Metaal Nieuws – Veiling Activiteiten BVA Auctions gaan over naar Troostwijk

Door de krachten van beide bedrijven te bundelen staan we sterker om de uitdagingen die deze groei met zich meebrengt aan te gaan.”

.

Veiling Activiteiten BVA Auctions gaan over naar Troostwijk

Door de Krachten van Beide Bedrijven te Bundelen staan we Sterker om de Uitdagingen, die deze Groei met zich mee brengt aan te gaan.”

De Af Gelopen Vijf Jaar zijn de Veiling Omzetten van Zo Wel Troostwijk Auctions als BVA Auctions Ruim Verdubbeld. Naar Verwachting zal deze Groei de Komende Jaren Aan Houden. Om deze Groei Optimaal te kunnen Faciliteren is Besloten de Activiteiten te Bundelen in Één Sterke, Efficiënte Organisatie.

Grote Over Lapping

Uit Diep Gaande Data Analyse bleek Onder Meer, dat Bijna 85% van het Aanbod van Troostwijk en BVA Elkaar Over Lapt. Het Kantoor en Magazijn van BVA in Amersfoort worden in de Loop van Volgend Jaar Gesloten. Een Groot Deel van de Medewerkers van BVA zal worden Op Genomen in de Troostwijk Organisatie. Voor de Overige Mede Werkers is in Goed Overleg met de Onder Neming Raad een Sociaal Plan Ontwikkeld.

Krachten Bundeling

De Snelle Groei van de Online Veiling Markt voor Gebruikte Goederen en Productie Middelen heeft volgens CEO Herberth Samsom van TBAuctions Meerdere Redenen. “Door Producten in de Circulaire Economie een Tweede Leven te Geven, verleng je de ‘Product Life Cycle’. Daar komt Steeds Meer Aandacht Voor. Daar Naast zijn er de Laatste Jaren Obstakels in deSupply Chain’. Nieuw is Niet Altijd Snel Leverbaar, dus ‘Gebruikt’ is een Goed Alternatief. Daar naast is er een Steeds Grotere Acceptatie voor het Online Veiling Principe, waar bij op Transparante Wijze voor Elke Koper en Verkoper de Meest Optimale, Markt Conforme Prijzen worden Gerealiseerd. Door de Krachten van Beide Bedrijven te Bundelen staan we Sterker om de Uitdagingen, die deze Groei met zich Mee Brengt Aan te Gaan.”

Keuze voor Troostwijk Auctions

Door de ‘Seller’ en ‘BuyerBases van Beide Bedrijven Samen te Voegen ontstaat een Optimaal Functio­nerend Platform. Voor Verkopers betekent dit een Breder Platform Met Nog Meer Internationale Bieders, met Meer Traffic Wat tot een Hogere Conversie zal leiden. Voor Kopers betekent dit een Groter en Gevarieerder Aanbod. De Keuze voor Troostwijk Auctions is In Gegeven door het Feit, dat Troostwijk al Sinds 1930 Actief is op de Veiling Markt en internationaal een Grote Bekendheid Geniet. Het door TB Auctions In Eigen Huis ontwikkelde Online Veiling Platform Atlas maakt de Integratie Zeer Snel Realiseerbaar. Beide Bedrijven maken Al Gebruik van dit Platform. Troostwijk is Van Oudsher Actief in onder andere Machines, Transport en Logistiek, Bouw en Constructie en Agri. Na de Integratie zal de Focus van Troostwijk Hier Op blijven. Relevante Gebruikte Consumenten Goederen zullen Deel Uit Maken van het Verruimde Aan Bod. Het Aan Bod van Producten uit Faillissementen blijft Onverminderd Groot en Onder Scheidend.

Personele Consequenties

De Consequentie is, dat BVA in de Loop van Volgend Jaar zal Op Houden te Bestaan als Apart Veiling Huis­ Merk. Het Kantoor en Magazijn in Amersfoort worden Op Termijn Gesloten.

SamsomVan de 150 BVA Mede Werkers denken we een Groot Deel te kunnen Op Nemen binnen Troostwijk, omdat de Groei ook Onder Steuning van Mede Werkers Vereist. De Rest zullen we Begeleiden naar een Nieuwe Baan buiten BVA.”

Metaal Nieuws, 9 november 2022

https://www.metaalnieuws.nl/veilingactiviteiten-bva-auctions-gaan-over-naar-troostwijk/

Staf RSMuseum – Dubbel Rol van Mark Boerée voor BVA Auctions, Troostwijk Taxaties (BVA Aandeel Houder) en Gemeente Den Helder in Zaak Rob Scholte, Beslag, Verkoop Collectie RSMuseum

Regio Deal Maritiem Cluster Kop van Noord Holland

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=BVA
https://robscholtemuseum.nl/?s=BVA+Auctions
https://robscholtemuseum.nl/?s=RB+Autions
https://robscholtemuseum.nl/?s=Castik+Capital
https://robscholtemuseum.nl/?s=Online+Veiling+Platform+Atlas
https://robscholtemuseum.nl/?s=Troostwijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Troostwijk+Auctions
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Boerée
https://robscholtemuseum.nl/?s=Programma+Manager+Gemeente+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Regio+Deal+Maritiem+Cluster
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kees+Visser
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ilse+van+der+Poel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michiel+Wouters
https://robscholtemuseum.nl/?s=B&W+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kunst+Roof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grootste+Kunst+Roof

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image