Joost Lips – Het kan Al Tijd Nog Gekker met de Woke Shit

Het kan Al Tijd Nog Gekker met de Woke Shit

Dit is de Foto, die de HEMA Gebruikt als Banner op het Twitter Account van het Bedrijf. Best een Goede Foto, maar Zien we Hier Nu Al Weer de Promotie van de Woke Waan Zin? Als de Banner Niet Over Tuigt, Dan Toch Wel de Tom Poes

Ik heb Van Daag Weer Iets Geleerd over de Machinaties Hier Achter. Pak Weg 1.5 % van de Wereld Bevolking Identificeert Zich als Trans Gender. In de Winkels wordt voor een Veel Grotere Groep Koop Waar met Woke Signatuur Aan Geboden. Daar Van wordt Dan het Meeste Niet Verkocht, Zou je Zeggen, Waar Om Zien we Het dan Toch? Ik zal Het Uit Leggen.

Wel Eens Gehoord van het Corporate Equality Index (CEI)? Ik vernam Hier Af Gelopen Dag voor het Eerst over. Het is een Soort Woke Credit Score. The Human Rights Campaign Foundation (HRC), een Politieke Lobby Groep, houdt Zich Hier Mee Bezig en zendt Jaarlijks Ver Tegen Woordigers naar Bedrijven. Die geven Bedrijven de Op Dracht een Bepaalde Hoe Veelheid Producten van de Woke Agenda Zichtbaar Aan te Bieden in hun Winkels. Als een Bedrijf Hier Niet In Mee Gaat wordt Het Bestraft. Investeringen worden Terug Getrokken, Woke Activisten worden Op hun Winkels Af Gestuurd en Advertentie Campagnes worden Stop Gezet. Ook Wie Nog Zaken met Zo een Bedrijf blijft Doen zal worden Gestraft. Dat verklaart Ook de Andere Bij Zondere Spullen, die we Tegen Woordig, Anders dan Vijf Jaren Terug, In een Winkel als de HEMA vinden.

Wat Op Valt is, dat het Logo van Easy Toys opent met een Vorm Geving, die Sterk doet Denken aan Symbolen, die Binnen de Pedofielen Wereld Gangbaar Zijn.

Het HRC richt zich met het CEI, de Woke Credit Score, Niet Alleen op Winkels, maar Ook op Staten, Gemeenten en Scholen. Daar Om komen We Over Al het Gif Tegen, dat ze Graag Verspreiden. Wie sponsort deze Club? Ja Wel, Daar is hij Weer, George Soros met zijn Open Society Foundation.  .

Na de Start van de Covi Hoax zagen we Op Eens, Van uit Alle Wind Richtingen, Aan Vallen op Geestelijke en Lichamelijke Gezondheid Ontstaan, waar bij de Oorlog in de Oekraïne en de Zo GenaamdeVluchtelingenStroom een Plaats Hebben, om dat Beleid Makers Zo Voor de Vrede Zijn. In Werkelijkheid wordt de Natuurlijke Samen Hang van Gemeenschappen over Al ter Wereld Ernstig Bedreigd. En Mensen Zien Het Nog Niet?

Feitelijk was Tijdens het Eerste Jaar van Lockdown en Overige Knetter Gestoorde Maat Regelen Al Duidelijk, dat het Beleid er op Gericht was, Recht in een Ieders Smoel Werk, de Waan Zin te Tonen van Wat werd Door Gedrukt.

Het Zelfde gebeurt als Men Volodymyr Zelensky, de Mis Lukte Komiek, die Graag een Kern Oorlog met Rusland wil Beginnen, een Toe Spraak laat Houden in Hiroshima. It´s Right in Your Face.

De Oorlog Machine is Dom, Kostbaar en Destructief voor Betrokken Volkeren. Het Militair Industrieel Complex en de Globalisten, als ik Die Al als Twee Partijen moet Zien, Spinnen er Garen bij. De Belasting Betaler betaalt voor Aller Hande Zaken, die Tegen Zijn en Haar Belang Zijn, maar de Democratie is Al Lang Dood. Ook het World Economic Forum en de Bilderberg Groep hebben hun In Vloed binnen Veel Overheden Verzekerd. Zo als Klaus Schwab zei ¨We have Penetrated the Cabinets.In Your Face, de Hele Tijd.

Ik was Zeer Gecharmeerd van een Bericht uit Rusland, dat ik Laat in de Avond Tegen Kwam. Het was Natasha. From Russia with Love.

