Joost Lips – Schelden doet Geen Pijn?

Schelden doet Geen Pijn?

<p”>M´n Maandelijkse Top Up voor de Telefoon is een Half Uur Geleden Verlopen, Op Eens kan ik de Ellende van de Wereld Niet Meer Zien. Dat laat me Beseffen,  dat ik Maandelijks 20 Euro betaal om In de Problemen te komen. Ik had Hier een Top Up Kassa Bon liggen, heb de Code In Getoetst, kreeg een Bedank Berichtje, maar Toe Gang tot Alle Oorlogen, Ho Maar. Dan moet ik Het Maar Zonder Bedrog, Verderf en Onder Gang doen. Zou Klaus Schwab dat Bedoeld hebben met You’ll Own Nothing and Be Happy?!

Nee, dat bedoelde de Clown Niet. Het Sujet, dat Één Maal in een Ritualistische Mantel een Toe Spraak hield, heeft met die Uit Spraak Willen Zin Spelen op Wijze In Zichten van Spirituele Scholen, maar Dan Niet Om de Mens te Bevrijden, maar Om Ze Onder Danig en Horig te Maken en te Bestelen.

Ik heb van Daag naar een Fantastisch Interview met Dr Shiva Ayyadurai Geluisterd. WOW, Wat kan die Man Schelden. Van hem kan ik Het Hebben. Het Past bij zijn Passie. Ik ben Nooit een Lief Hebber van Vloeken geweest, maar Er was een Familie Lid, Oom Jan, die kon God Verdom Me Zeggen op een Wijze, dat Niemand er Aan Stoot Aan Nam. Het Klonk uit zijn Mond Eenvoudig Niet Zondig, Maar Gezellig, Ja, Zelfs Lieflijk. Dat is bij Shiva Wel Anders, maar Met Goede Reden. Daar Over laat ik hem Zelf Graag aan het Woord in het Interview, dat hem werd Af Genomen door Wat een Broer van Rafael Nadal kon Zijn.,

Vloeken is Meest Al een Teken van Armoede, het Onvermogen Om een Bezwaar Genuanceerd Onder Woorden te Brengen. Ik voel Af Keer van Lui, die Om de Haver Klap Mother Fucker, Kanker Hoer of Andere Cliché’s Bezigen. Daar en Tegen heb ik Er Geen Last van Als een Ierse Vriend Veel Vuldig de Woorden Reeks What The Fuck?! van de Tong laat Rollen, om dat het Steeds Fraai Samen Gaat met het Tafereel, dat hij Juist Er Voor Verwoordde. Dan kan Zelfs een Cliché Origineel Klinken.

WTF en GVD vind ik een Node Loze Verhulling van Wat Werkelijk Gezegd Wil Worden, maar Om Niet Grof te Zijn Voegen we een ‘Peep‘ in, of maken we Ergens een Af Korting van. Dat vind ik Flauw, als je Dan Toch wilt Zondigen, Doe het Dan Maar Totaal, Kloot Zak!

Schelden doet Geen Pijn, zegt een Nederlands Spreek Woord. Dat doet me Denken aan een Spiritueel Leraar, die een Vraag Kreeg van een Bezoeker, die stelde, dat Woorden Geen Kwaad kunnen Doen. Waar op de Leraar verkondigde, dat Je Wel een Imbeciel Moet Zijn om Zo te Denken. De Bezoeker werd Enorm Kwaad, liep Boos Weg en had de Les in de Woorden van de Leraar Duidelijk Gemist.

Als ik Boos Ben en Al mijn Zelf Beheersing Verloren is Gegaan, komt het Woord Idioot Veel Vuldig uit mijn Mond. Dat is een Pittige Aan Klacht tegen Iemand, die Nog over een Goed Stel Hersenen met Boven Gemiddelde Capaciteit Beschikt. Het Woord komt Uit mijn Mond als dat Aan Wezige Vermogen naar mijn Oordeel Niet Meer wordt Aan Gesproken, Waar Schijnlijk om dat Haat naar Mij Het Wint van Liefde in die Ander, een Suggestie, die ik Dan heb Over Genomen. In Feite Scheld ik Dan Mij Zelf Uit.

