Joost Lips – Ieder Één is Al Tijd Al Bron

Ieder Één is Al Tijd Al Bron

Er wordt Vaker Gesproken van ‘Menselijk Bewust Zijn‘, maar mijn In Ziens vindt de Mens binnen Bewust Zijn Plaats, Niet Anders Om. Bewust Zijn kent Scheppende Kracht door Middel van het Richten van de Aan Dacht. Wie Al Tijd maar Ziekte en Oorlog wil Bestrijden richt zich op Ziekte en Oorlog, en je wordt Waar je op Mediteert. Is het Niet Zin Voller de Aandacht Onmiddellijk te Richten op Wat We Werkelijk Wensen? Ik zag van Avond een Zeer In Druk Wekkend Filmpje.

Yael Deckelbaum – No Vengeance In my Name, the Call of Michal Halev

Published 16 okt 2023

Yael Deckelbaum

Here is A Message of Peace from my Friend Michal Halev, the Mother of Laor Avramov Who was Murdered Kast Week. I Share This with You and Stand behind her

“My Name is Michal Halev. My Son La’or was Murdered Last Week by Hamas Terrorists. I Made This Appeal for Love and Healing Instead of Vengeance because I do Not Want Other Mothers to Experience the Unbearable Pain I’m Going Through. Please Help People the World over Hear my Anguish, and Maybe Seeds of Peace can be Planted in the Fields of Battle and Hatred.”

Reacties
https://youtu.be/ERjkto7g4U4?si=GJ6hufhm4TDzr9mC

Deze Vrouw heeft Onlangs haar Kind verloren aan de Waan Zin van Eindeloos Repeterende Wraak op Wraak op Wraak en Roept de Mensheid Krachtig op tot een Halt in deze. Vrede blijft, Ook na Wat haar aan Leed is Bezorgd, haar Intentie en Aan Dacht krijgen. Een Gebroken Hart Vol Wijsheid.

Ik kende de Turkse Fotograaf Ugur Gallenkus Niet, tot deze Nacht, toen ik een Kort Filmpje van Enkele van zijn Werken Tegen Kwam. Het betreft Combinaties van Foto’s, die op Schokkende Wijze Contrasteren. Een Uiterst Effectieve Wijze om de Waan Zin en Onrechtvaardigheid in de Wereld te Tonen, Wat Resulteert in (…), Wel, Ervaar Dit Zelf Maar.

Ugur Gallenkus – Impressive Images

First published on October 23rd, 2023 at 00:29 UTC

Turkish Photographer combines Two Contrasting Images Resulting in () Well, Experience Yourself.

Reacties
https://www.bitchute.com/video/m5QFtRUFfgfR/

Ik beschouw Me Zelf Niet als een New Age Denker, die zijn Vertrouwen Stelt in Positieve Gedachten en de Donkere Zijde van het Bestaan Liever negeert. De Aan Dacht richten op Positieve Gedachten en het Goede, is een Dualistische Op Stelling, die Geen Soelaas zal Bieden. De Af Beelding boven aan dit Bericht is Ruimer dan deze Tunnel Visie, en laat ook de Mogelijkheid Open Geen Partij te Kiezen in Conflicten, maar het Stand Punt vóór Iedere Verdeling In te Nemen.

Het is Goed te Zien, dat Steeds Meer Mensen de Verkoop Praatjes van de Oorlog Hitsers Aller Landen Niet Meer Geloven en Weigeren een Kant te Kiezen in het Midden Oosten Conflict. Steeds Meer Zielen Zien In, dat de Partijen, die Strijden Geen Burgers Ver Tegen Woordigen, en Men komt op voor de Slacht Offers in Zo Wel Israël als Gaza. Dit is de Verdieping van Dualistisch Denken naar het Hart.

Ik ben Zeer Stellig in de Visie, dat de Mens, die de Schoonheid van de Natuur en zijn Eigen Vrije Expressie Veronachtzaamd door Zorgen, in Feite Reeds in de Fuik van Zij, die Hem of Haar tot Slaaf willen Maken, Zwemt. Iedere Seconde, dat dit Niet wordt Gecorrigeerd door Bron Matig In Zicht en Bij Passend Handelen, gaat Men Dieper de Fuik in. Zo Lang Men Nog Beweegt is Er Redding Mogelijk, maar Waar Om Wachten tot Je Vast Gelopen bent als je Ook Nu de Tekenen des Tijds Al kunt Lezen?

Laat Ont Spanning en Schoonheid het Begin van Iedere Dag Zijn, Sluit deze Er Ook Mee af, en vind Binnen Iedere Spannende Situatie de Positie Vrij van Reactieve Emoties, die je Anders Weer Vangen in het Net van de Matrix. Dit is in Principe Niet Moeilijk, maar als je Er Uit Stel in Toe Staat ben je aan het Verliezen, Maak je het Feitelijk Onmogelijk.

Van Zelf Sprekend is het Niet, als de Bommen Rond om Je Neer Slaan, deze Woorden Serieus te Nemen. Mijn Woorden zijn Dan Ook Gericht aan de Mensen, die Nog Niet in deze Nood Verkeren en het Verschil voor de Mensen in Nood kunnen Maken door Wat aan Oorlog en Conflict Vóór Af gaat te Vergroten. Door het Hart te Verruimen, Schoonheid in Al je Handelingen Na te Streven, Oprechtheid met Ieder Woord te Willen Dienen. De Planetaire Ramp Spoed van van Daag komt Stellig Voort uit het Ver Onacht Zamen van de Bron van Leven, die Vele Namen kan Dragen, maar Zonder Enige Naam bij een Ieder, die van Goede Wil is, Bekend mag Worden Geacht. Niet om dat de Bron te Objectiveren is, maar om dat Er van Af Wijken Pijn doet.

