Joost Lips – Laten We Reëel Zijn

Laten We Reëel Zijn

Tja, dat is Wel een Goeie Op Roep, maar Hoe doe je dat in een Wereld, die voor Al op Leugens draait? De Leugens Tackelen, dat is Reëel.

Binnen Advaita Vedanta, een Non Dualistische School in India, erkent men, dat Waarheid Geen Object is, dat Bereikt of Be Grepen kan worden. Onwaarheid kan Echter Wel worden Op
Geruimd. Neti Neti, dat is de Term, waar mee deze Weg van Ontkenning wordt Aan Geduid. De Term kan worden Vertaald als Niet Dit, Niet Dat. Door Evidente Onwaarheden Achter je te Laten Groeit het Percentage Waarheid van Wat je Over Houdt. Dit is mijn Benadering van Zaken van Avond.

Maxima, de Vrouw van Willem, zei Jaren Terug Al, dat de Nederlander Eigenlijk Niet Bestaat. Hier werd Schande Over Gesproken, maar ik meen, dat ze Hier Gewoon Gelijk had. Ze wist Meer van de Spelende Agenda dan het Nederlandse Volk. Haar In Burgering Cursus heeft ze Hoogst Waar Schijnlijk Cum Laude Behaald. Op het Gevoel Af Gaand bestond Nederland Nog, leek er van een Democratie Sprake te zijn met een Heuse Minister President. Maar dat was Allemaal Toch Louter Uiterlijk Vertoon. Van  Binnen Uit, Achter Gesloten Deuren, werd Ons Land Verkocht.

Michelle, de Vrouw van Barack, is op Vele Filmpjes Gesignaleerd met een Bobbel in haar Broek of Jurk. Barack Obama heeft zich Meerdere Malen Versproken Toen hij naar zijn Partner verwees als Michael. Er bestaan Foto’s van een Jonge Obama met Partner Michael, die zijn Makkelijk Online te Vinden. Daar zijn Ook Meerdere Foto’s van een Jonge Michelle te Zien, Net Zo Over Tuigend . Met Artificial Intelligence (AI) kun je Alles Fabriceren en Af Beeldingen op Oude Polaroid’s Laten Lijken. De Bobbel in de Broek duikt Vaker op in Foto’s en Video’s, heeft Actuele Over Tuigingskracht, maar dat Alles kan Nog Altijd Gemanipuleerd zijn. Ik kies voor Twee Plaatjes Hier, waar van ik het Waarheid Gehalte aan het Oordeel van de Lezer over laat. Oordeel Zelf en heb er Schik mee.

Nein Eleffen. Dat leek Reuze Echt. Maar er klopt Niets van het Gehele Verhaal. Er zijn Vele Documentaires, die Hier Over Gedegen berichten. Inside Job, Geen Twijfel Aan. Zag van Daag Nog een Film Fragment, waari n een Nieuws Lezer het In Storten van Gebouw WTC 7 meldde, Twintig Minuten voor het Werkelijk in zou Storten. Anachronisme in het Script, Foutje, vergeten we Snel. Ik tip een Enkel Feitje aan, de Bewijs Last tegen George Dabbel Joe Bush en zijn Trawanten is Over Weldigend. Wordt Zo Veel Mogelijk onder het Tapijt Geschoven. Kwam van Daag een Eenvoudige maar Krachtige Af Beelding tegen, die Dit Treffend Illustreert.

Let’s Get Real. Laten we Reëel Zijn. Niets is Wat het Lijkt. Twijfel is de Motor van Gedegen Onder Zoek. Twijfel aan Alles. Niet om Ergens te Komen, maar om Nu Reeds Vrij van Leugens te Leven. Niets Zo Maar Aan Nemen. De Angst, dat je Wereld Beeld valt en je in een Identiteit Crisis Beland is Onterecht. Wereld Beeld en Identiteit zullen Zeker Vallen, maar Dit laat je Niet in Ongeluk Achter. Dit is een Zegen.

Joost Lips

https://efemerefenomenen.wordpress.com/author/joseflips/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries