Lieneke Koornstra de Doelder – In Gezonden Brief over Rob Scholte, Helderse Courant, 20 augustus 2022 + Welkom bij Supervisionair

Lieneke Koornstra de Doelder (foto Supervisionair)
Lieneke Koornstra den Doelder (foto Suppervisionair)
LinkedIn Profiel  van  Lieneke Hoornstra de Doelder (foto Staf RSMuseum)

Experience op LinkedIn Profiel van  Lieneke Hoornstra de Doelder (foto Staf RSMuseum)
Activity op LinkedIn Profiel van Lieneke Hoornstra de Doelder (foto Staf RSMueum)
Speciaal Uit Gezochte Kwaadste Foto van Rob Scholte tijdens het Gesprek met Journalist Delano Weltevreden om Karakter Moord op hem Mee te Plegen (foto Jan Jong | JJ Foto)
De In Op Dracht Geschreven In Gezonden Brief in Helderse Courant wordt Voor Pagina Nieuws op Google om Zo Karakter Moord op Scholte te Plegen (foto Staf RSMuseum)

In Gezonden Brief over Rob Scholte

Rob Scholte heeft Zeker Recht Van Klagen. Wat Hem en zijn Gezin is aan gedaan is Ongekend Onrecht. De Zaak staat Niet op Zich Zelf. Den Helder wordt Niet voor NietsHet Palermo aan het Marsdiep’ genoemd. Alleen al in de Af Gelopen Periode liepen er Zaken tegen de Marine Stad tegen de Bouw van een Stad Huis op Willemsoord en een Om Vaar Route, en werd de Onttrekking van een Stand Plaats aan Woon Wagen Kamp De Schooten Aan Gevochten.

Feit is ook, dat met de Ontruiming van het Rob Scholte Museum een Attractie Verloren is gegaan, die het Juist Aan Trekkelijk maakte om de Punt Stad aan het Water Niet Alleen maar Door te Jakkeren om de Vrije Tijd in Texel door te brengen. In het Kader van de Vogelaar Wijken is Scholte des Tijds naar Den Helder gekomen ter Verbetering van de Verpauperende Stad. Vervolgens is hij met een Exorbitante Schuld tot Gevolg en met Pek en Veren door de Gemeente Verbannen.

Ander Zijds moet gezegd, dat Scholte er Wel Voor In is om Verhaal te halen in de Krant, maar het laat Af Weten om op Zittingen te verschijnen.

Toen het Advocaten Duo, dat hem de Laatste Periode heeft Bij Gestaan een Kans zag om te Voor Komen, dat hij Alles Kwijt zou zijn, namelijk Gevolg geven aan het Mediation Voorstel van het Hof, weigerde hij die Kans aan te Grijpen.Advocaten moeten hem de Mond Niet Snoeren’, maakte hij Kenbaar in deze Krant. Ten Onrechte, want hij ging Zelf Niet naar de Zittingen, zoals hij Tegelijker Tijd meldde. Mogelijk had Mediation voor Beide Partijen Mogelijkheden geboden om een Verlies Verlies Situatie te voor komen.

Zijn Onredelijke Houding etaleerde hij ook Over Duidelijk toen het Niet Mogelijk bleek de Ten Toon Stelling van zijn Werk in Museum De Fundatie te verlengen. Als hij de Geëxposeerde Werken Niet kon Controleren op Eventueel Ontstane Beschadigingen, zou hij ze als Niet door hem gemaakt Verklaren en dat terwijl deze Werken Stuk voor Stuk Af Komstig waren uit Musea en Privé Bezit!

Dat Rob Scholte een Groot Kunstenaar is leidt Geen Twijfel. Dat er Circa 1 Miljoen Euro (of Meer) aan Geld van de Overheid en de Burgers is Verkwanseld aan het Uit Roken van een Invalide Burger en zijn Gezin is een Grof Schandaal. Maar ook voor een Groot Kunstenaar geldt dat het Buigen is of Barsten. Het Zelfde geldt ook voor de Gemeente. De Toe Komst zal leren wat de Onbuigzaamheid van de Gemeente Den Helder de Burger Nog Verder zal kosten.

Lieneke Koornstra
Amsterdam

Helderse Courant,  20 augustus 2022

https://digitalekrant.noordhollandsdagblad.nl/static/cci/index.html?epub=https://digitalekrant.noordhollandsdagblad.nl/cdn/premium/92803afb03d7c9f7c40aa44b7f29a34b/web/OPS/cciobjects.json#/pages/32

https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20220819_41911067

Welkom bij Supervisionair

Supervisionair Logo (foto Idem)

Met Aandacht voor U lever ik Maat Werk op het Gebied van Taal, Tekst en Begeleiding.

In Uw Opdracht kan ik

  • Teksten Schrijven
  • Redactioneel Werk Verzorgen

Daarbij staan de Kern Waarden Welkom, Professionaliteit en Originaliteit Centraal.

Welkom, omdat Uw Wensen het Uitgang Punt vormen. Professionaliteit, want ik kom na wat ik met U af spreek, ben Veel Zijdig Geschoold bij Erkende Op Leidingen en ga voor het Beste Resultaat. Originaliteit, omdat ik Creatief ben, open sta voor Nieuwe Ideeën en een Heel Eigen Geluid heb

Het Samen Spel van mijn Activiteiten vertaalt zich in Zorg voor Taal & Taal voor Zorg. Dit omdat ik als Journalist de Kunst versta over Aller Lei Onder Werpen te Schrijven en als Free Lance Docent Al Jaren Lang Les  geef over Zorg Gerelateerde Onder Werpen.

Bussiness Card Lieneke Koornstra de Doelder (foto Hallo IJburg)

https://www.supervisionair.nl/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lieneke+Koornstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lieneke+Koornstra+de+Doelder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Supervisionair
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karakter+Moord