Joost Lips – Waan Zin Wed Loop en 46 Wijze Vrouwen

Waan Zin Wed Loop en 46 Wijze Vrouwen

Het kan Al Tijd Gekker, dat mogen we Toch Wel Vast Stellen na Alle Waan Zin, die we de Laatste Jaren Al voor Onze Kiezen hebben Gekregen. Er lijkt een Competitie in Absurditeit Plaats te Vinden tussen Hen, die Nog Argumenten willen Debiteren, die er op zouden Moeten Wijzen, dat er Nog Enige Rationaliteit achter Moderne Politieke Beslissingen Schuil gaat. Ja, die Rationaliteit is er Wel, maar met een Louter Destructief Motief. Ik verbaas me over Zo Genaamde Wakkere Wetenschappers, die maar Blijven Beweren, dat de World Health Organzsation (WHO) Gedegen In Zicht in de Spelende Problematiek ontbeert. Dat ontbeert de WHO  Helemaal Niet,om dt de Lui daar de Problemen Zelf Bewust hebben Gecreëerd. Wat er Ook Bekend is over het Corona Bedrog en de Foute Prikken, een Volgende Plandemie, inclusief Lockdown en Nieuwe Prik Rondes, wordt Al Weer Aan Gekondigd.

Sinds het Begin van de Lockdown meenden Karin Meer malen dat de Overheden van alle Landen ter Wereld een Stap Te Ver waren gegaan, dat de Mensen Nu Wel Moesten Op Staan, maar Nee Hoor. Zelfs Niet Toen Men aan de Kinderen kwam. Men kwam Al Heel Lang aan de Kinderen. Kinderen Verdwenen, Onder Zoeken Hier Naar bleven uit. Steeds Meer kwam en komt Boven Tafel over Kinder Handel voor Seksueel Mis Bruik met Vaak Satanische Rituelen en Orgaan Handel. De Amerikaanse Puppet President Joseph Biden snuift aan Alles, dat Minder Jarig is, Openlijk in Beeld, en de ‘Beschaving’ stopt hem niet. Zijn Zoon heeft een Lap Top Vol Gore Troep bij een Computer Reparatie Shop Achter Gelaten. De Shop besloot de Lap Top bij het Federal Bureau of Investigations (FBI) Af te Geven, daar door Hopend op Onder Zoek en Openbaar Making. Doof Pot na Doof Pot na Doofpot waren het Gevolg. Deze Maand zal Zelfs een Nieuwe Wet in Werking Treden, die de Censuur, die Nu Al Over Weldigend is, gaat Versterken. Volgens de Puppet President is deze Wet Nodig om de Democratie te Redden. De Censuur gaat een Paar Flinke Tanden Extra Op Schroefd worden. De Waarheid Spreken is Strafbaar Geworden in de Om Gekeerde Wereld.

Dan is het een Verademing een Film Tegen te Komen, waar in 46 Dappere Vrouwen hun Zegje Doen, Ongeacht de Consequenties, die Het voor Hen zal Kunnen Hebben.

46 Outspoken Women, Listen to their Wisdom

First published on August 19th, 2023 at 16:05 UTC

Reacties
https://www.bitchute.com/video/jvuaJ9AzhqDo/

Joost Lips

Efemere Fenomen, 19 augustus 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/08/19/waanzin-wedloop-en-46-wijze-vrouwen/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrouwen+Wijsheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Women+Wisdom

1 Comment

  1. Jacques van Velzen 21 augustus 2023 op 08:00

    Wijze vrouwen, zitten niet op tik tok. Wijze mannen evenmin. Ook niet op andere socials.

    Ps Rob. reCAPTHA wordt gebruikt om AI te voeden.
    Jammer dat je niet zonder, kan reageren.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.