Lars Pasveer – Altan Erdogan Nieuwe Hoofdredacteur AT5

Altan Erdogan (foto Daniel Rommens | AT5)

Altan Erdogan Nieuwe Hoofdredacteur AT5

Altan Erdogan wordt per 1 oktober de Nieuwe Hoofdredacteur van Stadszender AT5. Op dit moment is Erdogan Hoofdredacteur en Directeur van Universiteitsblad Folia en HvanA, met Nieuws over Hogeschool van Amsterdam.

Erdogan heeft een Lange Journalistieke Staat van Dienst en werkte eerder bij het Haarlems Dagblad, Het Parool en de Volkskrant. Tussen 2012 en 2014 was hij Hoofd Informatieve Programma’s bij de VARA. In 2015 werd hij Hoofdredacteur Directeur bij Folia.

De Redactieraad en de Directie van AT5 hebben samen voor Erdogan gekozen. De Redactieraad zegt, dat met Erdogan een Keuze is gemaakt voor een Journalist “In Hart en Nieren, Iemand met een Breed Netwerk in Amsterdam en een Boegbeeld voor AT5.”

Directeur Bestuurder Alphons Martens prijst de Komst van een Ervaren Journalist met een Sterke Verbondenheid met Amsterdam. Martens: “Ik heb er Vertrouwen in, dat Altan met de Redactie kan gaan werken aan de Toekomst van AT5 en met SALTO en Partners in de Stad de Positie van de Publieke Omroep Amsterdam gaat versterken.”

ErdoganAT5 is voor mij de Onbetwiste Nieuwszender in Amsterdam. Samen met de Redactie en de Directie wil ik de Positie van AT5 Verder Versterken en Spannende, Verrassende Journalistieke Items gaan maken. Online, op Sociale Media en met Video.

Villamedia, Website over Journalistiek, donderdag 2 september 2021, 11:45

https://www.villamedia.nl/artikel/altan-erdogan-nieuwe-hoofdredacteur-at5

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erdogan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Altan+Erdogan
https://robscholtemuseum.nl/?s=AT5
https://robscholtemuseum.nl/?s=SALTO
https://robscholtemuseum.nl/?s=Amsterdam