Joost Lips – Vergankelijkheid in het Onbewogene

Vergankelijkheid in het Onbewogene

We Branden de Laatste Kolen. Kregen Af Gelopen Dag de Sleutels van ons Nieuwe Huur Huisje. Één Maal Binnen bleek het Groter dan het van Buiten Bezien leek. Met een Heus Lig Bad in de Douche Ruimte. Woon Kamer en Keuken, Grote Slaap Kamer en een Werk Kamer voor mij. En de Huur Prijs is Nog Veel Lager dan we vermoedden. Ik meen Zo een 62 Euro per Week. Wauw, We vallen Wel in de Prijzen deze Dagen.

De Eerste Spulletjes Gebracht, een Ritje van ik Schat Zo een 7 Minuten. We hebben Nu Twee Huizen, zij het Slechts voor Enkele Dagen. Het Council Huis heeft in de Keuken Alleen een Af Zuig Kap Aan Wezig, Koel Kast, Was Machine, Kook Plaat en Oven kochten we Van Daag in Ene Keer, voor € 1.860 de Onze, Inclusief Bezorging en Installatie, kan Komende Dinsdag Geleverd worden. We keken voor Laminaat, want Behalve de Keuken, Waar Al Vloer Bedekking ligt, Liepen over Al op Beton. Voor Rond de € 1.000 hebben we het Laminaat laten Leggen. Wat het ons Precies Kosten zal, Vinden we Nog uit. We Spreken Hier over Flinke Bedragen, maar We Betalen per Maand, Voorts Ruim € 700 Minder Huur, dus We kunnen ons de Uit Gaven Veroorloven. Boven Dien ligt er A Grant in het Verschiet ,die Zo een € 2.000 of Meer zal Bedragen.

Karin en ik, in de Tijd ,dat we Nog Steeds Dakloos dreigden te Raken, hebben Leren Ontspannen en Vertrouwen. Luisteren naar Joseph Murphy was Hier Behulpzaam .Murphy Adviseert je Zorgen, die je Onder Bewust Zijn het Gevoel van Armoede In Fluistert, Wat het Onder Bewust Zijn Vervolgens Waar gaat Maken, Om te Keren tot Wat je Werkelijk Wil, en het Gevoel In te Nemen, dat Wat je Werkelijk wil Al Bereikt is. Hij noemt dit Ergens Ook Wel Technical Prayer.

Ik mag Daar Om Ook Graag Luisteren naar Lester Levenson, die Niets Anders Beweert. Lester zegt  The Mind is A Creator. Hij voegt dar aan toe:,als je Niet voor Ogen houdt . dat Wat je Werkelijk Wil. Wat je Werkelijk Wil voelt Niet als Feitelijk Al Bereikt, dan wordt er een Notie van Tek Kort naar het Onder Bewust Zijn Gezonden, en het Te Kort zal voor je worden Verzorgd. Wees dus Wakker op dit Punt. De Bewuste Aan Dacht is Steeds de Schepper van Wat Daar Oa komen gaat. Mediteren op Angst maakt Meer Angst. You become What you Meditate. Hoe Veel Onbetaalde Tekeningen je Ook hebt Liggen, Voel dat de Goddelijke Levens Kracht en Wijsheid door je Heen Werkt en Alles voor je zal Op Lossen. Het Probleem is in Feite de  Controle Geest. Durf die Los te Laten voor Waarlijk Vertrouwen, en Wonderen zijn Mogelijk Geworden. Het Bewijs Hier Voor ligt Dan Niet in een Verre Toe Komst, als je dit Werkelijk toestaat, zul je Dit Snel Ervaren. Het betekent Niet, zeg ik op Eigen Naam, dat de Genade verloopt via de Kanalen van de Controle Geest, die je Hier voor Adoreerde. Van Psychische De Oriëntatie zal Hier Stellig Sprake zijn, maar Dat Deert de Al Tijd Al Ontspannen Getuige in Vertrouwen Niet.

Met Goede Vrienden spraken Karin en ik Onlangs over het Feit, dat je Zonder Zekere Mental Breakdown Niet Werkelijk tot Diepere Dimensies van het Bestaan kunt Door Dringen. Bij onze Laatste Ontmoeting Refereerde ik Hier Aan, Zeggende, ik Meen, dat We aan een Volgende Mental Breakdown Toe Zijn aan de Over Weging van onze Intuïtie, dat Alles, maar Dan Ook Alles Illusie is. Er viel een Stilte, ik hoorde, dat ik werd Gehoord. Als Alles Illusie is, Dan is Ook de Op Merking, dat Alles Illusie is, een Illusie. Oorspronkelijk Besef Klaart Op.

In Alles dat Beweegt, beweegt er Iets nNiet. We kunnen Dat de Waar Nemer Noemen. Maar als je de Waar Nemer wilt Zien, dan is de Ziener Niet te Zien. Je bent de Onbekende, die Onbewogen Alles, dat zich Maar Manifesteren wil, Waar Neemt. Er bestaat Aan Vankelijk Geen Macht over Wat zich Manifesteert, maar Identificatie met Manifestatie en Controle Zucht Hier Over kan Ieder Moment Onmiddellijk als Illusie worden Voor Zien, omdat Alles Stromende is. Als het Stromende Stromend mag zijn, Ontluikt het Dieper Zien, dat er Al Tijd Al was, maar door Controle Zucht en Arrogantie Steeds Verduisterd was. Bij deze Realisatie kunnen Mensen Intens gaan Huilen, of ze Komen in een Onbedaarlijke Lach Bui te Recht, Waar aan Geen Eind lijkt te Komen. Aan Alles komt van Zelf Sprekend een Eind. De Twee Genoemde Reacties op de Realisatie zijn Niet Meer of Minder dan de Karmische Uit Loop van Op Geslagen delen Verleden, Niks Mis mee, Niet Aan Komen. Vrede is Reeds het Geval.

