Joost Lips – Sigrid Kaag, een Veeg Teken

Sigrid Kaag, een Veeg Teken

Het Programma College Tour, Gepresenteerd door Twan Huys, Uit Gezonden door de Nationale Propaganda Omroep (NPO), had Sigrid Kaag Onlangs op Bezoek. Een Video Fragment was In Gelast, waar in haar Dochters hun Zorg Uit Spraken, dat Sigrid het Zelfde Lot Zal Zijn Beschoren, dat Els Borst het Leven Ontnam. De Suggestie van de Dochters was Ma, Stap uit de Politiek, Zoek een Andere Baan. Nederland zou Haar Niet Verdienen. Dat was het Moment voor Sigrid Om Emotie te Tonen en Twee Tranen Weg te Pinken. Tranen, die er Overigens Niet waren, maar Voor het Effect maakte ze met de Wijs Vinger van haar Linker Hand een Vegende Beweging onder Beide Ogen als Teken van Diepe Ontroering. Ze gaf Daar Op Aan Altijd naar haar Kinderen te Luisteren.

Oké, dus ze gaat de Over Stap naar het World Economic Forum (WEF) maken, lijkt me. Ze was Onlangs Nog bij een Bilderberg Conferentie, waar Ook Geheime Gesprekken Plaats vinden. De Timing is Prima, Nu er Zo Veel Vragen over de Geheim Zinnigheid ronD om de TweePraat ClubjesRijzen.

De NPO wilde de Ernst van de Bedreigingen Kracht Bij Zetten door te Spreken over de Man, die met een Fakkel aan haar Deur had gestaan, omdat hij Graag een Dialoog met Mevrouw wilde. De Man heet Max van den Berg en staat Bekend als een Geweldloze Burger met Kritische Zin. Ander Voor Beeld was de Keer, dat Kaag in het Land was en Bedreigd Zou Zijn, Wat Overigens uit Geen Enkele van de Vrij Gekomen Beelden bleek. Wel Zien We op de Beelden, dat Kaag Probleem Loos en Zonder Beveiliging Haar Honden Uit  Laat. Dat is een Wonder, want Destructie is haar Beleid, Leugen haar Specialisme. We kennen de Toe Slagen Affaire nog, want Er is Niks Van Op Gelost. Dit zei Mevrouw, met Ander Maal Matig Toneel Spel, Er Zo een Twee Jaar Geleden Over.

Sigrid Kaag over het Af Treden van het Kabinet van wege de Toe Slagen Affaire

Published 15 jan 2022

D66

👇 Reactie van Kaag op D66 Nieuws

Duizenden Nederlanders is Ongekend Onrecht Aan Gedaan door het Falen van Politiek en Bestuur. Dit gaat over Verwoeste Levens, over de Pijn en de Ellende van Heel Veel Mensen. Wij Kunnen en Willen Niet LichtZinnig over het Zware Rapport van de Onderzoek Commissie Heen Stappen.

Dit is Hét Moment voor een Duidelijke Streep, een Breuk met een Jaren Lange Politiek van Weg Kijken. Daar Om Treedt het Kabinet Af.

De Samen Leving moet Op dit Moeilijke Moment kunnen Rekenen op de Politiek. Daar Bij Staan voor mij Twee Dingen Centraal. We moeten Recht Doen aan Wat de Slacht Offers is Over Komen. Daar Naast moeten we de Corona Crisis en de Economische Crisis Daad Krachtig blijven Aan Pakken. Het is Niet Eenvoudig Om aan Twee Dingen Tegelijk Recht te Doen. Maar Dat is Wel Nodig.

Het is in het Belang van Alle Nederlanders, dat de Politiek Nu Eens Gezind en Besluit Vaardig Op Treedt. Dat doen we Aller Eerst door de Getroffen Ouders Recht te Doen en Financieel te Compenseren, Ook Al is het Kabinet Demissionair. Maar Dat doen we Ook voor Al die Andere Nederlanders  die Nu op de Politiek moeten Kunnen Rekenen in deze Tijd van Crisis. Voor Kwetsbare Ouderen, die Nu Bijna aan de Beurt Zijn voor het Vaccin. Voor Verpleeg Kundigen en Artsen die Ontzettend Hard Werken. Voor Onder Nemers, die Zich Staande Proberen te Houden. Voor Kinderen en hun Ouders, die Steun Nodig hebben Om Uit de Kansen Crisis te Komen.

