Joost Lips – Regen Boog Sokken bij Volle Maan

Regen Boog Sokken bij Volle Maan

Heuse Regen Boog Sokken
Aan Getrokken, Koude Voeten
Lieten me Sokken Zoeken
Toen vond ik Deze
met de Veel Geprezen
Veel Kleurigheid, komt Mooi uit
in de Maand van ‘Pride’

Hmmm, Leuk Geknutselde Strofe voor een Versje, maar Nee, Van Avond maar Eens Niet met de Waan van de Dag in Zee. O Jee, het Rijmen gaat Voort, lijkt het Wel. Is Er Dan Toch Weer Op Zet in het Spel?

Had Van Daag een Meest Eenvoudige en Tegelijker Tijd Alles Om Vattende Gewaar Wording betreffende de Vergankelijkheid van het Bestaan. Karin en ik waren Van Avond naar Zee gegaan. We zwommen Wat en aten een Avond Maal op het Strand, waar na we Huis Waarts gingen. Lopend over het Zand Richting Auto was er Op Eens Diepe Verwondering, dat er Überhaupt van Manifestatie Sprake was. Dat ik Daar moest Lopen om die Manifestatie Mogelijk te maken. Als ik Dood Neer Val, valt de Gehele Wereld met Mij Mee. Dit riep Geen Angst op. Dit Benadrukte Veel Eer de Kostbaarheid van het Huidig Beleven.

De Gewoonte Mens is Reactief, Denkt van Alles, Trekt Draden van Betekenis in de Geest. Puur Gewaar Zijn ziet Dit. Het is Niet Reactief. Denkt Niet en trekt Geen Draden. De Manifestatie is een Verhaal, Waar Binnen Huidig Beleven de Pen Punt is, die het Verhaal Schijnbaar Schrijft. Maar Er wordt Niets Geschreven, want Alles vergaat Onmiddellijk. Ook Al wil het Geheugen Anders doen Geloven.

We Zwommen bij Hoog Tij. Een Uur Later had de Zee Zich Al Weer Flink Terug Getrokken. Geheugen en Vergelijking Drift maken daar een Verhaal van, maar In Feite is er Niets Gebeurd. Ik zag een Vogel Vliegen, maar Bewoog Ie Wel? Moest Denken aan de Steeds Vaker Op Duikende Filmpjes op het Internet van Vogels, en ook Vlieg Tuigen, die Stil en Onbewegelijk in de Lucht Hangen.

Leven is Lijden en Lijden is het Gevolg van Begeerte. Dat beweerde de Boeddha en ik Vermoed, dat een Mens Niet Meer hoeft te Beseffen om Vrij te Zijn. De Gehele Wereld lijkt In Gericht om de Bewoners Er Van de Gekte In te Drijven. Die Drijf Jacht kan Echter Alleen als Begeerte een Rol Speelt. Anders zijn de Macht Wel Lustelingen Niet in Staat om Persoon te Manipuleren. Ja Wel, kan de Lezer Tegen Spreken, via Angst. Maar Begeerte en Angst vormen een Koppel, zijn Onaf Scheidelijk. Zonder Begeerte Geen Angst.

Volle Maan. Deze was Op Merkelijk Groot Toen ik Van Avond tegen Tien Uur  langs de Kust Reed en de Gele Bal Net boven de Horizon van de Atlantische Oceaan was Gerezen. Mij viel de Onzin Op, dat de Kust Lijn ‘Iers‘ Genoemd wordt. Ik kijk Ook Niet naar een Ierse Maan. Ik kijk Feitelijk Nooit naar Iets, dat aan Wie dan Ook Toe Behoort, Hoe Veel Borden en Hekken mij Ook Anders willen Doen Geloven.

In de Ochtend Weer naar Zee. Zondag, Waar Schijnlijk Veel Publiek. Dan is er Geen Af Leiding en Ruimte voor Verstilling. Vaak is het Strand Vrij Wel Verlaten. Ook met Veel Volk is het Genieten en aan schouw ik Vreugde Volle Taferelen, Even als ik Mijn Neiging over Mensen te Oordelen Bemerk. Oordelen Vermoeien Mij, maar Ze komen Ongevraagd Op en Sterven Pas als ik hun IJdelheid Door Zie. Het Strand op Zondag biedt een Mooie Gelegenheid Hier Voor.

In Ierland klinken Geluiden over Verplichte Vaccinatie. Daar willen we Niet op Wachten. Ons Wonen in het Huidig Huis staat Al Langere Tijd onder Druk. De Landlord wil Ons Er Uit Hebben en Via Procedures hebben We Dit Steeds Weer Weten te Voor Komen. De Deadline is Nu in september, Zo Wel Karin als ik zijn de Procedures Goed Zat. Daar Van heeft de Dreiging van Vaccinatie Plicht Ons Over Tuigd. We zijn Klaar met Ierland. Europa lijkt in de Slip Stream van deze Waan Zin Mee te Gaan, maar Geheel Zeker zijn we Hier Niet Van. Toch Genoeg Reden Om Ons te Oriënteren op Landen buiten de EU.

De Regen Boog Sokken gaan Zo Uit, de Volle Maan Ook, als de Diepe Droom Loze Slaap tevens Mij laat Verdwijnen.

Efemere Fenomenen, 4 juni 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/06/04/regenboog-sokken-bij-volle-maan/

Joost Lips – Het kan Al Tijd Nog Gekker met de Woke Shit

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke
https://robscholtemuseum.nl/?s=Regen+Boog
https://robscholtemuseum.nl/?s=Volle+Maan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vaccinatie+Plicht