Joost Lips – Seks, Liefde en je Ware Natuur

Seks, Liefde en je Ware Natuur

Er moet Iets Mis zijn met mijn Zin Tuigen; het is 22 juli, ik lees over Warmte Records Her en Der, en ik heb het Koud!
Het regent Flink deze Bewolkte Nacht. Een Storm laat de Ramen Trillen. Op Twitter zie ik Als Maar Minder de Snuit van Sigrid Kaag, maar moet Daar Nu Echt het Bek Werk van van Frans Timmer Aan de Weg Mans voor in de Plaats? Met Één in Zo Grote Getale? Kunnen Daar Geen Maskers op, zijn ze Nog Ergens Goed voor. Ja, Doe Maar met Wat Leuke Kleurtjes.

Fransje Effect Bejag waait met Elke Wind, die hem Uit Komt, mee. De Klimaat Drammer is dus Ook voor Zo Veel Mogelijk Geslachten. Niet Echt Natuurlijk, maar voor de Bühne. Het is Alle Maal Theater, Ook Al denken Vele Spelers, dat het Echt is.

Viel Af Gelopen Nacht op Twitter in een Live Uitzending van  Shiva Ayyadurai, waarin hij sprak over het Politieke Bedrijf als een Groot Theater. Ik liet er een Reactie achter, die hij Af Gelopen ochtend van een ‘Like’ heeft Voor Zien.

De Kracht van Symboliek, de Eindeloze Her Haling er van, in Your Face of Subliminal, het werkt Blijkbaar Erg Goed. Ik hoorde van Daag een Weer Man een Rectificatie Doen, het was Géén 42  Graden Celcius geweest, want een Andere Thermometer had Géén 42 Graden Aan Gegeven, dus ( ). Het viel op, dat Alleen het Getal 42 gGnoemd bleef worden en dat een Suggestie van een Correctie daar bij was Gegeven. Mensen gaan 42 Onthouden, weet ook Gerrit Hiemstra.

Kinderen kun je Heel Makkelijk Beïnvloeden met Waan Zin. Ze vertrouwen de Vol Wassenen over het Algemeen Blindelings en Ontberen de In Zichten om het Bedrog te Door Zien. Dus de Kinderen Vlaggen Vrolijk Mee met de Waan van de Dag, Niet Wetend, Waar Voor ze Vlaggen.

Eenvoudig Zien Wat je ziet, Zo Iets bestaat Feitelijk Ziet. Zo dra we Iets Waar Nemen is er een Interpretatie Gaande. Een Baby ziet Niks, Wat het Later gaat Zien heeft het Geleerd te Zien. Door Voor Beelden. Aan Names maken Perceptie. Dat de Meeste Mensen hun Aan Namen Niet Langer Beseffen doet Niets af aan het Feit.

Bij Waar Neming komen Associaties Mee Kijken. Onze Blik is Gekleurd door onze Angsten en Verlangens. Op Twitter volg ik het Account World of History, dat Veel Al met Interessante Tweets komt. Af Gelopen Avond werd door dit Account een Foto van een Etende Vrouw Zichtbaar, en ik zag Niet Eenvoudig een Vrouw Eten.

Er wordt Beweerd, dat Mannen Misschien Wel 90% van hun Tijd aan Seks Denken, maar dit lijkt me een Enorme Onder Schatting. Alles wijst op Seks, de Raketten van Elon Musk, de Citroen Pers, die de Shiva Lingam na bootst, en ook het Werken in de Tuin gaat over Voort Planting. Alles is Seks, waar mee ik Niet Louter de Daad op Zich bedoel, maar Stel, dat het Universum Vol Strekt Rrotisch is. Als het dan Globaal Oorlogje Voeren wordt, Ja, dan is de Perceptie van Oorspronkelijke Energie Vol Strekt veBrdraaid en Verknipt Geraakt. Seksuele Energie is de Grond Energie van Ieder Mens, dat Liefde kan Realiseren. Maar op Scholen wordt Seks deze Dagen Alleen Nog Maar als een Techniek aan de Kinderen Voor Gesteld, om ze Rijp te maken voor Louter de Reptielen Lust.

Ik denk, dat het Juist is Om te Stellen dat het Falen van de Mensheid om Vrede te Vinden, Neer Komt op het Falen de Seksuele Energie tot Liefde te Geleiden. Vrije Seks, Burka’s, Celibaat en Groep Verkrachting, het zijn Alle Maal Uit Wassen van het Zelfde Probleem, namelijk de Erotiek Niet Meester te zijn.

Geweld is, Meest Kort Gesteld, de Af Wezigheid van Liefde.

In deze Tijd van Totale verwarring wil ik Besluiten met een Video van Barry Long, de Spirituele Leraar, die Vaak als een Tantra Leraar werd Voor Gesteld, maar volgens mij was hij dit Niet. Hij erkende Renvoudig de Rrotische Verlangens van Ieder Mens en zei ier Mooie Dingen over.

Lisette Thooft – Barry Long ‘Sex, Love & Your Sweet Nature’

Gepubliceerd 28 okt 2014

BarryLongVideo

Barry Long is interviewed by Dutch journalist Lisette Thooft about his Radical Tantric Teachings.

He answers Questions about the Difference between Sex and Love. He speaks about the Errors we make, Which produce Sexual Unhappiness, What Men do Wrong in Making Love and Why Women Readily become Emotional Afterwards.

Barry Long’s Book ‘Making Love, Sexual Love The Divine Way‘ has Introduced Many Thousands of Couples to A New and Fulfilling Love Life, Find the Book or Ebook on Amazon or Go to the Barry Long Website https://barrylong.org

Reacties
https://youtu.be/pdGhuxQU9xA

Joost Lips

Efemere Fenomenen,  

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/07/22/seks-liefde-en-je-ware-natuur/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sigrid+Kaag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frans+Timmermans
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mask
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shiva+Ayyadura
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politiek+als+Theater
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerrit+Hiemstra
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+of+History
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elon+Musk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shiva+Lingam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrije+Seks
https://robscholtemuseum.nl/?s=Celibaat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Groep+Verkrachting
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erotiek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erotiek+Niet+Meester
https://robscholtemuseum.nl/?s=Salma+Hayek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Lisette+Thooft
https://robscholtemuseum.nl/?s=Barry+Long
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tantra