Joost Lips – Is het Mooi Geweest, of Maken we het Weer Mooi, dat is de Vraag

Af Beeldingen van het Internet Geplukt, Artiest Onbekend, of het is God (so Much for Copyright)

Is het Mooi Geweest, of Maken we het Weer Mooi, dat is de de Vraag

Graag beginnen met Kleur, Nee, Geen Regen Boog, Ter Her Innering van Schoonheid, de Potentie van Leven, die Ook de Zin maakt. De Zin van het Leven is Geen filosofisch Probleem Als je Er Zin In Hebt, Plezier Vindt in het Maken en Delen van Mooie Dingen.

Hoorde Deze Week een Fraai Verhaaltje. Er woonde in een Straat een Miezerig Chagrijnig Burgerlijk Mannetje. Zijn Vrouw was een Wandelende Jugendstil Af Beelding, Strak in haar Pak, bij Kans Leven Loos. Deze Twee Lieden hadden een Dochter. Ze had WelHonderd DuizendVrienden. Altijd een Glim Lach, ze was de Mooiste van haar School. Iedereen vroeg zich af Hoe is het In Gods Naam Mogelijk, Zo een Mooi Kind uit Zulke Ouders?

Het Verhaaltje geeft Verder Geen Antwoord op de Vraag, maar het Antwoord kan de Lezer Zelf Wel Aan Voelen. De Ouders hadden voor Al Onmogelijkheden in hun Vizier en Verzuurden. Het Meisje zag Stellig Steeds op Nieuw Kansen om haar Zin in het Leven Mee te Voeden. Ze Verzamelde Louter Bewonderaars om Haar Heen, kreeg haar Eigen Vreugde Steeds Weer Terug Gespiegeld, zat Al Dus Niet Vast Gebeiteld aan het Ouderlijk Nest. Er zit Nog een Aspect in deze Reine Ziel, die zich Middels de Volgende Foto Goed laat Uit Drukken.

Het Meisje, waar over ik Hier Boven sprak, werd Besproken door een SpiritueelLleraar, die Al Lang het Aards Domein heeft Verlaten. De Wereld was Wel Al Mes Jokke in die Tijd, maar Zo Zichtbaar als Nu Nog Lang Niet. Amerika Leek Nog een Stabiel Continent, Ook Al waren er Al Velen, die zagen Waar het Op Af Koerste.

Het is Niet Langer Meer America en Dan de Rest, Als Dat Al Ooit Zo Was. De Waan Zin, die ons Bedreigt is Vol Strekt Globaal Gegaan. Niet Overheden, maar Corporaties Regeren, en Daar Achter een Stelletje Satanische Anoniemen met Voor Vechters, die, Als het Zo Uit Komt, Voor de Bus worden Gegooid. Onvoorstelbaar Veel Feiten wijzen Er Op, dat de COVID Hoax de Grootste Mis Daad is Aller Tijden is. Ontelbaar Veel Slacht Offers zijn Al Gevallen, en een Veelvoud Daar van gaat de Komende Vijf jaar Vallen. Toch Weer Mee Doen met de Maskerade, Beste Mensen?

Ik Zag en Hoorde Van Daag, Niet voor de Eerste Keer, een Politieke Idioot Beweren, dat Gezicht Vermomming binnen de Islam Werkelijk Te Af Schuwelijk voor Woorden is. De Hypocrisie is Ontstellend Evident, en Nog willen Zo Velen het Niet Zien ()

Lieve Lezer, Er is Er Maar Één, Waar Op je kunt Bouwen, en weet je Wie dit is? Je kunt op Niemand Bouwen, en in der Daad, dat ben Jij.

De Rest is Babylon, Spel van Labels en Framing, waar je In Trapt, of Niet.

De Verlossing, die we Zoeken is Al Gebeurd in het Hart.

Gebed

Leven is Rond, Niet Eindig
Identiteiten Beginnen en Eindigen
Wees Reeds Leven

Is het Mooi Geweest
Of Gaan we het Eindelijk Mooi Maken?
De Hel is Nu Wel Af
We kunnen Aan de Hemel Beginnen

Ik ben Diep Moe van (…) Wat op Om Vallen staat
Niet in de Wereld Daar Buiten, Nee, Intiemer
Dan intiem, Geheel en Al in Mij
Iedere Aan Spraak op Wat of Wie dan Ook
staat Vol Strekt in Brand

Mijn Duiten zijn Op
Mijn Plannetjes zijn Verloren
Breek mijn Klein Zieligheid
Voor de Ware Straling
Dit is mijn Gebed


Joost Lips

Efemere Fenomen, 17 september 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/09/17/is-het-mooi-geweest-of-maken-we-het-weer-mooi-dat-is-de-vraag/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=AweandGrace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=COVID+Hoax

1 Comment

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.