Het is Tijd voor een Nieuwe Houding in de Politiek, die Uit Gaat van Mensen en Menselijke Waarden

Ook het Moment om Af Stand te Nemen van een Cultuur van Onverdraagzaamheid, Bureaucratische Wreedheid, Discriminatie en Kort Zichtige Bezuinigingen op het Functioneren van de Staat. HetVol Staat Niet om Achter Af te Constateren Hoe Erg het is Geweest. De Cultuur van Hard, Harder, Hardst Moeten we Door Breken.

Het is Tijd voor een Nieuwe Houding in de Politiek. Eén, die Uit Gaat van Mensen en Menselijke Waarden. Een Politiek, die Oog heeft voor de Noden van de Kleinst Mogelijke Minderheid, het Individu. Een Politiek, die Bij het Maken van Regels uit gaat van Vertrouwen in Plaats van Wan Trouwen. Een Politiek die het Vermogen behoudt te Accepteren, dat Mensen Soms Ook Fouten Maken, en die Mensen Daar Dan Niet Genadeloos Op Af Rekend.

Het Ongekende Onrecht  waar Duizenden Nederlanders Mee te Maken Hebben, wordt Niet Weg Genomen of Uit Gegumd. Dat kan Ook Niet. De Politieke Daad, die wij Van Daag Stellen is Nodig om een Begin te Maken met het Herstel van Vertrouwen.

D66.nl, 15 januari 2021

https://d66.nl/nieuws/het-kabinet-treedt-af/

Sigrid Kaag over het aftreden van het kabinet vanwege de toeslagenaffaire

#aftreden #kabinet #kinderopvangtoeslagg#kindertoeslagenaffaire #ontslag #rutte #rutteIII #rutte3 #SigridKaag

Reacties
https://youtu.be/y5jPaZdemJg

Het betreft Acteer Werk, dat we Ook van Leden van het Koning Huis Kennen, als Ons Verteld wordt, dat We Niet Normaal Moeten Maken Wat Niet Normaal is, Waar Na Ab Normaal Toch de Norm wordt Met Mede Werking en de Hand Tekening van de Koning. De Totale Destructie van het Land heeft Sinds dit Filmpje van Minister Kagedis, die door Mis Leiding Precedent Mark Rutte, Zonder Actieve Herinnering Er Aan, Op haar Wenken wordt Bediend, Onverminderd Voort Gang Gekend. Is daar in Vrij Wel Niet Gehinderd Geweest door de Leden van de Tweede Slaap Kamer, en was Er Wel Sprake van Werkelijke Oppositie, Dan was daa Altijd Nog Cipier Vera Bergkamp Om de Microfoon Uit te Zetten.

Vrouwtje Kaag Klaagt Dus over Onveiligheid en Stalkers, maar Wat is de Werkelijkheid? Ze wil In het Privé Leven van Alle Nederlanders Dringen, Weten Waar U uw Geld Aan Uit Geeft, In Zage in Uw Bank Zaken, Totale Controle.

Gepubliceerd 3 nov 2022

Omroep PowNed

Minister Sigrid Kaag wil, dat Banken Verplicht worden om Alle Transacties van 100 Euro of Meer te Monitoren. Dit zou, volgens Sigrid, Er Voor moeten Zorgen, dat Terroristen en Wit Wassers Sneller Worden Op Gespoord. Maar Daar denkt Niet Iedereen het Zelfde Over ()

🚨  Steun PowNed, word Lid https://www.helpmee.tv
⭐  Ontdek Meer van PowNed op onze Website en Socials!

Website https://www.powned.tv
Facebook https://www.fb.com/OmroepPowNed
Instagram http://www.instagram.com/omroeppowned
TikTok https://www.tiktok.com/@omroeppownedo…
Twitter http://www.twitter.com/powned

📨  Tip voor de Redactie?
Mail naar redactie@powned.tv

#reinoutzorge #pownews #sigridkaag

Reacties
https://youtu.be/pwr9XfFNQXI

Er zijn Mensen, die Denken, dat het Goed is Als Kaag Snel Vertrekt, maar Dat Suggereert, dat We Er dan Iemand voor Terug Krijgen die Al Snel Meer Deugt. Dit lijkt me Onzin. Door de Jaren Heen zien we, dat Staats Mannen tot Drop Lulletjes met Tunnel Visie zijn Gedegradeerd, Staats Vrouwen tot Huppel Kutjes met de Intuïtie van een Dop Erwt zijn Verworden. Dit Alles als Gevolg van een Prima Uit Gestippeld Programma, Waar Binnen Nieuwe Politici als Pavlov Hondjes Succes Vol worden Af Gericht.

