Micha Kat – DE GROOTSTE MISDAAD UIT DE NEDERLANDSE POLITIEKE GESCHIEDENIS? MARK RUTTE & HYDROXYCHLOROQUINE: DE FEITEN

Minister voor Medische Zorg Bruno Bruins (foto Rijksoverheid)

DE GROOTSTE MISDAAD UIT DE NEDERLANDSE POLITIEKE GESCHIEDENIS? MARK RUTTE & HYDROXYCHLOROQUINE: DE FEITEN

WAT WE HIER PRESENTEREN IN DEZE OVERVIEW GAAT ALLE BEGRIP TE BOVEN * EERDER ZAGEN WE AL, DAT HET BEDRIJF ACE PARMA, DAT HYDROXYCHLOROQUINE PRODUCEERT, AL MAANDEN WORDT GESTALKT EN GEïNTIMIDEERD DOOR DE ‘AUTORITEITEN’ TO THE POINT, DAT EEN WOORDVOERDER ZO PANISCH VAN ANGST IS, DAT ZE WEIGERT VRAGEN TE BEANTWOORDEN * HUISARTS ROB ELENS, DIE HET MIDDEL VOORSCHREEF GETERRORISEERD DOOR DE ‘INSPECTIE’ * GEEN ENKELE POLITICUS EN OF JOURNALIST STELT VRAGEN OVER DEZE KRANKZINNIGE SITUATIE

EXTRA EN HORROR: DE TAKE OUT VAN MINISTER BRUNO BRUINS HEEFT ALLES TE MAKEN MET DE HETZE TEGEN CHLOROQUINE, ZIE TIME LINE ONDERAAN

Dit schreef prof. dr. Ton de Boer, de voorzitter van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (https://www.CBG-meb.nl/onderwerpen/medicijninformatie-het-nieuwe-CoronaVirus/updates-medicijn-tegen-CoronaVirus-en-beschikbaarheid-van-medicijnen), op 4 maart 2020 over Chloroquine als medicijn tegen CoVid 19 in zijn vaste column onder de kop Een medicijn tegen het Corona Virus?

En er zijn vermoedens dat het middel Chloroquine helpt. Chloroquine is al decennia goedgekeurd als middel tegen malaria. In laboratoriumonderzoek lijkt het iets te doen tegen het Corona Virus en in China lijkt het te helpen bij de behandeling van patiënten. Maar echte resultaten van de werkzaamheid, die nodig zijn om het geneesmiddel te beoordelen, zijn er nog niet.

Een smerige, infame en dodelijke leugen in opdracht van Mark Rutte, Abvaccinatie Osterhaus en Jaap van Dissel. Op deze site hebben we uitvoerig bericht over alle klinkende en onweerlegbare resultaten, die overal ter Wereld met dit middel zijn bereikt tegen CoVid 19 tot en met in ons land de ervaringen van huisarts Rob Elens. De resultaten zijn zelfs zo overweldigend, dat de FDA in de VS twee dagen geleden, op 13 april 2020, alle lichten op groen zette voor behandeling van Corona Virus patiënten met Hydroxychloroquine.

The US Food and Drug Administration today announced the following actions taken in its ongoing response effort to the COVID19 pandemic: given the anticipated increase in demand for Chloroquine Phosphate and Hydroxychloroquine Sulfate, the FDA is taking steps to ensure that adequate supply of these drug products is available for patients.

Enige weken eerder, op 20 maart 2020, had Novartis, het grootste Pharma bedrijf ter Wereld, de lichten voor HCQ reeds op groen gezet via de donatie van 130 miljoen doses.

De club van prof. dr. Ton de Boer heeft nog steeds geen goedkeuring gegeven voor het gebruik van HCQ bij CoVid 19. Producenten zoals Ace Pharmaceuticals mogen het middel niet leveren aan apotheken op straffe van directe sluiting van het complete bedrijf. Dit nadat de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, onderdeel van het Ministerie van VWS, op 26 maart 2020 een ‘nieuwsbericht’ had doen uitgaan met de volgende krankzinnige tekst (in juridische zin).