Mark Rutte is een Vol Slagen Idioot met een Geschift Brein, Waar van het Ene Deel Minister President met Verdere Ambitie Speelt, het Andere Deel Vol Ledig Autistisch is en Onder Worpen aan Op Drachten Buiten Vizier.

Karin kwam van Daag Thuis van haar Werk in de Gezondheid Winkel en was Vol Strekt Gefrustreerd door de Domheid van haar Klanten. Die Vragen haar Advies, dan geeft ze Dat, en dan Gaan ze haar Tegen Spreken, om dat hun Dokter Iets Anders zei. “Ga Lekker naar je Dokter”, zei Karin op Zeker Moment. Bij een Andere Klant was ze Ook haar Geduld Verloren. Die zei Over het Algemeen Gezond te Zijn, maar de Pharmacy Niet Meer te Vertrouwen, maar Zei Nog Wel een Pil van Big Pharma te Gebruiken, Want  Wilde Nu Wel van de Buik Klachten Af. Karin zei Tegen deze Persoon, dat Ie Alle Pillen mag Vergeten en Gewoon Gezond kan gaan Eten, Waar op haar Dieet Advies volgde. Ze ontving het Bezwaar Terug, dat dat Pilletje Toch Niet Gemist kon worden. Karin Tuurde naar de Pharmacy tegen over de Gezondheid Winkel, waar Ze Werkt en zei ¨Dan Ga Je Toch naar de Over Kant

Het was Geen Schelden Wat Karin Deed. Eigenlijk was het Ook Geen Kwestie van Geduld Verliezen. Eerder, Om met Louis Paul Boon te Spreken, de Mens moet een Geweten Geschopt worden! Half Slachtigheid leidt tot Niets met Reeds Half Slachtige Mensen.  Ik Luisterde van  Daag naar een Gesprek tussen Lisa Westerveld en een Man van Politieke Partij DENK Lisa Westerveld zat Daar het Belang van de Regen Boog Vlag en Pride Waan te Verkondigen en de DENK Man zei Heel Voor Zichtig, dat het Wel Licht Niet Zo Goed voor de Kinderen zou Zijn Wat Er Zo Al aan Seksuele Voor Lichting wordt Gedaan deze Dagen.

Understatements All Over! Het is God Verdom Me God Geklaagd Wat Er Gebeurt. Daar hoort Geen Woord als Misschien Bij! Al die Lui Geven Niks om Kinderen, Zelfs Niet om hun Eigen Kroost. Pons Kaarten met een Hang naar Autoriteit. Leven Loze Vlees Zakken Vol Botten, die Menen, dat Kennis het Zelfde als Intelligentie is. Tunnel Visies Beluister ik de Gods Ganse Tijd, en als er Dan een Fijne Uit Zondering is, wordt Deze Zwaar Bekritiseerd en Gecensureerd. So Be It, Alleen Waarheid blijft Bestaan.

Hugo de Jonge is een Arrogante Frikandel, die Niet Weet Wat Er in Hem Zelf Zit. Ferdinand Grapperhaus is een Dik Vet Varken, dat van Op Lichting Drang Niet Meer Weet Hoe Natuurlijk te Lopen, Reden, dat zijn Waggel Gang de Luwte heeft Betreden. Sigrid Kaag is een Man, die Feminist wil Spelen en Ieder Beetje Vrouwelijke Charme mist. Jan Paternotte is Iemand, die Nog Net zijn Haar kan Kammen en Mevrouw Kaag zou Hem Willen Zijn op de Warmste Dag op Aarde Ooit. Rob Jetten, de Pete Buttigieg van Nederland, is een Hol Bewoner en wordt Er Ook Bewoond, en Meent, dat Stik Stof een Deken is.

Zo kunnen we Nog Wel Even Door Gaan, maar we Moeten van Iedereen Houden volgens de Bijbel. Willen Engel, die ik Waardeer, Verlaagte Zich door tegen Patrick Savalle te Zeggen, dat Patrick Gelijk wil Hebben in zijn Op Vatting over Vrouw Onvriendelijke Mijnheer Tate. Patrick wil Niet Gelijk Hebben, houdt Eenvoudig zijn Rug Recht. Integriteit is Van het Gehele Wezen en kan Niet Verdeeld Worden in Regionen met de Valse Op Vatting, Een Beetje Onteger. Hier Wel Eerlijk, Daar Niet.