Straight Zijn is Belangrijk. Recht door Zee  Zijn als je Hart je Dit Gebiedt. Een Werkelijk Hartelijk Mens kent Hier In Zelfs Geen Over Weging, die Spreekt Spontaan waar Ie Onrecht Ziet. Als Iemand je Onzin wil Verkopen, Sla de Deal dan Radicaal Af en Geef de Juiste Reden Hier Voor. Vergeet Sociale Codes Geheel, Wees Louter Trouw aan Wat Je Bron Matig Al  Beseft. Dit is Werkelijk op Je Zelf Staan. Dit is Werkelijk van Je Zelf Houden.

Ik zag een Mooi Kort Filmpje, dat Goed Toont, dat we Elk Ander Verantwoordelijk Mogen Houden voor het Vuil. dat We Uit Storten. Ik heb er een Gif Bestand van Gemaakt.

Vroeger vond ik het Jammer als Mensen de Éénvoud van Wat ik Hier Bespreek Niet Zagen, maar Onder Tussen neemt het Wereld Wijd Catastrofale Vormen aan. Satanisten Spelen de Baas op deze Planeet. Spelen, zeg ik Bewust, want mijn Baas zijn Ze Niet. Of Toch? Ik lijk, als Ieder Mens, Nog Al Wat van Ze Nodig te Hebben. Ik gebruik Al Lang Geen GMail Meer Sinds ik Weet Waar Google Voor Staat.

Ik heb Ook Alle Diensten van Microsoft Verlaten om de Zelfde Reden, de Zelfde Club als Silicon Valley. Dan kan het Gebeuren, dat Je Je Huis als Huurder Dreigt Kwijt te Raken en je door het Protest dat je in Ierland Aan Tekent een Gang hebt Gestart, Waar Mee een Online Procedure Gepaard Gaat op een Platform van Microsoft. Dan is Het Even Niet Anders, ik ben Geen Dogmaticus en Weeg Steeds Op Nieuw Belangen Af. Een Masker heb ik Alt Tijd Geweigerd, maar Wat zal ik Doen als ik voor mijn Pensioen een Bewijs Van In Leven Zijn moet Op Halen bij de Politie en er Zonder Masker Niet Binnen Kom? Misschien Zeg ik Ze Wel, dat Ze Vroeger Mannen met Maskers Vingen, en Nu zijn ze Voorwaarde voor Entree?! Of ik ga naar een Andere Instanties, waar Maskers Niet worden Gevraagd en die Ook Bevoegd Zijn mijn Levens Bewijs te Tekenen. Als ik bij Hen Allen Niet Binnen Kom? Zet ik Dan Nog Geen Masker op en Verlies mijn In Komen?

Hemeltje, ik zet Mij Wel op Scherp van Avond. Ik verlies Toch Liever het Pensioen. Dan maar Sterven aan de Waan Zin.

Bron komt op als Zelf Bewust, Gaat als Zelf Bewust Zijn Ook Weer ten Onder. Dat is Zo in Nachtelijke Dromen, Het is het Zelfde als Wakend Bewust Zijn. Vormen Spelen. Niets is Houdbaar. Alleen een Probleem voor Wiet Iets Behouden Wil. Behoud Zucht heeft van deze Prachtige Aarde Onder Tussen een Hel Gemaakt. Het is een Door Gang Huis, Geen Woning, maar mijn Goedheid Wat een Foute Response op Feiten om Dan voor Korte Termijn Af Gescheiden Eigen Belang te Kiezen. Zelfs ik Zie Dan, dat Vrije Wil Niet Bestaat. Bestaat Wel, maar wordt door Geprikte Zombies Niet Langer Beseft, als ze Dat vóór de Prik Al Deden, want Wie laat er Nu Zo Maar een Naald in Zijn of Haar Donder Steken, en Dit Zelfs Tal Loze Malen, om dat het Middel Zo Goed Werkt tegen een Niet Bestaand Probleem?

Mensen hebben de Grootste Moeite te Ontwaken tot hun Oorsprong, om dat ze Gewend Zijn aan hun Plezier. Het is Al Tijd Slavernij. Het betekent 48 Weken Werken onder TL Licht voor een Reisje van Drie Weken naar de Zon.

Ik ben de Zon. Niet dat Ding aan de Hemel, Niks buiten Mij, want Er kan Geen Buiten Mij Bestaan. Ik ben het Licht, dat Waar Danr ook Schijnt. Subjectief Licht in Alle Vormen, Zo is het Hier Gebouwd. Maar ik hoef Geen Zin in die Vormen te Krijgen, dus Al mijn Aand Dacht mag Uit Gaan naar de Ware Intentie, de Vrede, Dat Wat Onbedorven Oorspronkelijk is.

Lieve Lezer, ik Verbeeld me Niks en ben Zon noch Licht, heb Alleen Woorden Benut om Iets in Beweging te Krijgen. Falen bestaat Hier Niet, om dat het Bereiken van Enige Oogst uit mijn Woorden Boek is Verdwenen. Dit is Het. Als het Waan Zinnig is, zeg ik het, als het Schoon is, Val ik Stil.

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/10/23/bron-is-een-ieder-altijd-al/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=AweandGrace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries