Marianne Stelling – Bom onder Satanisch Bolsward, daarmee Friesland en daarmee Nederland

Satanisch Bolsward (foto aminoapps.com)

Bom onder Satanisch Bolsward, daarmee Friesland en daarmee Nederland

Onderstaande Getuigenis is van een Inwoonster van Bolsward. Zij is betrokken geweest bij zeer vele Satanische Rituelen, uitgevoerd door Prominenten van de Nederlandse Machtsstructuren. Deze Getuigenis betreft een Situatie onder het Circuit van Zandvoort, met betrokken zijn van Mark Rutte. Zij beschrijft hier hoe zij hem heeft zien Handelen tijdens een Satanische Show en Handelingen.

Over Zandvoort, waar dit weekend de Formule 1 alle aandacht op zich gericht weet

Susan riep opeens, nog voor ik de Vragen kon stellen, dat de Tunnels en Ruimtes zich onder het Racecircuit bevinden, dat Het Daar Gebeurde en mogelijk Nog Steeds Gebeurt.

In Zandvoort zijn een aantal Oude, Moeilijk Toegankelijke Bunkers.

Susan vertelde over Zandvoort over een IJskraampje bij de Zee, waar ze met haar Vader regelmatig heengingen voor een bepaald soort IJsje. Ze herinnerde zich daarvan, dat ze zagen, dat de Bunkers bij Zandvoort niet zo maar te benaderen waren. Er was geen Pad of Weg heen. Susan vervolgde met haar Verhaal, dat ze hier Ondergronds werden heen gebracht en dat ze dan een enorme Druk op haar Hoofd ervoer, wat ze ook een keer in de Ardennen heeft meegemaakt in een Situatie met haar Zoon. Je hoorde helemaal niks in de Ondergrondse Bunkers, wat Susan deed vermoeden, dat de Tunnels en Ondergrondse Ruimtes Nogal Diep Lagen, wat de Druk op haar Hoofd mogelijk kon verklaren.

Haar Herinnering aan de Ontmoeting met Mark Rutte ging als volgt. Er was een Vrouw Aanwezig Bij Alle Rituelen in Zandvoort op wie Susan gesteld was. Zij was heel aardig en begripvol. Ze zag haar als een soort van Moeder Theresa. Deze Mevrouw zocht Susan dan wel op, en zij was vaak in de de Babykamer te vinden. Dit was een Ruimte, waar de Babies zich dus bevonden en min of meer Gedrogeerd Rustig en in Slaap werden gehouden. Susan mocht hier altijd graag zijn en had op een gegeven moment een Heel Blij en Liefdevol Contact met een Baby’tje, toen opeens een keer Mark Rutte de Ruimte betrad, nadat hij dit Vreugdevolle Contact had opgemerkt. Vervolgens kwam er een Soort van Delegatie bij, die op Brute Wijze dit Baby’tje Ombrachten door Heel Grof op het Kindje in te Steken. De Aanwezige Slachtoffers, waaronder Susan, werden Gedwongen Hier naar te Kijken, waarbij ze werden Vastgehouden en er een Controleur Aanwezig was, die de Slachtoffers in de Gaten Hield, of zij wel Daadwerkelijk aan het Kijken waren. Susan ontwikkelde hierdoor een Manier om Wel te Kijken, Maar niet te Zien.

Bij het Vertellen en Schetsen van deze Situatie barstte Susan in Huilen uit. Voor het eerst, dat dit gebeurde en de Toehoorders (Klaas en ik) liet het ook Niet Onberoerd (Understatement). De Emotie zat in het Feit, dat er ondanks de Hel achtige Situatie er dus nog altijd een Bepaalde Vreugde of Liefdevolheid kon worden ervaren, in deze Babykamer dus, waarbij dit vervolgens Niet werd Getolereerd en Per Direct op deze Manier werd Afgestraft.

Susan vertelde over het vele Schreeuwen van de Kinderen en hoe ze al vrij snel door had, dat de Misbruikers hier Juist Enorm van Genoten. Zij Kickten Hierop. Zij Laafden zich aan deze Angst van de Kinderen. Susan leerde zichzelf Dit Juist niet te Voeden. De Ondergrondse Bunkers leken Heel Diep en Goed Geïsoleerd, juist Om dit Schreeuwen te Dempen. Susan haar Reactie op dit Gebeuren was Bevriezen. Ze Bevroor op die momenten, zo gaf ze zelf aan. Dit was volgens haarzelf een Gevolg van haar Eerdere al Traumatische Ervaringen op School en het Voortdurende Misbruik sinds haar vierde jaar.

De Gebeurtenissen van de Ontmoeting met Mark Rutte, en ook de Kliek van Marc Dutroux, in Zandvoort dateert ongeveer van 1995, toen Susan 13 à 14 jaar oud was.

De Herinneringen van Susan aan Mark Rutte, hoe hij er uit zag, verschilt voor haar vreemd genoeg weinig met hoe Mark Rutte er vandaag de dag uitziet, iets dunner, slanker was hij toen en hij had Niet het Kenmerkende Brilletje op. Ook beschreef Susan hoe een Dergelijke Show werd opgezet en hoe dat begon met het Trots laten Zien Welke Martel Werktuigen zouden worden Ingezet de Show werd Geïntroduceerd. De Prominente Mensen, die zij heeft gezien, zag ze op het moment, dat ze de Betreffende Ruimte werd binnengebracht, waar de Show plaatsvond, er is geen ander woord voor dan Show, zei Susan. Mark Rutte heeft haar Zelf Niet Misbruikt, maar Susan heeft diverse malen Mark Rutte Anderen op zo’n Podium Zien Misbruiken, waarbij ze Mark Rutte dan bijvoorbeeld ook Volledig Bloot zag, hoewel ze hier ook het Mechanisme van Kijken Zonder te Zien toepaste. Ook was Joris Demmink vaak in de Buurt van Mark Rutte. Ook heeft zij Marc Dutroux daar gezien.

Susan is een Gefingeerde Naam.

mariannestelling.nl, 2 september 2021

https://mariannestelling.nl/bom-onder-satanisch-bolsward-daarmee-friesland-en-daarmee-nederland/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marianne+Stelling
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marc+Dutroux
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Babies
https://robscholtemuseum.nl/?s=Babykamer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zandvoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Circuit+Zandvoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bunker+Zandvoort
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bolsward
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Bolsward
https://robscholtemuseum.nl/?s=Friesland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Friesland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanische+Rituelen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisch+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wel+Kijken+Maar+Niet+Zien

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/