Joost Lips – Tijd voor de Luwte?

Tijd voor de Luwte?

Nou, Nou, de Globalisten laten er Geen Gras over Groeien. Luisterde naar het Week Journaal van Jeroen Pols en Willem Engel, toen Jeroen Melding maakte van het Feit, dat in Ierland een Wet is Aan Genomen, die het een Ieder verbiedt Buiten de MainStream Media om Informatie Op te Doen. Karin was Net naar Bed Gegaan, ik wou Het Haar Nog Even laten Weten, en Toen hoorde ik haar Roepen. Ik betrad de Slaap Kamer. Ze had Net een Berichtje In Gesproken Gekregen van een Vriendin, die zei, dat de Hele Wereld het Er Over heeft. Als je in Ierland Op Enig Digitaal Device Informatie hebt Staan, die Tegen het Overheid Narratief In Gaat, dan kan je Zo Maar Twee Jaar de Bak In Draaien. Waar op Karin zei ¨Dan moeten ze Wel Heel Veel Mensen gaan Op Sluiten, Dat Kan Niet.¨ Klinkt Aan Nemelijk, maar Ook dacht ik aan de Quarantaine Kampen, die Sinds de Covid Hoax op de Globe Verrezen. Jeroen Pols had Aan Gegeven, dat ze een Soort Gelijke Wet als de Ierse ook in Nederland willen. Al Dus willen ze Mensen Conditioneren. Hen Bang Maken voor Oneindig Veel Mogelijke Wet Over Tredingen zo dat ze zich Vrij WilligOp Sluiten in een Brave doch Levenloze Attitude. Ik moest Onwillekeurig Weer aan Mexico Denken.

Volodymyr Zelensky en Mark Rutte hadden de Grootste Pret op 4 mei. Douglas McGregor berichtte Zeer Onlangs, dat er Reeds Meer dan 300.000 Oekraïners in de Strijd Gevallen Zijn. Vandaag, 6 mei, de Dag dat Pim Fortuyn werd Vermoord, zie ik de Volgende Tweet.

Ik ben gaan Kijken op de Tijd Lijn van @GonzaloLira1968 en Trof Daar Boven Aan deze Veel Zeggende Gepinde Tweet.

Zo een Tien Minuten Later zag ik Beelden. die Toonden Hoe Oekraïense Militairen hem uit Huis Haalden.

Na Dit Alles rijst de Vraag Meer in de Luwte te Werk Gaan? Al mijn Accounts op het Internet Anonimiseren? Ik dacht Weer aan het Linux Besturing Systeem Tails. Beschermt tegen Surveillance en Censuur. Ik heb het Eens op een USB Stick Geïnstalleerd en Kon er Mee Werken. Toen leek het me Nog Niet Nodig. Maar Om Standigheden Veranderen Snel deze Dagen.

Edward Snowden heeft Tails Gebruikt. Nu meen ik Qubes OS, Ook Gratis te Downloaden. Laatst Genoemde wordt door Snowden Ergens als de Beste Optie Genoemd. Dat is Iets Om Nader te Bestuderen. Over Tails had hij, en hij Niet Alleen, Ook Goede Dingen te Zeggen

Er zijn Veel Meer Zaken, die een Mens kan Doen om Op de Digitale Snel Weg Zo Onzichtbaar Mogelijk te Zijn, maar Als Een Voudig Schrijver met Zeer Beperkt Publiek en Weinig Verstand van Computer Kunde, kwam ik Voor Als Nog Niet Verder dan een VPN te Installeren. Van Zelf Sprekend zullen VPN’s Hier Ook Snel Verboden Gaan Worden. Ik zag Reeds Beelden, dat Politie Mensen in China de Smart Phones van Reizigers Hier Op Controleerden. Op mijn Telefoon zullen ze Geen VPN of Websites Aan Treffen, ik Gebruik Dat Ding Daar Niet Voor, maar Mijn Computer Thuis toont Iedere Speurder, dat ik Geen Wokie, Maar een Wappie Ben.

