Marianne Stelling – Stop Satanisme Grand Prix Zandvoort

We are ready to roar again! (foto Twitter)

Ditch GP (foto Apple)

Dutch Grand Prix App Launch (foto dutchgp.com)

Formula 1 Netherlands Grand Prix Live Stream (motorsstream.com)

Formule 1 Netherlands (foto match-hospitality.com)
3 – 5 septembre 2021 | Netherlands | Zandvoort (foto Ferrari)

Formule 1 (fpto dutchgp.com)

Grand Prox Afsluitdijk (foto YouTube)

Formule1 Zandvoort (foto Dutch Grand Prix (foto dutchgp)

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix (foto autorai.nl)

Dutch Grand Prix (foto seseragold.com)

Grand Prix Netherlands (foto marktplaats.nl)

Formula 1 Heineken Dutch grand Prix 2021 (foto autorai.nl)

Formule 1 Zandvoort 2021 (foto Heineken)

Grand Prix Zandvoort (foto LinkedIn)

F1 Dutch Grand Prix 2021 Official (foto Marktplaats)

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2021 (foto Italy24news.com)

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2021 (foto Facebook)

Dutch Grand Prix (foto dutchgp.com)

Dutch Grand Prix (foto Twitter)

 

Formule 1 Zandvoort (foto gpfans.com)
Dutch Grand Prix Zandvoort (foto f1cfa.com)

Layout Present Situation Circuit Aandvoort (foto grandprix-experience.com)

Layout Zandvoort 1980 -1989 (foto circuitsofthepast.nl)

lLayout Circuit Zandvoort 1948 – 1972 (foto boletimdopaddock.com.br)

F1 Familie Race Dagen Plattegrond (foto confidentcoaching.com)

Houten Circuit met Led (foto Bol.com)

Indeling Tribune Grand Prix (foto Twitter)

Heineken Dutch Grand Prix 2021 (foto Marktplaats)

Dutch Formula 1 Heineken Grand Prix Zandvoort (foto vk.com)

 

Circuit Zandvoort (foto Misset Horeca)

Circuit Park Zandvoort 1999 versus 1980(foto RC51 Forums)

Holland Grand Prix Circuit (foto brainstudy.info)

Het Nieuwe Circuit (foto De Telegraaf)

Inventarisatie (foto natuurbrand.info)

Dutch Grand Prix 2021 Qualifying (foto funoanalisitecnica.com)

Circuit Zandvoort Bird’s View (foto wsdfrgo2021.org)
Grand Prix Circuit Zandvoort (1) (foto Parool)

Grand Prix Circuit Zandvoort (2) (foto NPO Kennis)

Stop Satanisme

Vanmorgen hebben leden van het Ministerie enkele uren met elkaar gesproken over onder andere Zandvoort. Dit houdt in dat vanaf dat moment ook andere, gerelateerde, scenes zijn gestopt. Dit houdt in dat het hier gaat over Bloemendaal, Zandvoort Noord, Velsen, IJmuiden, Castricum, Bergen, Bergen aan Zee, Groet, Alkmaar, Schoorl. Dit houdt in dat alle satanische en of pedofiele en of martel scenes zijn gestopt. Dit houdt ook in dat vanaf nu scenes zijn gestopt in Enkhuizen, Medemblik, Hoorn, stadjes en dorpjes in West-Friesland, Heiloo, Heerhugowaard. Dit houdt in dat ook daar satanische, pedofiele en/of martel scenes zijn gestopt. Dit alles houdt in dat 67% is gestopt.

https://mariannestelling.nl/stop-satanisme-3/

Vervolg Ministerie

Het is het Ministerie er alles aan gelegen alles te zeggen als het gaat om zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Door vele inlichtingendiensten, buitenaardse vertegenwoordigers op aarde, politie eenheden, leger eenheden, en mind control groepen wordt de schrijfster van deze website serieus genomen. Dit heeft te maken met het feit dat veel dingen uitkomen, zoals het afzwakken en stoppen van satanisme in gebieden. Ook het publiceren aangaande Zandvoort heeft meer de aandacht op haar en het Ministerie gevestigd. Gevolg is dat vele vele vele commando’s opdracht krijgen om website en haar en leden van het Ministerie weg te werken. Het heeft inmiddels buitenproportioneel buitengewoon veel gekost.