Chloroquine niet voorschrijven of verstrekken voor preventie tegen Corona Virus
Nieuwsbericht | 26032020 | 21:12

Huisartsen moeten het reumamedicijn Chloroquine of Hydroxychloroquine niet preventief voorschrijven tegen besmetting met het Corona Virus. Apothekers moeten het daarvoor ook niet verstrekken.

Betreft het hier een ‘verbod’ in juridische zin? Het antwoord is nee. Daarom wordt huisarts Rob Elens, die het middel wel gebruikte – met 100% resultaat – ook niet (strafrechterlijk) vervolgd, maar krijgt hij een ‘klacht’. De reden is duidelijk: er is geen juridische basis voor de staat het middel te verbieden, dus proberen ze hetzelfde te bereiken via pure intimidatie!

Op 25 maart 2020 kwam in het nieuws, dat het RIVM Chloroquine zou hebben ingekochtvoor het geval het zou blijken te werken tegen Corona Virus’. Alleen ziekenhuizen kunnen over het middel beschikken. Naar alle waarschijnlijkheid betreft het hier een hoax, want (zie timeline) er werd niet bij gezegd, waar was ingekocht en hoeveel. Bovendien: als zowel Novartis als Teva (dat laatste bedrijf specifiek aan Nederland) miljoenen pillen doneren, want valt er dan nog in te kopen?

Dat hier sprake is van een crimineel complot, zoals we dat in Nederland nog nooit eerder hebben meegemaakt, blijkt alleen al uit het feit, dat er zover bekend geen enkel bericht naar buiten is gekomen over succesvol gebruik van het middel in ziekenhuizen, laat staan, dat er mensen naar buiten treden met verklaringen, dat ze in het ziekenhuis met HCQ zijn genezen. Deze verklaringen vinden we dus wel in de eerstelijns zorg bij monde van huisarts Elens. In dit verband is er eens te meer alarmerend, dat ook in het geval van Boris Johnson die in het ziekenhuis op ‘miraculeuze wijze’ genas geen enkele mededeling is gedaan over de medicijnen, die hij al of niet kreeg toegediend. En nog erger: geen enkele journalist heeft er naar gevraagd.

Rob Elens heeft gezegd, dat er meer huisartsen zijn, die HCQ voorschrijven en dat het laatste woord hierover nog niet is gezegd. Als Elens en zijn collega’s hiermee doorgaan handelen ze dus in strijd met de Inspectie en hetzelfde geldt voor de apotheken, die het middel leveren als ze het al in huis kunnen krijgen, want bij Ace kunnen ze dus niet meer terecht. Eind 2017 werd in Canada de directeur vermoord samen met zijn vrouw van een groot farmaceutisch bedrijf, dat Hydroxychloroquine produceerde. Deze moord trok internationale headlines, maar is nooit opgelost. Het betreffende bedrijf, Apotex, zit nu diep in de Corona Virus business. Hier interessante backgrounds. Onze take is, dat we hier te maken hebben met een politieke maffia, die er niet voor terugdeinst mensen te vermoorden om hun Corona Virus hoax in de lucht te houden. In ons land zien we dit terug in de intimidaties van Ace Pharmaceutical en huisarts Elens. En natuurlijk is de gestagede takeout van minister Bruins.

TIMELINE: MINISTER BRUNO BRUINS TAKE OUT MIDDEN IN CRUCIALE FASE HYDROXYCHLOROQUINE

Toen de wereld hem het meeste nodig had, verdween hij!!!!! (foto Dumpert)

Toen de Wereld hem het meeste nodig had, verdween hij!!!!! (foto Dumpert)

Benno Bruins (foto Volksnieuw uit Amsterdam Noir)

Bruno Bruins (foto Volksnieuws uit Amsterdam Noir)

Hugo de Jonge op de Bilderberg Conferentie 2020 7 februari 2020

Hugo de Jonge op de Bilderberg Conferentie 2020, 7 februari 2020 (foto Twitter)

Bruno Bruins ontmoet Hugo de Jonge cum suis (foto tenor.com)

Bruno Bruins meets Hugo de Jonge cum suis (foto tenor.com)

Hydroxychloroquine Timeline (foto Twitter)

Hydroxychloroquine TIMELINE (foto Twitter)

TIMELINE

4 maart  2020
Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen neemt afstand van HCQ als middel tegen COVID 19.