We willen Vrede op Aarde en daar is Vergeving voor Nodig. Maar Zij, die Nu Mis Daden Aan het Voor Bereiden Zijn en Ook Nu Plegen Dienen Eerst Als Zo Danig Onderkend te Worden, Vervolgens Benoemd te Worden, en Ten Slotte de Consequenties van hun Daden te Onder Gaan. Vergeving is Niet Weg Gelegd voor  Wie Nog de Duivel Aan Bidden. Vergeving is Geen Abonnement op Recidive. Vergeving komt Pas als er Wezenlijk Berouw is Getoond.

Dus Rot Op met je Vraag om Vergeving! Ik meen, dat Dr Shiva Gelijk heeft Als hij de Onbetrouwbaarheid van Deze en Gene Onder Bouwt. Ze Missen de integriteit om hun Uit Spraken in Daden Trouw te Blijven. Het Hele MAGA Trump verhaal, met Lock Her Up, Hillary Clinton, eindigt met Respect voor de Clintons, die Aan Wezig waren tTen Trump Onlangs Ergens Sprak. Trump heeft Censuur Mogelijk Gemaakt, Vaccins Gesteund, en Geen Wall Gebouwd. Praatjes, Praatjes, Praatjes, Net als Elon Musk, die met zijn Pleidooi voor Free Speech alleen zijn Eigen Grote Bek bedoelt, en Onder Tussen X doet, Wat Niet Veel Goeds Betekent.

Wie vertrouw ik op deze Planeet Werkelijk? Ik vertrouw mijn Vrouw, haar Intentie, en er komen Valse Programma’s in Ons Beiden Los. Ik heb Haar Lief en haar vergeven is Eenvoudig in Alle Eerlijkheid. Ze vergeeft Mij Ook Makkelijk. Oprechtheid is Alles. Ik vind het Geen Goed Idee Mijn Vertrouwen in Wie dan Ook te Stellen. Je Vertrouwd Voelen is een Natuurlijk Iets. Mijn Vertrouwen Bestaat in Wat ik aan Wet Matigheid in dit Universum heb Gezien. Daar Doe ik Het Mee. Het kent Geen Identiteit, Gelijk de Duivel deze Niet Kent. Duivel Aan Bidders Verzamelen Energie en Richten Dit tot een Enkel Punt van Adoratie, maar de Duivel bestaat Niet Werkelijk. De Idioten willen God Om Ver Werpen. Ik zie ze Falen.

Efemere Fenomenen, 27 juli 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/07/27/schelden-doet-geen-pijn/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaus+Schwab
https://robscholtemuseum.nl/?s=You+Own+Nothing+and+Be+Happy
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shiva+Ayyadura
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rafael+Nadal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Louis+Paul+Boon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Spirituele+School
https://robscholtemuseum.nl/?s=GVD
https://robscholtemuseum.nl/?s=God+Verdom+Me
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vuile+Hufter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kloot+Zak
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mother+Fucker
https://robscholtemuseum.nl/?s=Kanker+Hoer
https://robscholtemuseum.nl/?s=WTF
https://robscholtemuseum.nl/?s=What+The+Fuck
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woorden+Kunnen+Geen+Kwaad+Doen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Autism
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pharmacy
https://robscholtemuseum.nl/?s=Big+Pharma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Half+Slachtigheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Denk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugo+de+Jonge
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ferdinand+Grapperhaus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Sigrid+Kaag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Paternotte
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rob+Jetten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pete+Buttigieg
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willen+Engel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Patrick+Savalle
https://robscholtemuseum.nl/?s=Patrick+Tate
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rug+Recht
https://robscholtemuseum.nl/?s=Een+Beetje+Intege
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vrede+op+Aarde
https://robscholtemuseum.nl/?s=MAGA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Donald+Trump
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hillary+Clinton
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elon+Musk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Free+Speech
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oprechtheid+is+Alles

https://robscholtemuseum.nl/?s=Mark+Rutte
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-0/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-1/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-2/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-3/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-4/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-5/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-6/
https://robscholtemuseum.nl/rsmuseum-galerij-10-jaar-mark-rutte-aka-pineukio-aka-the-lying-dutchman-7/