Mark Rutte kloon wetenschapper neemt het nu ook serieus. Mark Rutte kloon minister-president nog niet. Dit kan door differentiatie van denken, dat onlangs bij hem en hen is doorgevoerd. Sybrand Buma en andere prominenten nemen het min of meer serieus, afhankelijk wat zij te horen krijgen en hoe zij worden geadviseerd. Gevolg is dat Angela Merkel, Emmanuel Macron, Giuseppe Bertello en anderen het ook min of meer serieus nemen. Ook zij zien afname van satanisme in hun landen.

https://mariannestelling.nl/vervolg-ministerie-22/

Vervolg (1)

Het is het Ministerie er alles aan gelegen alles te zeggen als het gaat om zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Het gaat dan om Zandvoort, Srebrenica en onder andere Mark Rutte. Gevolg is dat Mark Rutte op de hoogte is gesteld van het schrijven hierover op deze website. Mark Rutte kloon wetenschapper leest Marianne sinds aanvang van de website continu uit. Gevolg is dat deze kloon kloon minister-president continu voedt. Dit voedingsmechanisme staat vanaf nu uit. Dit zwakt kloon minister-president nog meer af.

https://mariannestelling.nl/vervolg-944/

Vervolg Alles

Het is het Ministerie er alles aan gelegen alles te zeggen als het gaat om zaken die het daglicht erg kunnen verdragen. Er hebben processen in de schrijfster plaatsgevonden vanmorgen, waardoor alle satanische rituelen waarbij mens en/of dier worden gedood, wereldwijd zijn gestopt. Vandaag in Enkhuizen worden alle verdere satanische evenementen en activiteiten wereldwijd gestopt. Verder wordt het leven van Marianne meer en meer duidelijk. Alles wat zij heeft meegemaakt, loopt parallel aan gebeurtenissen op satanisch gebied in Zandvoort. En daarmee op satanisch gebied in Friesland. En daarmee wereldwijd. Haar groei, qua bewustzijn en intellectueel, loopt parallel omgekeerd aan de afzwakking van het satanisme wereldwijd. Dit heeft tot gevolg dat alle leden van het Ministerie nu nog meer verankerd worden aan het gouden grid, en daarmee alle Nederlanders aan het gouden grid, en ook de gehele wereldbevolking. Dit houdt in: meer en meer versnelling van bewustzijn en intellectueel, dat de firewall van scheiding tussen leven van afleiding enerzijds en de hel anderzijds, afzwakt en meer. Gevolg is: de onderste steen komt boven, alles komt naar en in het licht. De machtsstructuren zwakken nu zodanig af, dat het de komende weken en maanden mogelijk is om over de allerheetste hangijzers in de Nederlandse politiek te publiceren.

De schrijfster heeft afgelopen dagen vele pijnen gehad. Dit had te maken met omdraaiingen en omkeringen aangaande satanisme, martelingen, experimenten, en psychische marteling. Via misbruik van haar lichaam op aarde en via haar hologram, heeft zij dit allemaal meegemaakt in Zandvoort en wereldwijd. In het leven wat zij onthoudt, heeft zij niet heel veel gereisd. Dit wordt omgekeerd. Is zij niet verhuisd. Dit wordt omgekeerd. Was het leven in de buitenwereld voor het gevoel wat eentonig (wat het niet was). Dit wordt omgekeerd. Is het fysiek ontzettend moeilijk geweest. Dit wordt omgekeerd. Is het psychisch en emotioneel bij periodes ontzettend moeilijk geweest. Dit wordt en is omgekeerd. Gevolg is dat deze omkeringen en meer bij iedereen op aarde krachtiger en machtiger wordt.

https://mariannestelling.nl/vervolg-alles-4/

Vervolg (2)

Het is het Ministerie er alles aan gelegen alles te zeggen als het gaat om de mind contrology van Mark Rutte en Zandvoort. Deze contrology is homogeen van aard. Hiermee wordt bedoeld dat er continu sprake is van omdraaiing van alle levensfuncties. Dit houdt bijvoorbeeld in dat slachtoffers van satanisme en pedofilie en marteling en andere, als puppet volledig zijn ontregeld. Gevolg is dat alles kan worden omgedraaid, en sneller dan hier eerst is gecommuniceerd. Gevolg is dat alle termijnen die hier in het verleden zijn genoemd, sneller verlopen. Gevolg is dat alle machtsstructuren binnen enkele jaren op hun knieën zijn gedwongen. Dit houdt in dat Ministeries en Metafysische Ministeries hier hun intree gaan nemen. Gevolg is dat wereldbevolkingen geleid gaat worden via eenheidsprincipes, levend vanuit eigen kracht en macht. Gevolg is dat alles wat hieraan niet beantwoord wordt, volledig aan het licht komt.