18
maart 2020
Minister Bruno Bruins van VWS wordt afgevoerd na een duidelijke set up.

20
maart 2020
Novartis doneert 130 miljoen doses HCQ om te helpen in de strijd tegen Corona Virus.

25 maart 2020
Het RIVM laat via De Telegraaf bekend maken ‘Chloroquine te hebben ingekocht’. Onduidelijk is hoeveel er van het middel is ingeslagen en voor welk bedrag.

26
maart 2020
Het ministerie van (de inmiddels afgevoerde) Bruins verbiedt huisartsen en apotheken het middel in te zetten tegen CoVid 19.

31
maart 2020 
Teva doneert 600.000 tabletten HCQ aan Nederlandse ziekenhuizen.

7  april 2020   
Eerste goedkeuring van de FDA in de VS van HCQ tegen Corona Virus.

9
april 2020
Huisarts Rob Elens gedwongen te stoppen met het voorschrijven van Chloroquine.

13
 
april 2020  
De FDA in de VS zet de lichten verder op groen voor HCQ als middel tegen Corona Virus.

revolutionaironline.com,

https://revolutionaironline.com/de-grootste-misdaad-uit-de-Nederlandse-politieke-geschiedenis-MarkRutte-en-hydroxychloroquine-de-feiten/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bruno+Bruins
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chloroquine
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hydroxychloroquine
https://robscholtemuseum.nl/?s=College+ter+Beoordeling+van+Geneesmiddelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jaap+van+Dissel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ab+Osterhaus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rob+Elens
https://robscholtemuseum.nl/?s=US+Food+and+Drug+Administration
https://robscholtemuseum.nl/?s=Inspectie+Gezondheidszorg+en+Jeugd
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boris+Johnson
https://robscholtemuseum.nl/?s=RIVM

19 Comments

 1. Jammer dat huisarts Rob Elens moet stoppen met zijn succesvolle therapie. Het wordt tijd dat diegene die geneest gelijk krijgt en we ons als arts kunnen blijven ontwikkelen en gestimuleerd worden ons gezond verstand te gebruiken ipv klakkeloos te doen wat de pharmacy voorschrijft. Een uitholling van het vak waarbij bovendien wordt deze arts gedwongen wordt zijn beroepseed te negeren.

 2. Jammer dat er zo’n terreur is vanuit de inspectie die kennelijk niet bereid is om de heling van de patiënten te vergelijken met patiënten die in het ziekenhuis belanden. Bij voorbaat afkappen doet je afvragen welk belang de inspectie dient. Trouwens jodium schijnt ook virussen zeer effectief te doden door vermeerdering van het virus in de kiem te smoren. Ook heel effectief bij Malaria. En helpt sepsis (belangrijke doodsoorzaak op de ic) snel het lichaam te verlaten. Het is geen eens een medicijn maar een spoorelement. Zelfs dat weigeren artsen vanwege angst voor de inspectie niet aan te wenden.

 3. Dat onze criminele regering er zo mee weg komt ,dat kan en mag niet
  ZE ZIJN NIET VOOR HET VOLK DAT HEN GEKOZEN HEEFT MAAR TEGEN
  WAAROM IS MIJ EEN RAADSEL MAAR DE BEVOLKING MOET DIT WETEN RUTTE IS EEN CRIMINEEL
  EEN WOLF IN SCHAAPS KLEREN !

  • Wij hebben ze niet echt gekozen!

   Hun bepalen de namen die verkiesbaar zijn…. al zou niemand op Rutte stemmen dan nog zet zijn VVD (met medewerking van bevriende politieke partijen) hem op de eerste positie van de kieslijst en kan hij ongewild door de bevolking de minister president worden.

   Het kiessysteem in Nederland is ook doodgewoon corrupt. En dan heb ik het niet eens over verdwenen stembiljetten, “fouten” bij de stemmentellingen etc.

