Joost Lips – Luister Eens, Soldaat, Waar Ook ter Wereld

Rob Scholte – Pacifisme (1998, Techniek Zeef Druk) (foto Efemere Fenomenen)

Luister Eens, Soldaat, Waar Ook ter Wereld

Ik wil je Even Wat Vertellen. Ik wil je Graag Zeggen, dat je Taak Er Op zit, dat je Huis Waarts kunt Gaan. Een Goede Reden voor Oorlog Voering, Zo die Al Ooit Bestond, Bestaat Niet Meer.

In Voor Bije Dagen heette het een Eer te Zijn je Land te Verdedigen. Maar Landen bestaan Alleen in Titel Nog, in Werkelijkheid regeert een Over Koepelend Orgaan. Aan Soldaat Zijn valt Geen Eer Meer te Behalen.

Ik zeg je, dat de Oorlog in de Oekraïne, Gelijk Alle Oorlogen Hier Voor Dit Waren, een Af Leiding is van de Werkelijke Oorlog tegen de Gehele Mensheid. Wie Nu Nog Soldaat is, is Soldaat tegen de Mensheid. Ook Al loopt Ie Nog met Ongeacht Welke Nationale Vlag rond. Alle Strijdende Partijen worden Betaald door de Kwaad Aardigen, zo dat Mensen, die Mis Leid zijn Elkaar Af Maken.

Vraag je Het je Nog Wel Eens Af. Waar Doe ik Het Voor? Wat dien je Nu Feitelijk met je Lijf en Leden in Modderige Loop Graven, Kou Lijdend, Filmpjes Schietend met je Electronische Hand Boei om de Wereld te Laten Weten, dat je Het Moeilijk Hebt. Kap Er Toch Mee!

Misschien ben je Bang te Deserteren? Wees Niet Bang, Trouw aan je Op Dracht Gevers heeft je de Hel Louter Nog Maar Vergroot. Vrees de Vrees Niet, Ga Het Aan. Zoek Niet Langer de Dood van Anderen. Ik heb een Leuk Filmpje voor je.

Dannion Brinkley – On What Happens When You Die

First published on April 27th, 2023 at 20:33 UTC

channel image

AweandGrace

Awe & Grace

Great Video!

More of Him Here
https://www.youtube.com/watch?v=S-DvF7KOeGQ

Reacties
https://www.bitchute.com/video/x7EKy2FcQRif/

Ook Alle Politie Mensen op Aarde hebben Zich Zelf deze Dagen Gelijk Soortige Vragen te Stellen. Alles, dat een Uniform Draagt Feitelijk. Ook Artsen en Verplegend Personeel die een Protocol Volgen, die hun Eed en Ware In Zichten Schaden. Scheur U Los!

Ja, ik Weet Het, ken het Argument. Je hebt een Hypotheek Af te Lossen. In het Engels Vertaald, Mortgage, wat Etymologisch Neerkomt op Neer Komt op Dead Pledge. Wat mij in de Oren klinkt als een Belofte, die Na Gekomen dient te Worden op Straffe van de Dood als je Hier In Verzaakt. Wie wil dit Smerige Systeem Nog Dienen? Gaat het om Over Leven of om Zuiverheid van Ziel in het Stervens Uur? Een Vraag van Alle Tijden voor Iedereen, Urgenter dan Ooit voor Wie Vandaag de Dag Leeft.

In première gegaan op 29 jun 2020

David Wilcock | Divine Cosmos (OFFICIAL)

160,000 People have Transformed their Physical Bodies into Rainbow Colored Light in Tibet, India, Bhutan, Nepal and South West China, According to Documented Reports.

This ppears to Be the “Grand Conclusion” of All Life on Earth (…) The True Graduation we are All Seeking after So Many Lifetimes.

Join David and Dannion in this Stunning Exploration of the Greatest Spiritual Mystery on Earth!

Sign Up at https://ascensionpathoflight.com for David and Dannion’s Weekly Class that runs Each Sunday through until the End of July 2020!