https://mariannestelling.nl/vervolg-946/

Vervolg (3)

Begin deze week publiceren wij een getuigenis over het abattoir in Zandvoort. Dit legt een atoombom onder de macht en kracht van de scenes van Mark Rutte. Gevolg is dat alles in een stroomversnelling komt.

https://mariannestelling.nl/vervolg-976/

Vervolg (4)

Iets na de start van het offeren van een baby, gekloond vanuit mijn hologram, in het complex Zandvoort, werd er weer een baby, gekloond uit een andere deel van mijn hologram, geofferd, en iets daarna weer en nog vele malen, en dan overal ter wereld. In totaal zijn er ruim 4 miljoen baby’s, ontstaan vanwege kloning vanuit mijn hologram, ritueel geofferd op 4 miljoen plaatsen, op aarde en in aardlagen, binnen en buiten het tijdsframe. Dit gebeurt met 80% van de baby’s op aarde. Op deze manier wilden de satanisten bereiken dat iedereen satanisch wordt belast. Door inzet van zeer welwillende machten en krachten werden de gevolgen tot 0 gereduceerd.

https://mariannestelling.nl/vervolg-984/

Vervolg (5)

In het gangenstelsel, dat gelegen is in een groot deel van de wereld, bevinden zich vele vele vele ruimtes en complexen en meer. Dit houdt in dat onder elk evenement, onder elke kathedraal, basiliek, kerk en bijzonder gebouw, een complex is van zalen en ruimtes. Deze complexen bevatten abattoirs, slagerijkeukens, slaapruimtes, gevangenissen, kerkers, martelruimtes, rituele offer zalen, gerechtszalen voor tribunalen, verblijf ruimtes voor koninklijken, et cetera Gevolg is dat overal altijd rituelen waren, en nog steeds tribunalen zijn, pedofiele activiteiten, martelingen en meer. In Nederland is Zandvoort het grootste complex, gevolgd door Maastricht. Onder het Vrijthof spreidt het complex zich uit onder de oude stad.

https://mariannestelling.nl/vervolg-985/

Vervolg Koninklijk Huis

Het 200 keer ontbinden en opnieuw bevestigen van het huwelijk van Willem Alexander en Maxima heeft op diverse satanische showlocaties over de gehele wereld plaatsgevonden, zoals het eiland in de Stille Oceaan. Omdat hier gedeeltelijk sprake is van een buitenaardse showlocatie, zijn de ontbindingen en opnieuw huwelijken daar niet rechtsgeldig op aarde. Omdat er ook ontbindingen en opnieuw huwelijken hebben plaatsgevonden op bijna buitenaardse showlocaties en op aardse showlocaties, zijn deze wel rechtsgeldig. De laatste satanische show betrof een ontbinding op een aardse locatie, namelijk het Zandvoort complex. Deze vond in aardse tijd plaats 2 weken na het officiële aardse huwelijk.

Alles satanische huwelijken en ontbindingen werden bijgewoond door, zichtbaar en onzichtbaar, de gehele Nederlandse bevolking. Door middel van Cloning van het lichaam, kidnap van het brein, misbruik van het hologram op vele vele vele manieren. Dit houdt in dat er miljoenen en miljarden getuigen zijn, omdat ook overleden mensen via activering van persoonlijkheden en coderingen, op vele verschillende manieren aanwezig waren. Bijvoorbeeld ook alle voorouders en zogenaamde voorouders van het Huis van Oranje Nassau. Het betreft hier een intermengeling van tijdsframes, aardlagen en laagjes, matrixlagen. De laatste ontbinding van het huwelijk in het Zandvoort Complex was volledig aards. Hierbij waren, via Cloning van het hologram en het lichaam, aanwezig de schrijfster van deze website en alle andere medereizigers van het Ministerie.

https://mariannestelling.nl/vervolg-koninklijk-huis/

Stop Satanisme Grand Prix Zandvoort

Op dit moment vormen er zich grote barsten en scheuren onder satanisch Zandvoort. Onder het circuit ligt een groot gangenstelsel met ruimtes, ingericht ten behoeve van satanische rituelen. Gevolg is dat alle satanische rituelen van a.s. weekend, tijdens de grand prix, niet doorgaan.