 4. Waarom zou niet juist de hele voorraad zijn opgekocht door het ministerie om te voorkomen dat het nog gebruikt wordt
  de regering wil volgens mij nu eenmaal iedereen laten vaccineren in het kader van de plannen van nwo en vn volgens agenda 2030 en de vaccinatie van onze vriend bill gates zal juist zorgen dat er de benodigde woonruimte komt voor nieuwe medelanders. Eerdere vaccinatiecampagnes van deze verkoper van de dood via vaccinatie hebben dat al aangetoond oa in Afrika en India

 5. Schandalig dit, een medicijn dat schijnt te werken en het wordt genegeerd???
  Rutte, wat is dit?
  In godsnaam waar zijn jullie mee bezig?
  Heb 1,5 maand geleden dit ook al geplaatst over deze medicijnen op mijn Facebook.
  Op tv de directeur gezien van de fabriek in zeewolde, 11 euro per doosje en werkt blijkbaar goed.
  Waarom worden apothekers en huisartsen tegengewerkt dit medicijn voor te schrijven??
  Rutte en consorten, schaam je kapot, waar zijn jullie mee bezig joh?.
  Hoeveel mensen moeten er nog onnodig sterven door jullie ?.

  • Dat is de bedoeling de ouderen voegen niets meer toe dus daar om moeten die dood kost wat het kost
   Waarom krijgt de verzorging huizen geen mondkapjes kan niet wachten tot die Haagse klootzakken der straf krijgen

 6. Hahahaha…. in de eerste zin struikel ik al over de spelfouten. Geen idee welk leeghoofd met het IQ van een kakapo dit heeft geschreven maar dit is verre van betrouwbaar. Zet nu je alu hoedje maar weer op en achter je desktop je verder met schimmig onderzoek naar andere waardeloze conspiracy ideeen. Achterlijke anti vaxxers en soros idioten zullen dit vast waarderen!

  • sorry hoor maar ik zou u adviseren om zelf meer onderzoek te doen ipv iedereen als alu hoedje weg te zetten nou als ik het heb geef mij de pillen maar ipv de spuit en de g5 sord straks ingezet als de mensen wakker worden en boos worden kijk vanuit onze eigen kamer https://www.youtube.com/watch?v=PH7GpMCJJgU&fbclid=IwAR2udmq0WTQdWQ_SV8Xgz9aU0MXed2B9XfNXj2RcRnc0_fNn5QW2k6e6_Bg

  • Tot deze conclusie ben ik ook gekomen. Ouderen in verpleegtehuizen kosten alleen nog maar en leveren niets meer op.Zij moeten ruimte maken voor de overloop van niet westerse mannen,die wij en de EU nodig denken te hebben. Corona ruimt prima op. De Staat helpt een handje mee door mondkapjes te weigeren en besmet personeel alleen in deze sector, wél naar het werk te laten gaan en besmette en gezonde ouderen niet van elkaar te isoleren. En dan wordt ook nog ieder bezoek geweigerd. Ooggetuigen niet gewenst. Vanuit diverse partijen zijn er al eerder geluiden gekomen dat ouderen slechts een dure last zijn. Het is een grof schandaal dat Rutte & Co hiermee weg lijken te komen. Erger nog, zelfs aan populariteit winnen.

 7. Luitjes,

  Willen we de Euro & het aanverwanten redden dan MOETEN we gechipped, sorry gevaccineerd worden. Punt uit! en als je daaraan niet meewerkt wordt je uit de samenleving verbannen: geen onderwijs, geen huurwoning, geen lidmaatschap of toeschouwer bij een sportevenement, geen theatervoorstelling, geen bibliotheek, geen rijbewijs, geen openbaar vervoer, geen ziekenfonds, nou ja de rest kunt u zelf invullen -nou ja, dit nog: en geen medicijn tegen het volgend Angst-Coronaatje. Verder moet u er rekening mee houden dat niemand hieraan ontkomt door de ingebouwde trackingsmodule van de chip, sorry dat vaccin.