Natasha – From Russia with Love

First published on May 30th, 2023 at 00:23 UTC

channel image

AweandGrace

Awe & Grace

#russia #sanctions

Reacties
https://www.bitchute.com/video/y5qlDmBPEWKm/

Met Regel Maat kunnen we Beelden Zien, die Werkelijk Goed Doen, om dat ze Tonen, dat Niet een Enkeling, maar de Massa begint Door te Krijgen Wat op deze Planeet Gaande is. Korte Filmpjes, die Tonen, dat Terrassen, van Horeca Bedrijven, die Alleen Pin Pas Betaling Toe Staan, Leeg Blijven. Ik denk Nu Weer aan de Lange Rijen voor Kassa’s in Super Markten om dat men Weigert Bij Machines Af te Rekenen. De Groei van Alternatieve Media is Ook Fantastisch. Reden Waar Om het AIVD Valse Praatjes over Complot Theorieën de Wereld in Zendt als de Theorieën Al Lang Werkelijkheid zijn geworden. De Agenda van de Cabal voert de Snelheid van Uit Voering op Alle Gebieden op, Complete Schaak Borden worden In de Hemel door Chemtrails Geweven, en Zo een Gemanipuleerde Zak Bedorven Uien van de AIVD komt dan Vertellen, dat die Genen, die dat Waar Nemen een Gevaar voor de Samen Leving zijn. Zo hebben ze in Australië een Klein Ventje Schiet Tuig in Handen Gegeven, mocht hij Even Mee Knallen, en Toen was er Wel Reden het Wapen Bezit, Voor de Veiligheid van de GemeenschapVan Zelf Sprekend, Terug te Dringen. In Werkelijkheid komt het Gevaar Van Wie Zo Spreken.

Woke, dat is Door Gedraaide Shit, Mensen. Eerst heb je een Gezond Kind, dan gaat Ie door het Woke School Systeem, en dan denkt Ie, dat Zijn Piemel Er Af Moet, of dat Ie er Juist Een Moet Hebben. Woke herken je aan Één Over Heersend Element. Het is Tegen Natuurlijk. Gelovige Mensen zeggen In dat Geval Het is Tegen God. Zo is Het. Woke is, In Al zijn Satanistisch Hoe Danigheden.Wie Dit Niet Zien noemen Zich Wakker. New Speak. Waarheid is Leugen, Leugen is Waarheid.

Dit Jaar zal, dit lijkt me Zeer  Waar Schijnlijk, Beslissend Zijn Voor de Al Dan Niet Bestaande Toe Komst van de Mensheid. Ontwaken in de Werkelijke Zin van het Woord, betekent je Mens Zijn ten Diepste Om Armen, Wat een Spirituele Aan Gelegenheid is. Het zal Hier Bij Niet van Geloof in een Diepere Dimensie Af Hangen, Nee, de Mens zal de Diepere Dimensie als Grond, Ook Wel On Grond Genoemd, om dat het Metafysisch is, Van Bestaan In moeten Nemen, of de Matrix neemt Bezit van de Persoon en Maakt er een On Mens Van, of Doodt Deze.

De On Grond is Gewaar Zijn, Ons Diepste Wezen. Bewust Zijn is Goddelijk, maar heeft Nog Altijd een Object in Zicht, is Daar Mee Vergankelijk. Gewaar Zijn is Bewust Zjjn Gewaar Zijn, Bewust Sterven. Wees Reeds Wakker, Verblijf als Gewaar Zijn.

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/05/30/het-kan-altijd-nog-gekker-met-de-woke-shit/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=HEMA
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke+Shit
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke+Activisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke+Signatuur
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke+Credit+Score
https://robscholtemuseum.nl/?s=Woke+School+Systeem
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trans+Gender
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tom+Poes
https://robscholtemuseum.nl/?s=CEI
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corporate+Equality+Index
https://robscholtemuseum.nl/?s=HRC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Human+Rights+Campaign
https://robscholtemuseum.nl/?s=Human+Rights+Campaign+Foundation
https://robscholtemuseum.nl/?s=Politieke+Lobby+Groep
https://robscholtemuseum.nl/?s=George+Soros
https://robscholtemuseum.nl/?s=Open+Society+Foundation
https://robscholtemuseum.nl/?s=MIC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Militair+Industrieel+Complex
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klaus+Schwab
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEF
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cabinet+Penetration
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bilderberg+Groep
https://robscholtemuseum.nl/?s=AIVD
https://robscholtemuseum.nl/?s=Algemene+Inlichtingen+en+Veiligheid+Dienst
https://robscholtemuseum.nl/?s=Easy+Toys
https://robscholtemuseum.nl/?s=Girl+Lover+Logo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Boy+Lover+Logo
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pedofilie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pedofiele+Wereld
https://robscholtemuseum.nl/?s=Volodymyr+Zelensky
https://robscholtemuseum.nl/?s=Globalisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cabal
https://robscholtemuseum.nl/?s=Cabal+Agenda
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gevaar+Samen+Leving
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wapen+Bezit
https://robscholtemuseum.nl/?s=Castratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Piemel+Er+Af
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tegen+Natuurlijk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tegen+God
https://robscholtemuseum.nl/?s=Satanisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=New+Speak
https://robscholtemuseum.nl/?s=Waarheid+is+Leugen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Leugen+is+Waarheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Toe+Komst+van+Mensheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bewust+Zijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gewaar+Zijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Goddelijk+Bewust+Zijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Natascha
https://robscholtemuseum.nl/?s=From+Russia+with+Love