https://mariannestelling.nl/stop-satanisme-grand-prix-zandvoort/

Vervolg Situatie Schrijfster Zandvoort

Het is het Ministerie er alles aan gelegen alles te zeggen als het gaat om de ervaringen van de schrijfster van deze website, via haar klonen vanuit haar hologram, en via haar lichaam op aarde waarbij het geheugen is uitgezet, met Zandvoort en de gynaecoloog. Het gaat hier dan om het plegen van abortussen op verschillende manieren. Deze abortussen waren zeer schadelijk voor haar hologram. Dit houdt in dat alles op alles is gezet om haar hologram volledig in tact te houden, zodat haar codes ook in tact bleven.

https://mariannestelling.nl/vervolg-situatie-schrijfster-zandvoort/

Vervolg Zandvoort

et is het Ministerie er alles aan gelegen alles te zeggen als het gaat om zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. De satanische, pedofiele situatie met marteling en andere vreselijke zaken, zijn gestart in 1965, op 16 december. Dit is ook de dag van geboorte van Marianne. Gevolg is dat hiermee alles en alles en alles aan het licht kan komen. Zij is hier ook al als baby bij betrokken geweest, met name medische experimenten. Zoals het mega snel door elkaar heen schudden. Het satanisch offeren als experiment. Het geslacht worden zonder op aarde dood te gaan. Het zien geslacht worden van anderen als zeer bewuste baby. En veel meer. Het is begonnen met voorgangers van de gynaecoloog en Mark Rutte. Zandvoort is voor de schrijfster van deze website het grootste traumacentrum geweest. Hierdoor kan alles ALLES EN ALLES EN AAALLLLEEEESSSSSSSSSSS worden omgedraaid. De hel van Zandvoort heeft decennialang geduurd, tot en met gisteren.

https://mariannestelling.nl/vervolg-zandvoort/

Vervolg Zandvoort

9 september 2001 werd er een slachtpartij in Zandvoort en omgeving gestart, met 99 slachtoffers, gedurende 2 weken en enkele dagen. Het ging hier om mensen, woonachtig buiten Nederland. Deze slachtoffers zijn begraven in de Kennemerduinen, als een ritueel offer. Er zijn mensen die dit hebben gezien.

9 september 2021 gaan Janneke en Marianne naar Enkhuizen, met focus op Zandvoort en omgeving. Dit houdt in dat ook alles van deze slachtpartij naar buiten komt.

https://mariannestelling.nl/vervolg-zandvoort-2/

Vervolg Zandvoort

Het is het Ministerie er alles aan gelegen alles te zeggen als het gaat om zaken die het daglicht buitengewoon niet kunnen verdragen. De debacles aangaande Srebrenica, de slachtpartij in Zandvoort in november 1998 en de slachtpartij in Zandvoort in september 2001 zijn aan elkaar gerelateerd. Dit heeft te maken met het feit dat Bosnië, Nederland, de Verenigde Staten en Engeland in strijd waren om de heerschappij over Bosnië en Herzegovina. Dit heeft te maken met het feit dat beide landen rijk zijn aan grondstoffen, belangrijk om, in combinatie met buitenaardse technieken, te laten verworden tot vernietigingswapens. Gevolg was dat de genocide daar in 1995, de slachtpartij in 1998 en de slachtpartij in 2001 gevolgen waren van incidenten om de heerschappij daar. De slachtpartij in november 1998 hadden meerdere redenen. Naast de strijd om satanisch Zandvoort tussen Mark Rutte en Bill Clinton, ging het om een vergelding ten aanzien van de nederlaag van Mark Rutte ten aanzien van de heerschappij in de 2 Oostblok landen. Hij had de strijd verloren aan Helmut Kohl. In Zandvoort woonden 2 vrienden van Kohl, die net een baby hadden gekregen. Deze is ook slachtoffer geworden.

Bij de slachtpartij in september 2001 vielen 99 doden, allen inwoners van Bosnië of Herzegovina. Het ging hier om nabestaanden van overleden strijders. Het was een vergelding omdat zij niet voor de Nederlandse zaak hadden gestreden.

https://mariannestelling.nl/vervolg-zandvoort-3/

Start Ontmanteling Zandvoort

Het complex Zandvoort, waar satanische activiteiten plaatsvonden, waar nog steeds pedofiele activiteiten plaatsvinden, alsmede martelingen, tribunalen (wat tegen het satanisme aanzit) en andere hel-activiteiten, strekt zich kilometers uit. Namelijk onder het circuit naar het noorden tot 1 kilometer onder IJmuiden. Ten oosten tot een halve kilometer links van Bloemendaal en Santpoort. Ten westen tot vlak bij de kust. In het gebied zijn ingangen, er zijn uitgangen. Aan de randen van het gebied zijn in- en uitgangen. Via het gangenstelsel is het complex verbonden met alle gangen onder Nederland, West-Europa en een groot deel van de wereld.