Het Politieke Bedrijf is Gek op Polarisatie. Argumentatie Doet Er Steeds Minder toe. Liever Framen dan Bewijzen, dat toont de Praktijk van Alle Dag. Ik Erger me Speciaal aan de Weekheid van Reactie als er een Aperte Leugen is Verkondigd en de Wet Geschonden, en de Persoon achter de Interruptie Microfoon Dan Niet Genadeloos de Leugen en Mis Daad Aan Toont, maar Slappe Zin Sneden begint te Delibereren als ´Het is Toch Wel een Beetje Gek ()’, ‘Ik kan Niet Geloven, dat ()’ of ‘Ik hoop. dat U de Volgende Keer ()´ en Zo Voorts, en Zo Voorts, en Zo Voorts. Ik maak Hier Uit Op, dat In Beginsel Goed Bedoelende en Aan Vankelijk Stevige Intenties, door het Misselijk Makend Klimaat zonder Integriteit, In Feite Al zijn Af Gezwakt tot ‘Zou het Mogelijk zijn, dat (…)’ Vaagheden, Waar Niemand Wat Aan heeft, en die Zeker het Verval van het Land Niet Stoppen Zullen.

Ik ben Geen Voor Stander van Haat. Ik Acht het Vermogen Mis Dadigers te Vergeven als een Diep Gaand en Vrij Makend Besef, dat Zo Wel Dader als Slacht Offer ten Goede Komt. Maar Vergeven Rijmt Pas Als de Mis Dadiger Gestopt is met Mis Daden te Plegen, Anders voel ik Aller Eerst de Plicht Hem of Haar Hier Mee te Laten Stoppen. Vrouwtje Kaag heeft Nog Niet door Wat ze Aan Richt. Vele Politici zijn Te Dom Om In te Zien, Waar ze Aan Mee Werken, als Kaag Wel In Ziet aan Welke Agenda Ze Mee Werkt, dan is haar Brein Goed Genoeg Hier Voor, maar Mist ze het Hart om de Om Vang van haar Dwaling te Kennen. Dan kun je Huilen zonder Tranen, Dit is een Veeg Teken.

Joost Lips

Efemere Fenomenen, 29 mei 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/05/29/sigrid-kaag-een-veeg-teken/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Twan+Huys
https://robscholtemuseum.nl/?s=NPO
https://robscholtemuseum.nl/?s=Propaganda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nationale+Propaganda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nationale+Propaganda+Omroep
https://robscholtemuseum.nl/?s=College+Tour
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Max+van+den+Berg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Els+Borst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sigrid+Kaag
https://robscholtemuseum.nl/?s=D66
https://robscholtemuseum.nl/?s=Huilen+zonder+Tranen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Veeg+Teken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Toe+Slagen+Affaire
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vera+Bergkamp
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zoek+Andere+Baan
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Great+Reset+Agenda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mondiale+Coup
https://robscholtemuseum.nl/?s=Georganiseerde+Mis+Daad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kwaad+Aardigheid+achter+Globale+Agenda
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEF
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Verval+van+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dat+is+een+Wonder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Crisis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Economische+Crisis
https://robscholtemuseum.nl/?s=Recht+Doen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Niet+Eenvoudig+Twee+Dingen+Tegelijk+Recht+Doen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cultuur+van+Onverdraagzaamheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bureaucratische+Wreedheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hard+Harder+Hardst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Discriminatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Functioneren+Staat+Bezuiniging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oog+voor+Noden+Kleinst+Mogelijke+Minderheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Individu
https://robscholtemuseum.nl/?s=Regels+Maken
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vertrouwen+in+Plaats+van+Wan+Trouwen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Af+Treden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politieke+Daad
https://robscholtemuseum.nl/?s=Herstel+van+Vertrouwen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Begin+Herstel+van+Vertrouwen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ongekend+Onrecht

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/