Joost Lips – Tijd voor de Puppet Show!

Tijd voor de Puppet Show!

Er wordt nog al eens beweerd, dat Joe Biden aan dementie lijdt en mentaal niet bepaald begaafd is. Maar ik vind hem een geweldig acteur, zo goed zelfs, dat zelfs de meest kritische geesten niet zien, dat hier een spel wordt gespeeld. Alleen de af gelopen week al zien we Biden meerdere openbare plekken bezoeken, waar zichtbaar het animo van om standers voor zijn bezoek minimaal is. Dit wordt alle maal keurig gefilmd. Wie hier geen op zet achter ziet meent klaar blijkelijk, dat Bide al weer het  slacht offer is van  een slechte dag.

De Biden van nu is niet de zelfde als die van jaren terug. We zien op zijn minst twee versies van wat ‘De Machtigste Man van de Wereld’ wordt genoemd. een aan duiding. die van zelf sprekend om te lachen is . We zien een stamelende Biden, en dan weer een andere, die prima uit zijn woorden komt, maar vol strekt andere gelaat trekken vertoont.

Overigens heeft Jeffrey Epstein zich zelf niet het leven beroofd. Anderen, waar we dit van denken, deden dat ook niet. Ook in deze kwestie is het over duidelijk, dat het lijk, dat op een brancard werd weg gedragen Epstein moest voor stellen, zo moesten we geloven, andere gelaat trekken dan Jeffrey vertoonde.

Denken we nu werkelijk, dat Ghislaine Maxwell voor een op rechte recht bank heeft gestaan en nu een zeer ongewenst lot heeft te onder gaan? Baffle Them with Non Sense.

Onder tussen wordt Donald Trump door steeds meer mensen vereerd, om dat hij beter zou zijn dan de huidige acteur(s) in Het Witte Huis. Knap gespeeld door de Globalisten. Trump, die het Vaccin, dat geen Vaccin is, maar een gevaarlijke Gen Therapie, met Operation Warp Speed versneld in ieders donder wilde krijgen. Trump, die ook de kont van Israël kust en aan de Klaag Muur gejank voor wendt.

De Bijbel, dat zo genaamd Heilige Boek, staat vol waan zin, waar onder de bewering, dat de Israëlieten Gods Uit Verkoren Volk vormen. God als racist.

Israël krijgt de steun van Geert Wilders en van zo veel andere politici. Zulke steun betuigingen zijn een prima indicatie, dat je met op lichters, geweten loze psychopaten of lieden met slechts twee hersen cellen te maken hebt.

Iemand als Jan Paternotte, ja, is echt heel dom, en heeft waar schijnlijk niet in de gaten, hoe hij gebruikt wordt. Bij Jesse Klaver ligt dat anders, zijn kop wordt steeds demonischer, om dat hij ergens nog wel weet heeft van zijn eigen kwaad aardigheid .

Mark Rutte is niet een op zich zelf staand fenomeen. Hij lijkt perfect af gericht en lijkt geen last van schaamte in welk opzicht dan ook te hebben. Dat we hier te maken hebben met een typisch geval van MK Ultra lijkt me duidelijk. Het volgende filmpje laat zien, dat we met een af gerichte Puppet te maken hebben. Rutte combineert rationeel vermogen met het totale af wezig zijn van enige betrokkenheid. Luister en huiver, bekijk de psychopaat.

Mark Rutte JOVD Voor Zitter #IkDoeNietMeerMee

Gepubliceerd 4 december 2020

no use

Mark Rutte was Vroeger Voor Zitter bij de JOVD, deze Mensen waren voor Commerciël Draag Moederschap en Legaliseren van Sex met 12 Jarigen.

Reacties
https://youtu.be/vLSB68CtLlY?si=6LtHHMSjiM2RVHvk

Van daag de dag zien we Rutte in heel wat vloeiender in doen en laten als eerder. Hij heft zijn WEF tas lachend op, wanneer hij zo juist voor de tweede maal vragen van de enige nog kritische partij in Nederland niet beantwoord heeft. Steeds meer mensen zien het gebeuren. Het drama dendert voort.

Hoe kan dat?

Om dat er veel lieden bereid zijn voor wat centen hun ziel te verkopen.

Of daar toe gedwongen worden, om dat Epstein, die zich zelf niet van het leven heeft beroofd, nog een aardig compromitterend filmpje van hen op de plank heeft liggen. Anders heeft één van de rap zangers, nu in op spraak, zo iets nog wel. Ze worden gedwongen te zeggen, wat ze zeggen, en te performen, zo als ze dat doen. Om die reden geven ze zich zo vol slagen sls ze dat kunnen aan die rol over.

Zo als Rutger Castricum, Johan Derksen, en och, het zijn er te veel om op te noemen. Gebruik je eigen zin tuigen na een heerlijke wandeling in de natuur en je ziet met één wie er bij deze poppen kast betrokken zijn. Mocht je de televisie tot hier aan toe nog hebben geloofd, dan wacht je zo een grote schrik, want je wereld valt in duigen. Daar om zeg ik nu vast, dat die wereld uit sluitend tussen je oren bestaat, laat maar vallen. Luister liever naar mensen. die nog wel enige natuurlijke vitaliteit vertonen.

Ik wens Mark Rutte en al zijn aan hangers overigens het aller beste, want het aller beste betekent, dat ze hun valse rol op zullen geven. Ik zelf bedoel het noemen van deze namen overigens niet als haat dragend. Moge het de genoemden op wekken tot het luisteren naar hart en gezond verstand.