  En Gerrit ga jij je mond spoelen, zoals mijn moedertje mij vermanend toesprak, als ik zulke vieze praatjes verkochtl, immers het alu hoetjes -in elke vorm of maat- is in deze roerige tijd een allerwegen geprezen middel tegen het ons van boven af opgedrongen onderbuikgevoel. Een simpel boekje lezen of een artikeltje van Chris Hedges blijken bewezen het zelfde effect te hebben.

  Gegroet u allen,
  Feng

  • Er is zeker een link tussen 5G en chippen en via vaccineren kun je makkelijk een chip inspuiten.

  • Het is wel erg gemakkelijk om iemand die anders denkt dan u, af te branden en te beschimpen, zonder dat u er ook maar één zinnig argument bij haalt. Uw reactie zegt veel over uzelf, en niks over degene waarop u reageert.

 8. Aanvulling m.b.t. Tracking;
  Als er tien mensen met naam en toenaam in een kamer zitten en acht zijn op ons appje te herkennen, blijven na face-recognition de resterenden over voor een bezoekje aan Sidney Gottlieb’s.

 9. Heee Rob,
  Ik heb nog wat spotplaatjes gemaakt kan ik die hier ook erges kwijt?
  Vriendelijke groeten, Feng (HdK)

 10. Verschrikkelijk om te lezen. Onvoorstelbaar dat behalve de gezondheid ook de vrijheid van ons de bevolking gemanipuleerd wordt. Ik zou wel willen weten, of er juridische stappen mogelijk zijn. Ik ben heel boos, omdat het een schending van grondwettelijke rechten is. Laat staan mensenrechten. Hoe krijgen wij weer onze vrijheid terug.

 11. Hopelijk gaan ze Rutte en consorten vervolgen

  • Rutte verklaart oorlog tegen coronavirus. Hoe Rutte met het volk omgaat is als een oorlogsmisdadiger!
   Ik vind dat er een onderzoek tribunaal moet komen. Heeft Rutte , het hele parlement en de pers/media nagelaten om zich goed te informeren? Of is dit zelfs met kwade opzet gedaan?
   Sowieso verdienen ze de schandpaal!

 12. In uw bovenstaande artikel staat: “GEEN ENKELE POLITICUS EN OF JOURNALIST STELT VRAGEN OVER DEZE KRANKZINNIGE SITUATIE”.

  Dat is onjuist !!!! Thierry Baudet van Forum voor Democratie heeft hier in de 2e kamer al vragen over gesteld aan minister van Volksgezondheid, de Jonge . De Jonge sprak over kwakzalverij terwijl hij niet eens in staat was de onderzoeken op te noemen waar dit uit zou blijken. Inmiddels heeft Thierry Baudet een interview gehad met Rob Elens. Daarin drong Rob Elens aan minister de Jonge te vragen naar de cijfers waaruit het vermeende risico van Hydroxychloroquine zou blijken. Omdat niemand die hem wil geven. Thierry beloofde hem om de minister ernaar te vragen. Dus ik raad iedereen aan de 2e Kamerdebatten de komende tijd goed te volgen op zijn politieke zender.

  Overigens is hydroxychloroquine een heel oud medicijn waar al honderden miljoenen dosis van aan mensen zijn verstrekt. Er zijn al die tijd hooguit een vijftal mensen aantoonbaar gestorven aan de toediening van het medicijn, en in alle gevallen was er sprake van overdosering. Lupus patiënten gebruiken het medicijn langdurig. De behandeling door Rob Elens is slechts zeer kort durend (enkele dagen), en hij gebruikt geen gevaarlijk hoge dosering. Bij patiënten met een mogelijk verhoogd risico op hartklachten houdt hij extra toezicht (Ook al is het risico op hartfalen dan nog steeds erg klein). Het is dan ook volstrekte onzin om het gebruik van dit medicijn onder begeleiding van huisartsen niet toe te staan op grond van gezondheidsrisico’s. Dit zegt mijns inziens iets over het belabberde kennisniveau van het RIVM en het Outbreak Management Team!!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image