Margreet Fogteloo – De Zaak Demmink: Wordt Vervolgd

De Zaak Demmink: Wordt Vervolgd

Eindelijk. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft Besloten om het Onder Zoek naar ‘Mogelijk Seksueel Mis Bruik’ door Joris Demmink Uit te Breiden. Alleen Al om Verlost te worden van een Geruchten Stroom, die Voeding geeft aan de Wildste Complot Theorieën.

Seks met Minder Jarigen op de Achter Bank van de Dienst Auto, tijdens Feestjes en Werk Reizen in Turkije, het Bezoeken van een Homo Bar in Praag, waar Jonge Schand Knapen zich Aan Bieden,  Al Jaren gonzen er Geruchten over de Voor Malige Directeur Generaal van Justitie. Maar de Vermoedens zijn Nooit Hard Gemaakt. Ze zijn Gebaseerd op Horen Zeggen en op Verklaringen zonder Onder Steunend bewijs. Onder Zoeken door het OM, de Rijks Recherche en de AIVD hebben Nooit Geleid tot Straf Rechtelijke Vervolging. In 2008 en 2010 deden Twee Turkse Mannen Vergeefs Aan Gifte van Verkrachting door Demmink in de Periode, dat zij Beiden nog Minder Jarig waren.

Onder Tussen klom Demmink op de Carrière Ladder om Hoog tot Secretaris Generaal, de Machtigste Man na de Minister. En Justitie reageerde op de Aan Tijgingen Puur Juridisch. Iemand is Onschuldig tot het Tegen Deel is Bewezen. Het Adagium van een Recht Staat hanteerde ze, Terecht, Ook voor Zich Zelf. Donner zei zelfs ‘Er is Geen Spoor van Rook, Laat Staan, dat Er Vuur is’, en Opstelten stelde ‘Het was Niks, Het is Niks en Het wordt Niks.’ Dit Soort Geïrriteerde Uit Spraken werkten bij Complot Denkers als een Rode Lap op een Stier. Gaat de SG Vrij Uit, om dat hij Boven de Wet Staat? Worden Verdenkingen in de Doof Pot Gestopt, om dat hij Te  Veel weet? De Beklaagde Zelf hield de Kaken Stijf op Elkaar en liet Via zijn Advocaat Weten, dat het Alle Maal ‘Kwaad Aardige Borrel Praat’ was.

Als de Rechter Straks Schuld kan Bewijzen, hebben Meer Mensen dan Alleen Demmink een Dik Probleem

Met die Formele Houding heeft het Ministerie Zich Zelf in de Vingers Gesneden. De Media en voor Al Ook Social Media bleven Beuken. De Kwestie is Uit Gelopen op een Trial by Media. Iemand is Schuldig tot dat het Tegen Deel is Bewezen. De SG ging in 2012 met Pensioen, de Speculaties werden Weer een Stukje Heviger. Het OM begon, op Last van het Hof in Arnhem, een Straf Rechtelijk Onder Zoek naar Verdenkingen van Verkrachting door Demmink van de Twee Turkse mannen. Nadat in een Civiele Procedure op Verzoek van Stichting De Roestige Spijker Elf Getuigen onder Ede zijnGgehoord, stelt het OM Nu, dat er ‘Signalen zijn van Mogelijk Mis Bruik’ en heeft Aan Gekondigd het OnderZoek Uit te Breiden. Er is Wel Degelijk Rook, ‘De Zaak’ krijgt een Vervolg.

Als de Rechter Straks Schuld kan Bewijzen, tast dat het Recht Gevoel Diep aan en hebben Meer Mensen dan Alleen Demmink een Dik Probleem. Gaat hij Vrij Uit, en die Kans is Groot, dan zal het Gevoel over Old Boys, die Elkaar Beschermen, blijven Door Sluimeren. Joris zal die Draak Nooit kunnen Bestrijden.

Één Ding staat Vast. Justitie is Niet Mee Gegaan met de Veranderende Samen Leving. De Geruchten begonnen in een Tij, dat het Privé Leven van Gezag Dragers er Nauwelijks Toe deed. Ten zij het ging om Strafbare Feiten. In Middels ligt het Bijna Om Gekeerd, Media Maken en Breken Mensen in Openbare Functies op Basis van de Persoonlijke Doop Ceel. Des Ondanks bleef de Op Stelling van het MinisterieOuder Wets’. Demmink gold als een Scherp Zinnige Jurist, als iIemand met Enorme Ervaring en Kennis. Zijn Seksuele Voor Keur, Wat hij Uit Spookte in Bordelen, zijn Relatie met een Porno Ster, hij moest het Alle Maal Zelf Weten. Ten zij Het ging om Strafbare Feiten. Die Houding van Justitie is te Prijzen, maar Onhoudbaar Gebleken. Dat is op Zich Zelf Treurig Genoeg.

Margreet Fogteloo

De Groene Amsterdam, 21 mei 2014, N° 21

https://www.groene.nl/artikel/de-zaak-demmink-wordt-vervolgd–2

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Margreet+Fogteloo
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Groene+Amsterdammer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Directeur+Generaal+van+Justitie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Justitie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zaak+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=OM
https://robscholtemuseum.nl/?s=Openbaar+Ministerie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Recherche
https://robscholtemuseum.nl/?s=AIVD
https://robscholtemuseum.nl/?s=Algemene+Inlichtingen+en+Veiligheid+Dienst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adagium+van+Recht+Staat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geen+Spoor+van+Rook+Laat+Staan+Vuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Het+was+Niks+Het+is+Niks+en+Het+wordt+Niks
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rode+Lap+op+Stier
https://robscholtemuseum.nl/?s=Stichting+De+Roestige+Spijker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pinocchio+Bar
https://robscholtemuseum.nl/?s=Homo+Bar+Praag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kwaad+Aardige+Borrel+Praat