Ik besef me, dat vergeving van groot belang is in ieders mensen leven. Maar vergeven is mij niet gegeven als de dader nog vrij rond loopt en nog steeds bezig is om mijn onder gang, en die van alle mensen, te bewerk stelligen. Wel licht leer ik op zekere dag zelfs dat nog, maar voor lopig acht ik het passender te zeggen, dat smerige streken aan smerige karakters toe behoren. Die karakters noem ik bij hun naam, op dat dit het onder scheiding vermogen van mijn lezers vergroot.

Kasja Ollongren is ziek in de kop. Eric van der Burg is ziek in de kop. Meer namen noem ik niet, dat is niet nodig, want bij kans de vol ledige Tweede Kamer is ziek in de kop. Forum voor Democratie benoemt al daar wat er werkelijk toe doet, maar hun Motie om Vrede besprekingen tussen de Oekraïne en Rusland te stimuleren werd door alle andere partijen verworpen. Dat heet dan democratie, ter wijl we te maken hebben met een demonische creatie.

Besluit met een Statler en Waldorf Compilatie en met dank aan de lezer.

Statler and WaldorfAwesome (Classic Compilation)

Published 3 mrt 2015

The Classic Muppet Show Clips and Episodes

The Classic Statler and Waldorf Compilation Awesome 40 Minutes of Clips of the Muppet Shows Greatest Critics.

They are Two Disagreeable Old Men Who First Appeared in the Television Series The Muppet Show and Heckled the Rest of the Cast from their Balcony Seats. They Appeared in All but One Episode of the Show. In One Episode, Waldorf Appeared Alone at the Beginning, Explaining that Statler was Sick, of the Show, and that Waldorf’s Wife would Substitute. Her Name Turned Out to Be Astoria and She Looked Remarkably like Statler Wearing A Dress.

In The Muppet Show, the Two were Always Trashing Fozzie Bear’s Humor, except for One Occasion where Fozzie, with Help from Bruce Forsyth, Heckled Them Back. In Contrast, They Found Themselves Vastly Entertaining and Inevitably Burst into Mutual Laughter at their Own Witticisms, Though, They would, on Several Occasions, Heckle Each Other, Too.

It is Later Revealed in the A Muppet Family Christmas Special that the Two Hecklers were Friends with Fozzie’s Mother, Emily Bear. Despite Constantly Complaining about the Show and How Terrible Some Acts were, they would Always Be Back the Following Week in the Best Seats in the House.

As to Why, the Original Version of The Muppet Show Theme Song had Statler admitting, I Guess We’ll Never Know.”

They Later Appeared in Muppets Tonight watching on Television from A Retirement Home. They Also had A Penchant for Breaking the Fourth Wall. At the End of One Episode, They Looked at the Camera and Asked “Why Do You Watch It?“, and in Another One, Statler Stated that He didn’t Care for Puppets Much, Not Finding them Believable.

Waldorf responded with “I Don’t Believe You!Statler and Waldorf are Named after Two New York City Hotels, the Statler Hilton and the Waldorf Astoria.

Reacties
https://youtu.be/X6I_dKUYyI4?si=AlFSYHC40yGFjcGC

Joost Lips

Present in dit Moment, april 19, 2024

https://presentinditmoment.wordpress.com/2024/04/19/tijd-voor-de-puppetshow

American Media Group | Medeea Greere – Joseph Biden Possibly Dead Three Years Ago | Joe Biden Clone (Video)

JOVD – Mark Rutte, Voorzitter, over Commerciële Draag Moeders en Legaliseren Sex met 12 Jarigen + KRO Brandpunt – Mark Rutte in 1990 + JOVD – Mark Rutte op Bezoek (2016)

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vol+Ledig+Bestaan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=AweandGrace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Offensief+van+de+Schoonheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Classic+Muppet+Show+Clips+and+Episodes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Statler+en+Waldorf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Statler+and+Waldorf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Statler+&+Waldorf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Statler
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hilton
https://robscholtemuseum.nl/?s=Statler+Hilton
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waldorf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Astoria
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waldorf+Astoria
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bruce+Forsyth
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fourth+Wall
https://robscholtemuseum.nl/?s=I+Don’t+Believe+You!
https://robscholtemuseum.nl/?s=We’ll+Never+Know
https://robscholtemuseum.nl/?s=Muppet+Family+Christmas+Special
https://robscholtemuseum.nl/?s=New+York+City+Hotel
https://robscholtemuseum.nl/?s=New+York+City
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joseph+Biden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Het+Witte+Huis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeffrey+Epstein
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ghislaine+Maxwell
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geert+Wilders
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Paternotte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jesse+Klaver
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kasja+Ollongren
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eric+van+der+Burg
https://robscholtemuseum.nl/?s=FvD
https://robscholtemuseum.nl/?s=Forum+voor+Democratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tweede+Kamer
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rutger+Castricum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johan+Derksen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Democratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Demonische+Creatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vergeving
https://robscholtemuseum.nl/?s=Donald+Trump
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gen+Therapie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaccin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Operation+Warp+Speed
https://robscholtemuseum.nl/?s=De+Kont+van+Israël
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gods+Uit+Verkoren+Volk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaag+Muur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Globalisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=MK+Ultra
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEF
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Muppet
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Muppet+Show
https://robscholtemuseum.nl/?s=Puppet
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Puppet+Show
https://robscholtemuseum.nl/?s=Courtmacsherry
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ireland

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image