Joost Lips – Uit Gepraat

Uit Gepraat

Komende woensdag zal Gesproken worden over het Verbieden van Forum voor Democratie. Om de Democratie te Redden, wordt de Democratie de Nek Om Gedraaid. Om Gedraaide Logica. New Speak.

Maat Schappelijke Mis Standen Bespreken vind ik Al Maar Lastiger worden. Omdat de Aan Stichters van Alle Slacht Velden Niet Langer voor Onze Ogen in Verschillende Gebieden Aan te Wijzen Zijn, maar Zich tegen Woordig Begeven achter een Ieders NetVlies, of Niet, als je Zuiver bent. Om Ons Heen Zien we de Symptomen, maar in Ieder draait de Helse Machine van Satanische Waan Zin, of Niet, Dat hangt af van een Ieders Integriteit en Kwaliteit van Zelf Onder Zoek. Dat is het Enige Onder Werp, dat Er Nog Toe lijkt te Doen, want Mondiaal zijn de Kaarten Nu Wel Geschud.

Waar doe ik Mee aan de Machinaties, die Hier de Hel Veroorzaken? Ben ik Bereid dit Aan te Zien of blijf ik me Scharen onder Groepen, die Voor of Tegen Dit of Dat Zijn? Groep Bewust Zijn is Veel te Grof voor het Subtiele Antwoord, dat de Huidige Menselijke Nood vraagt.

De Democratie was Al Stuk, Natuurlijk. De Politiek is Door en Door Corrupt. Nu Zich Dit Openlijker dan Ooit Te Voren toont, Blijven Zo Velen er Toch Blind voor. Je beseft, Mind Control is Goed Gelukt. Karin zegt Vaker op dit Punt, Ze zijn Niet Echt Blind, Zien het Heus Wel. Dat kan Deels Zo Zijn, maar Niet Hele Maal. Anders is Samen Spannen Tegen de Satanische Bende Geen Optie Meer.

Het Internet Betreden betekent het Infuus van de Matrix Aan Je Zelf Leggen. Het heeft Me Moe Gemaakt en het Leven’s Plezier Weg Genomen.

Er is Veel Gesproken over een Black Out. Het Internet zal Lang Durig uit Vallen. Het lijkt me Wel Zo Aardig om dit Voor te Zijn.

Toen ik voor het Eerst een Computer had, die een Verbinding met het Internet maakte, voelde ik Hevige Schrik, als of het Beeld Scherm Enorme Zuig Kracht had. Hoe Waar is dit Gebleken! Onder Tussen vindt Over Al Shadow Banning Plaas. Het Voor Deel, dat Internet leek te geven, namelijk Vrije Informatie, is Ernstig Voor Bij. Echte Mensen Spreken is de Beste Garantie voor Contact. Internet is een Keyboard Surrogaat met Letters zonder Stem en Foto’s zonder Levend Vel. Komt er Werkelijk een Black Out, dan zal het Zelf Moord Cijfer Drastisch stijgen. Er zijn Al Veel Klinieken In Gericht om Je met je Suicide te Helpen. Maar Misschien ken je Nog Wat Echte Mensen, waar je Dan Heen kan Gaan.

Karin zei van Daag Iets Krachtigs, Durven Beseffen in Wat voor Waan Zinnige Wereld We Leven en dat We Er Geestelijk Niet aan Onder Door Gaan. Dat vraagt Alles van een Mens. En zo is Het. Halve Maat Regelen doen Geen Dienst Meer, als ze dat Ooit Al deden. Nee, dat deden Ze Al Nooit. Zo zijn we Hier Beland. Wie zal ik Aan Klagen, behalve Me Zelf? Ik klaag Me Zelf aan.

Mea Culpa, Mea Maxima Culpa. Het is Geen Cynisme of Masochisme, dat me Dit laat Zeggen. Als ik Niets en Niemand Meer in Beweging weet te Krijgen, dan zal ik Wel Wat Man Keren. Ik wil Zien wat ik Man Keer. Wat ik Man Keer ben ik de Wereld Schuldig, wil ik In Lossen door het Te Kort te Erkennen en Aan te Vullen. Daar is Voor Lopig Geen Taal voor Nodig.

Efemere Fenomen,

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/06/27/uitgepraat/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/