In het complex bevinden zich 10 abattoirs, 5 keukens, 27 babykamers, 245 rituele ruimtes, 423 ruimtes voor het personeel om te slapen. Verder 546 logeerruimtes voor slachtoffers, volwassenen en kinderen. 456 kerkers en gevangenisruimtes. 210 ruimtes om te martelen. 45 ruimtes om rechtspraak en tribunalen te houden. 40 ruimtes voor schoonmaakploegen en -middelen.

Er zijn speciale ruimtes in gericht voor koninklijke gasten, zoals Mark Rutte en Maxima, Sybrand Buma, andere mensen uit adellijke bloedlijnen en niet adellijke maar toch adellijke bloedlijnen. Deze ruimtes zijn ingericht met goud, platina en nog duurder, buitenaards van oorsprong.

Het complex is gebouwd begin jaren ’60. Op 16 december 1965 om 5 uur in de ochtend vond er het eerste ritueel plaats, in bijzijn van de Gynaecoloog, Bernhard, Juliana onder zware Mind Control en drugs, Beatrix, Jo Cals, Anne Vondeling, Barend Biesheuvel, en meer.

https://mariannestelling.nl/start-ontmanteling-zandvoort/

Vervolg Zandvoort

Het volgende bericht is een verslag, gemaakt door Juryt, in gesprek met een getuige, die ontvoerd is geweest door misbruik van haar hologram. Zij heeft zeer traumatische ervaringen gehad in het Zandvoort complex, die nog steeds na-ijlen in haar.

https://mariannestelling.nl/vervolg-986/

Project voor Juryt

et is voor Juryt mogelijk om een project op te starten aangaande zijn coderingen en zijn inzichten aangaande MH17, satanisme en andere onderwerpen. Dit gaat dan om zaken die betrekking hebben op machtsstructuren in Friesland en iets mindere mate in Groningen. In beide provincies zijn er mensen die weet hebben van geheimen aangaande deze onderwerpen, onder ander van de vereniging van nabestaanden vanwege MH17. Degene die het meest op de hoogte is, is woonachtig in Friesland.

https://mariannestelling.nl/project-voor-juryt/

Vervolg Juryt en hij is vrij

Het Ministerie is zeer verheugd te melden dat Juryt weer vrij is en dat hij heel euforisch is. We gaan dit later verklaren

https://mariannestelling.nl/vervolg-juryt-en-hij-is-vrij/

Vervolg Zandvoort en Gynaecoloog

De schrijfster van deze website heeft een geluidsflard van de stem van de gynaecoloog enige jaren geleden in zichzelf gehoord. Dit houdt in dat met zijn coderingen en met die van haar, alles aangaande deze man naar de oppervlakte komt de komende maanden.

https://mariannestelling.nl/vervolg-zandvoort-en-gynaecoloog/

Vervolg Zandvoort

DeGgynaecoloog in het Zandvoort Complex gebruikte onderduiknamen, bijvoorbeeld de Friese naam Brandsma. Door van deze naam gebruik te maken, zorgde hij voor een diepere inprenting van zijn mind control bij mensen met Friese voorouderlijke lijnen.

https://mariannestelling.nl/vervolg-zandvoort-4/

mariannestelling.nl, diverse data

https://mariannestelling.nl/

PDF
Decisio – Economische Impact en Haalbaarheid Formule 1 Circuit Zandvoort

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marianne+Stelling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koning+Willem+Alexander
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koningin+Maxima
https://robscholtemuseum.nl/?s=Prins+Bernhard
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koningin+Juliana
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koningin+Beatrix
https://robscholtemuseum.nl/?s=Huis+van+Oranje+Nassau
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gynaecoloog
https://robscholtemuseum.nl/?s=Brandsma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sybrand+van+Haersma+Buma/
https://robscholtemuseum.nl/?s=Heineken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Formule+1
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grand+Prix
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zandvoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zandvoort+Complex
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grand+Prix+Zandvoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Circuit+Zandvoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bunker+Zandvoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=MH17
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanische+Rituelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stop+Satanisme