Het Directe Contact met Mensen wordt Door deze In Snoering van Communicatie Mogelijkheden Steeds Belangrijker. Ik hoorde In dit Verband een Interessante Op Merking Van Daag. Als Mij Bij een Kassa Gevraagd wordt, of ik Met Kaart of Vertelt Waar Om. Dat vond ik een Een Voudige Eye Opener. Ik betaal Cash Om de Central Bank Digital Currency te Vermijden, om dat Deze onze Privacy en Vrijheid Af Neemt. Zegt het Voort!

Maar Ja, Dan Spreek je In de Wandel Gangen en Alle Mensen om je Heen Dragen Telefoons bij Zich, die je Kunnen Horen en Traceren. Boven Dien Zien Velen er Niet Tegen op Verklikkertje te Zijn Als Hier Mee een Credit Score kan worden Op Gebouwd. Ik dacht Al Tijd, dat NSB‘ers Enkelingen Waren, maar Nee, dat ben ik Wel Anders gaan Zien. De Covid Hoax heeft Goed Getoond Hoe Ver Mensen gaan In hun Trouw aan de Staat, die Hen Bedriegt. Karin zei me Van Daag, dat een Onder Zoek heeft Uit Gewezen, dat Zo een 80% van de Mensen Bereid is de Staat Trouw te Zijn, Ook Al Weten ze, dat ze Daar Mee het Criminele Pad zijn Op Gegaan. Waar bij ik Met Enige Reserve Aan Teken Hoe Betrouwbaar was dat Onder Zoek? Is deze Uit Slag Wel Licht de Wereld In geslingerd Om Goed Bedoelende Zielen te Ontmoedigen? Maakt Uit Eindelijk Niet Uit. Integriteit is Niet Integer, om dat Het een Meerderheid achter Zich heeft, maar Om de Integriteit Zelf.

Misschien ga ik Niet Anoniem, Moet het Er Nog Eens Met Karin Over Hebben. Als ik Alleen zou Leven zou het Risico Alleen voor Mij Zijn, dit ligt Nu Anders. Het Voor Deel van Anonimiteit is, dat je Minder Snel Herkend wordt en Langer kunt Spreken. De Andere Kant is Als je Erg Bekend Bent, Dan kan Dat Juist je Bescherming Zijn, Zij het In Beperkte Mate. Julian Assange zal Dit Niet Snel Beamen. Wat een Wereld! Julian Assange Beseft in Zijn Een Zaamheid van Zelf Sprekend Ook Wel, dat de Wereld het Zo Druk met Dwaasheid van Aller Lei Soort Heeft, dat Er Bij de Meeste Mensen, die Sympathie voor Hem Voelen, Weinig Ruimte Rest om Energie voor Zijn Vrij Lating in te Zetten. Wat een Offer brengt deze Man voor Iedereen, en Mensen Vergooiden Vrijheid Onder Tussen voor een Prikkie Om Op Vakantie, Naar Kroeg en Disco te Kunnen.

The Warren, Rosscarbery (foto Joost Lips  Tumblr)

Adam & Eve

Efemere Fenomenen, 6 mei 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/05/06/tijd-voor-de-luwte/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeroen+Pols
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Engel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Niemöller
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pim+Fortuyn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Douglas+McGregor
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gonzalo+Lira
https://robscholtemuseum.nl/?s=Edward+Snowden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Arno+Wellens
https://robscholtemuseum.nl/?s=Julian+Assange
https://robscholtemuseum.nl/?s=Volodymyr+Zelensky
https://robscholtemuseum.nl/?s=Volodymyr+Struk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mikhail+Kononovich
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aleksandr+Kononovich
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nestor+Shufrych
https://robscholtemuseum.nl/?s=Yan+Kantsyur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dmitri+Djangirov
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elena+Berezhnaya
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rijks+Overheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Den+Haag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koninkrijk+der+Nederlanden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Overheid+Narratief
https://robscholtemuseum.nl/?s=Globalisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Globalism
https://robscholtemuseum.nl/?s=Covid+Hoax
https://robscholtemuseum.nl/?s=Linux
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tails
https://robscholtemuseum.nl/?s=USB+Stick
https://robscholtemuseum.nl/?s=Qubes+OS
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anoniem+Internet
https://robscholtemuseum.nl/?s=MainStream+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=Censuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Surveillance
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ierland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ireland

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/