Joost Lips – Is er Nog Nieuws van Daag?

Is er Nog Nieuws van Daag?

Is er Nog Nieuws van Daag? Deze Serene Dag Niet Online Gekeken naar Gebeurtenissen in de Wereld. Zou de Vrede Al zijn Uit Gebroken? Nee, daar hebben de Mensen Blijkbaar Nog Geen Zin in, zie ik als ik Twitter heb Geopend. Dat Nu als Logo Geen Vogeltje Meer Voert, maar een X, met een Dun en Dik Pootje. Musk heeft Wat met de Letter X. Wat zou dat Toch Zijn? Kwam deze Interessante Gespiegelde Af Beelding van het Logo tegen.

Hmmm, moest Onmiddellijk aan de Free Masons, de Vrij Metselaars denken. Ik vertrouw Elon Musk, met Al zijn Poen en Free Speech Praatjes, voor Geen Cent. De Censuur is Niet Af Genomen om dat een Aantal Mensen hun Accounts Terug Kregen, Shadow Banning is Zo Zeer Verfijnd, dat de Censuur naar mijn In Druk Erger is dan Toen Jack Dorsey Twitter Nog Aan Voerde.

Hoe dan ook, Twitter toont Als Maar Meer van de Apocalypse. Tornado’s Kronkelen door Verduisterde Luchten, Stromen met Brokken IJs, Samen Geklonken na een Storm met Hagel Stenen Zo Groot als Tennis Ballen, voeren door een Stad in Italië, Knok Partijen tussen Autochtonen en Welk Kom Geheten ‘Vluchtelingen‘ Verschijnen van uit Vele Landen, en Ook zien we Op Eens Zeer Veel Bos Brand in Juist die Landen, waar Klaus Schwab en zijn Praat Clubje ‘Has Penetrated the Cabinets.’ Klaus Anal Schwab moet van Zelf Sprekend het Woord Penetrated Gebruiken, Zo zijn zijn Omgangs Vormen.

The IndependentIce and Water Flows through Streets of Italian Town after Freak Hail Storm

Published 23 jul 2023

The Independent

Footage shows Ice and Water Flowing through the Streets of an Italian Town after Volent Thunderstorms in the Milan Area on Friday 21 July.

At Least 110 People were Injured in the Hailstorm, which Struck A Region of Northern Italy and Caused Water to Run through the Streets of Seregno.

Hailstones of Up to 10 Centimeter in Diameter pelted the Area of Veneto, According to Regional President Luca Zaia.

A Tornado was Also Spotted Tearing through A Suburb of Milan on Friday.

Watch More here at Independent TV
https://www.independent.co.uk/tv/editors-picks

Click here to Subscribe to The Independent: https://bit.ly/Subscribe-to-Independent

About The Independent
Making Change Happen. The Independent is the World’s Most Free-Thinking Newsbrand, Providing Global News, Commentary and Analysis for the Independently Minded.

Connect with The Independent
Check Out Our Full Video Catalog The Independent
Videos, Daily Editorial and more http://www.theindy.com
Click Here to Get the Best of The Independent Daily https://www.independent.co.uk/newsletters
Like The Independent on Facebook https://www.fb.com/TheIndependentOnline
Follow The Independent on Twitter https://twitter.com/Independent
Follow The Independent on Instagram https://www.instagram.com/the.independent/
Download the iOS and Android App https://www.independent.co.uk/subscribe/app

Help to Support Truly Independent Journalism. Every Dollar you Contribute will Directly Fund Additional Special Reports and Investigations from A Free Thinking, Award Winning Newsroom You can Trust https://www.independent.co.uk/donations

Subscribe to Independent Premium for Exclusive Content and Live Events https://bit.ly/2MiOONB

Reacties
https://youtu.be/wyav04q2u1Y

The TelegraphHailstones the Size of Tennis Balls Rain Down on Italy and Spain Amid Extreme Weather

Published 21 jul 2023

The Telegraph

Major Hailstorms have Crashed into Parts of Europe as Intense Heatwaves continue in the Area.

Over 100 People were Injured by falling ice which Fell in Large Amounts over A Sustained Period of Several Days.

Subscribe to The Telegraph with our Special Offer. Just £1 for 3 Months. Start your Free Trial Now,
https://www.telegraph.co.uk/customer/subscribe/digitalsub/3for1/?WT.mc_id=tmgoff_pvid_conversion-subscription_editorial-iniative

Get the Latest Headlines https://www.telegraph.co.uk/

https://telegraph.co.uk and Telegraph TV are Websites of The Telegraph, the UK’s Best Selling Quality Daily NewspaperProviding News and Analysis on UK and World Events, Business, Sport, Lifestyle and Culture.

#hailstorm #weather #europe

Reacties
https://youtu.be/bZlITowbuJY

Heel Veel Nieuws is Geen Nieuws, was te voorzien. Morgen zal er een Officiële Verklaring in de Verenigde Staten worden Af Gelegd betreffende UFO´s en Navenante Zaken. We zien Ook Steeds Meer Video Op Namen van Burgers van Vreemde Verschijnselen aan het Firmament. Zit een Hoop Nep bij, maar Wat dan Echt is, is Ook Nep, Vergeet Dat Niet.