Reacties
https://youtu.be/S-DvF7KOeGQ

De Politieke Lang Neuzen op TV Spreken Nog Al Tijd van Vrijheid en Democratie, ter wijl ze Deze Dagelijks Verder de Grond In Trappen. Willem Alexander, die Zich Abusievelijk als Koning Identificeert, had het Af Gelopen Dag Nog over dit Mooie Land. Ter Wijl Alles Verpletterd wordt. Kun je Hier Voor Blind Blijven? Ik sta Paf, dat Dit je Voor als Nog lukte. Lukt het je Nog Steeds, Dit Beluisterend?

Alles, dat Schoon en Eerlijk is, moet Stuk of Onteigend Worden. Vraag het de Mensen van het Midden en Klein Bedrijf, die Tot Faillissement werden Gedreven. Spreek Eens met de Boeren, die Jaar in Jaar uit hun Eigen Geld Geïnvesteerd Hebben in Meest Absurde Eisen van de Overheid, en Nog Geen Zelf Moord hebben Gepleegd.

Het Werk  Boven an dit Bericht is van de Hand van Rob Scholte. Zijn Enorme Bij Drage aan de Nederlandse Cultuur en die Daar Buiten ten Spijt, heeft Gemeente Den Helder hem het Rob Scholte Museum, Waar hij Ook met zijn Gezin Woonde, Af Handig gemaakt. De Kunst, die Er Hing, ging In de Op Slag, Kosten Daarv Vor waren Veel te Hoog en Op Rekening van de Kunstenaar. Er kwam een Veiling van de Kunst Werken. Een Gang van Zaken, die aan het Boek Job doet Denken. Het is Niet Gemeente Den Helder Alleen, die Hier Af Zichtelijk en Destructief Bestuur vertoont, de Landelijke en Globale Politiek doet Niks Anders.

Dus Soldaat, Leg je Wapen Tuig  Maar Af, Doe je Militaire Boots Maar Uit, Maak Weer Werkelijk Contact met de Aarde, Zonder op je Hoede te Zijn en Wees Verbaasd, dat je, Gedurende je Plicht Getrouwe Tijd, Niet in Staat was het Evidente te Zien. Plicht Getrouw Zijn is Achterlijk Zijn, Zie je Nu In, Naar ik Wens.

Ik Eindig met mijn Diepste Dank Uit te Spreken naar Allen, die Niet Verzuimden, Wat Het hen Ook Steeds Weer Kostte, het Hart te Volgen. Ik voel mij Innerlijk Verplicht aan Zij, die Mij Inspireerden het Zelfde te Doen als ik Dit Even was Vergeten.

Ik Groet God in Jou.

Melanie – Beautiful People (1973)

Published 19 feb 2017

Melanie | Official Page of Melanie Safka

Kindness, My Dear Ones, Above All, Kindness. We’re All in This Together.
https://www.patreon.com/MelanieSafka

Reacties
https://youtu.be/ivK30vbwduQ

Joost Lips

Efemere Fenomen, 28 april 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/04/28/luister-eens-soldaat-waar-ook-ter-wereld/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=David+Wilcock
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dannion+Brinkley
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rob+Scholte+Museum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koning+Willem+Alexander
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gemeente+Den+Helder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Melanie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Beautiful+People
https://robscholtemuseum.nl/?s=Etymologie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Etymology
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hypotheek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mortgage
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dead+Pledge
https://robscholtemuseum.nl/?s=What+Happens+When+You+Die
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rainbow+Body
https://robscholtemuseum.nl/?s=Transformation+Physical+Body+Into+Light
https://robscholtemuseum.nl/?s=True+Graduation+Of+All+Seeking
https://robscholtemuseum.nl/?s=Grand+Conclusion+of+All+Life+on+Earth
https://robscholtemuseum.nl/?s=Greatest+Spiritual+Mystery+on+Earth
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tibet
https://robscholtemuseum.nl/?s=India
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bhutan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nepal
https://robscholtemuseum.nl/?s=South+West+China
https://robscholtemuseum.nl/?s=Luister+Eens
https://robscholtemuseum.nl/?s=Soldaat+Waar+Ook+ter+Wereld