-de-volkskrant~aae10a05/) te publiceren in het AD onder de kop ‘Publicist Micha Kat verliest koning van het gekkenhuis zaak tegen De Volkskrant‘ (alleen deze kop al: ik denk vaak ‘hoe briljant en controversieel‘ moet je zijn om zo’n kop te kunnen produceren in een landelijke krant?). Het behoeft verder geen betoog, dat de ‘carrière’ van Hulspas nadien enigszins ‘in het slop is geraakt‘ – net zoals die van de voormalige journalistieke ‘supersterren‘ Olaf Koens en Bas Haan, die ook kozen voor de collaboratie met de pedo macht in plaats van voor de journalistiek. Na het ontvangen van talloze prijzen, awards, lintjes en trofeeën vanuit de Haagse swamp zijn ook deze collega’s ten prooi gevallen aan de anonimiteit.

Tot slot nog een verbijsterende uitsmijter, want er is altijd meer! Medio 2017 kwam aan het licht, dat Marcel Hulspas ook optreedt namens de inlichtingendiensten om – hij is tenslotte een ‘wetenschapsjournalist‘ van ‘naam en faam‘ – mensen te intimideren, die UFO’s menen te hebben gezien en daarvan melding maken in de overtuiging het algemeen belang te dienen. Zo begint een stuk hierover op Niburu.co (http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12029:werkt-marcel-hulspas-als-ufo-spion-voor-militaire-inlichtingendienst&catid=9:binnenland&Itemid=22):

Je staat raar te kijken, wanneer je een UFO melding doet via 112 en de politie geeft je geheime telefoonnummer door aan Stichting Skepsis en “journalist” Marcel Hulspas. Dat is wat Bart overkwam toen hij een UFO melding deed via 112 en vervolgens van Marcel Hulspas te horen kreeg, dat hij discolichten had gezien, terwijl net daarvoor zwarte helikopters en een AWACS vliegtuig over dat gebied vlogen.

Nico van den Ham – Kort geding journalist Micha Kat tegen Volkskrant

Gepubliceerd op 15 mrt. 2017

Reacties:
https://youtu.be/UYOexF-62eI

Meer informatie:
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://mijnlevenin100boeken.com/
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+Hulspas