Journalisten weten, dat Ook Wel, Behalve dan de Hele Domme Verslag Gevers. Er bestaat een Tendens onder het Media Makend Volk, een Onuitgesproken Regel, dat Ze met Veel Berichten, maar Stoppen als met Openheid van Zaken als de Waarheid aan Bod komt. Als Iemand besluit de Leugen Achtigheid, bij Voor Beeld door een Beweging van de Camera, te Tonen, dan weet Ie, dat Ie Zijn of Haar Baan Verloren heeft.

Camera Man Sacrificed his Job for This

First published on July 25th, 2023 at 23:56 UTC

channel image

AweandGrace

Awe & Grace

Reacties
https://www.bitchute.com/video/5BytTBm5bKxZ/

Er vallen Iedere Dag Jonge Mensen Dood voor een Camera. Het is Niet Echt Schokkend Meer, Je Weet, dat Het komt. Je kunt Hier Uit de Gevolg Trekking Maken, dat er een Veelvoud van Doden Valt als er Geen Camera in de Buurt is. Ellende is het Nieuwe Normaal, en ¨We must Prepare¨, volgens Anal Schwab, ¨For an Angrier WorldDe Voor Bereidingen zijn in Volle Gang. Met Toe Nemend Elan accelereert de Klere Zooi naar het Top Punt van Decadentie, Wat het Diepte Punt van de Hel betekent. Het Woord Low Life komt Steeds Vaker in me op. Maar het Gekke van deze Term in deze Dagen is, dat deze Low Life Mensen Zich Tegen Woordig Massaal Groeperen en het Nieuwe Normaal Vormen. Wijze Mensen worden in dit Tijd Gewricht voor Gek Versleten want Tunnel Visie is de norm, Uit Zoomen om Over Zicht Krijgen wordt als Achterlijk Beschouwd. Dat is Natuurlijk, om dat Mensen Bang zijn de Waarheid onder Ogen te Zien.

Als je Weg Kijkt van Wat Werkelijk het Geval is, en Dit Tot een Gewoonte maakt, die je Onder Weg Niet corrigeert, dan draai je de Hel in. Ik heb het Ook Niet Verzonnen, maar Zo is het Wel. Don’t Shoot the Messenger, Doe Liever je Voor Deel met het Bericht. In deze Apocalyptische Tijd komt Alles Op Scherp te Staan, Ook de Keuze Waarheid of Bedrog? Consequenties worden Iedere Dag Serieuzer. Als de Waarheid Je Te  Zwaar valt, Kijk Je Weg. Dat maakt door het Weg Kijken de Waarheid Alleen Nog Maar Zwaarder. In Wezen is de Waarheid van Zelf Sprekend en Niet Zwaar, Alleen het Weg Kijken is dat. Als het Weg Kijken Vervallen is, blijkt de Waarheid Licht als een Veertje te zijn. Wat je in je Ontwijking Vreesde als een Tijger, Blijkt in Aan Zien en bij Ontmoeten een Lieflijk Poesje.

Nee, Nee, dan zit ik Niet in een New Age Waan van ‘Alles is Goed´ en laat Drog Redenaties als Dit moet Zo Nu Zijn, Om dat Het naar Iets Beters Leidt‘ of  ‘Iedere Gebeurtenis heeft een Bedoeling.’ Niets moet Nu Zo Zijn, Alles kan op een Later Tijd Stip. Waan Zin en Geweld kunnen Onmiddellijk Gestopt worden. Kinderen Verkrachten en Martelen heeft Geen Bedoeling, Behalve voor de Duivel Aan Bidders Zelf, die de New Age Movement hebben Uit Gevonden.

Ik vrees Nog Al Tijd Pijn als ik Direct Bedreigd word. Dit Levens Domein kent Geen Veiligheid en ik ga Hier Niet Romantisch over Doen. De Tijger wordt Tot Poesje Precies op het Moment. dat Je Bereid bent Je Imago en Wereld Beeld te Verliezen voor Je Natuurlijke Staat. Dan zie je Hoe Man Made de Hel, waar in we Leven, is. Dat de Hel Vol Strekt Overbodig is. Of zijn het Reptielen, die de Agenda Voeren, maar Van Uit de Oorsprong wordt Geen Low Life Af Geleverd. De Hel is een Creatie van Arrogante Goddeloze Wezens. Wie Niet Wakker en Kritisch is, wordt door deze Monsters Verslonden.

Heb ik Niet Iets Positiefs te Melden? Volgens Mij is Wat ik Hier Boven schrijf Buiten Gewoon Positief. De Hel is Overbodig. AlsJje Toch de Hel Steeds Weer Ziet, dan is het Stellig een Goed Idee je Aan Dacht te Verleggen van Wat je Ziet naar Wie het Ziet. Ontmoet dit Wonder,  It Sets You Free.

Efemere Fenomenen, 26 juli 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/07/26/is-er-nog-nieuws-vandaag/