Ik opende dit Bericht met een Vintage Plaatje van Lava lLmpen. Ik hou van Vintage Af Beeldingen van Aller Lei Soort, om dat ze de Onhoudbaarheid van Gedateerde Feiten en Vorm Geving Goed Tonen. Lava Lampen uit de 60‘er Jaren tonen dit Dubbel en Dwars, dat vind ik Fraai.

Zeker Zo Fraai vind ik de Vintage Foto, die Stil Staat en Juist Weer Beweging Suggereert. We Zien een Stil Staand Plaatje, dat Suggereert, dat er Ieder moment Iets kan Gebeuren. Dood Gewone Foto’s kunnen mij in deze Zin Diep Beroeren.

Er is Iets in mij Zeer Moe. Dit heeft Niets te Maken met de Verhuizing. Het heeft te Maken met Waar ik mijn Levens Energie Onnodig aan Verlies. Zaken, die Wel Intrigerend zijn, Waar Mee ik een Aardig Intellectueel Puntje van Analyse kan Scoren, maar Die in het Geheel Verder Niemand dient, om dat de Ware Keutel van Levens Problematiek Nu Één Maal Niet in de Periferie van Symptomen ligt. Ik heb me van Avond bij Voor Beeld Bezig Gehouden met het Volgende Vraag Stuk.

Het Antwoord, dat ik vond, bleek Fout te Zijn, Toen ik in de Reacties er Onder op Twitter het Getal 21 Meer Malen zag Berschijnen. Dus ik ben Dom, is de Suggestie.

Er zijn Genoeg Bezigheden, die Werkelijk Niets Dienen en die ik Volg, van Jig Saw Leggen tot Dart Wed Strijden Spelen en Bekijken, Om Maar Eens Wat Verheffende Zaken te Noemen. Karin zegt, dat Puzzelen Ontspant, ik zeg het Zelfde van Pijltjes Gooien, maar Waar Om is Ontspanning Af Hankelijk van een Steeds Terug Kerende Activiteit? Ik ga Niets Verbieden, zal me Zelf en Anderen Alles  Toe Staan, maar Verwacht des Ondanksm dat deze Éénvoudige Vraag mij Vaker Eerder naar een Mij Onbekend Boek zal Doen Laten Grijpen of Me The Seven Walks zal laten Af Leggen, en Me Mensen zal Laten Ontmoeten die ik tot Hier Toe, in mijn Onmetelijke Arrogantie, het Ontmoeten Blijkbaar niet Waardig heb Gevonden. We kunnen Artificial Intelligence Wel Second Life Noemen, Wat het Zeker is, maar een Jig Saw is Dat Ook, want je maakt Iets, dat Voorspelbaar is. Ik wil Geen Voorspelbare Zaken in Mijn Leven. Laat dat ‘Mijn, Nader Bezien, er Ook Maar Uit.

Twee Huizen, Verhuizing, Er ontstaat een Soort tussen Wal en Schip Gevoel. Verhuizing en Vakantie staan Hoog op de Lijst van Oorzaken voor een Psychose. Vastigheid en Bekendheid worden Onder Mijnd. Niet Ieder Één verdraagt Dat Goed. Ik voel Er Ook Spanning in. Karin ziet een Zekere Aan Pak voor Actie, ik zie Dat Anders, en bij een Verhuizing zijn er Veel van dit Soort Situaties. Dat deze Aan Pak Beter en Efficiënter is, Bespreken We Veel Al Niet Eens Meer. We Geven Af en Toe Mee of Niet, en Dat bepaalt de Dynamiek. Het lijkt op een Symbiose, en Dan is het Fijn in de Late Avond de Eigen Wijze Lips Weer Even Uit te Laten. Being Alone, in Her Kenning, is Voorwaarde voor All One, Anders wordt het een Zooitje en moet een Desastreuzer Op Ruiming  Beginnen.

Geen Copyright Verantwoording voor Getoonde Plaatjes. Maar Als je het wilt Weten. God! En dan Niet Die, waar Tegen je Niet Blasfemisch mag Zijn, maar de Bron, die Alles Dat Maar Mogelijk is, Mogelijk maakt. Ieder  Moment op Nieuw. Goed gaat Kwaad Niet Verslaan. Ze Verschijnen, Bestaan en Verdwijnen te Gelijker Tijd. GOD als Af Korting: Geboorte, Onderhoud en Dood. Onder al deze Illusies ligt Wat je te Realiseren hebt. Moet Lukken, want je bent Het Al Vol Ledig voor dat Enige Zelf Reflectie je Om de Tuin Leidt.

Dank Lezer!

Joost Lips

Efemere Fenomenen, 30 november 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/11/30/vergankelijkheid-in-t-onbewogene/