Joost Lips – Hete Leugens, Poppen Kast en de Detox Emmer

Weather Report (gif Efemere Fenomen)

Hete Leugens, Poppen Kast en de Detox Emmer

We hadden Onlangs de Warmste Dag sinds Weet ik Veel Hoe Veel Duizend Jaar, hoorde ik. Jan Paternotte van Demonen 666 zei Het Ook Al, kun je Dan Nog twijfelen? Maar Hoe Oud zou de Thermo Meter Eigenlijk zijn?

Het is Al Het als met COVID,Veel Mensen Benutten hun Eigen Zin Tuigen Niet, Slikken Blijkbaar Liever de Overheid Propaganda voor Zoete Koek. De Wereld moet Hoe dan Ook op Slot. Als Mensen het Klimaat Verhaaltje Niet Meer Geloven is het Tijd voor UFO’s en Aliens. Toch Idioot, dat Mensen, die het Corona Bedrog hebben Door Zien, het Daar op Volgend  Verhaal van de Overheid Weer als een Waarheid Kopen. Want Geld kost het hen, en Veel Meer dan dat.

Politiek Den Haag ziet Vele Puppets vertrekken, en Nu wil Frans Timmermans naar Nederland Komen? De B Acteur van Valse Emoties is Echter Niet Erg Geliefd als ik Zo Wat Rond Lees op Twitter. Van uit Brussel komen Geluiden, dat de Man Onvoorspelbaar is. De Ene Dag Hartelijk en Vriendelijk, de Andere Dag Hatelijk en Furieus. Hoe Veel talen Mijn Heer de Bos Kabouter Ook spreekt, het Is en Blijft een Niets Zeggende Figuur. Heb Groot Plezier Beleefd aan een Persiflage op het Heerschap, dat van Vier Jaar Terug is.

Dit is Hans Brusselmans (Dutch)

First publisheon July 20th, 2023 d at 22:57 UTC

Reacties
https://www.bitchute.com/video/59oITVqAZaCQ/

Vroeger had je de Items ‘Binnen Lands Nieuws‘ en ‘Buitenl Lands Nieuw‘, doet de NOS Daar Nog Aan? Die Scheiding hoeft Eigenlijk Niet Meer Gemaakt te worden. We zenden onze Centen tot Ver over Onze Grenzen en de Nederlandse Agenda wordt Ook Buiten het Laag Land Geregeld. Boven Dien Vluchten Veel Nederlanders naar Elders van Wege de ‘Vluchtelingen‘, die naar Holland komen, Voor Al Jonge Mannen met Telefoons en Vecht Lust. Kwam dit Berichtje uit 1979 tegen.

Amerika is Ongeveer door zijn Wapens Heen. Allemaal naar de Oekraïne Gestuurd door de Grote Leider,  die Nog Altijd in het Openbaar Zeer Jonge Mensen Kinderen Besnuffelt en ze ‘Sexy‘ Noemt. Een Vrouw had in een Plenaire Zitting Ergens een Foto van een Naakte Hunter Biden met Hoertjes en Waar Schijnlijk een Enorme Drugs Toeter in zijn Bek Getoond, waar op de Voor Zitter zei, dat haar Tijd Om was. Donald Trump is Onder Tussen Weer Dikke Maatjes met de Clintons. je vindt Niet Zo Maar Iemand met een Rechte Tug tegen Woordig. Dr Shiva Ayyadurai is Iemand, die ik Wel Consistent in zijn Bericht Geving acht. Had Trump het over The Swamp, Shiva spreekt over The Swarm in een Video, die Viraal is Gegaan en Waar tegen Nog Geen Goed Anti Dotum, behalve Censuur is Gevonden.

Dr Shiva Ayyadurai –  On the Swarm

First publishedon July 18th, 2023 at 01:58 UTC

Reacties
https://www.bitchute.com/video/MVsO4fDV1Wl4/

Scott Ritter beluister ik Regel Matig, hij lijkt Goed Geïnformeerd te zijn Betreffende de Oekraïne Oorlog, en is Bezig met het Samen Stellen van een Documentaire over Agent Volodymyr Zelensky. Van Daag kwam ik Deel (2) voor het Eerst tegen. ik Plaats Beide Reeds Gepubliceerde Delen ter Info voor Wie Nog met de Blauw Gele Vlag heeft Lopen te Zwaaien en Denken, dat het een Goed Idee is Einde Loos Kanonnen Vlees en Duur Betaald, maar Impotent Wapen Tuig daar Heen te Sturen.

Scott Ritter – Agent Zelensky (1)

First published on July 16th, 2023 at 18:43 UTC

Reacties
https://www.bitchute.com/video/i88ASjdXZhd0/

Scott Ritter – Agent Zelensky (2)

First published on July 21st, 2023 at 00:05 UTC

Reacties
https://www.bitchute.com/video/hzaMQHJ1LoSa/

We worden Nog Iedere Dag Vergiftigd op Meest Verschillende Wijzen. Begin Lockdown heb ik een Video op mijn Bitchute Kanaal Gezet, die Je Toont Hoe je het Gif van Chemtrails uit Je Lijf kunt Verwijderen. Tony Pantalleresco laat Zien Hoe je een Anti Nano Emmer kunt Maken en demonstreert Hoe deze Werkt. Lees de Beschrijving onder de video Hier als je Er Werk van wilt Maken. Voor de Minder Technisch Begaafden wil ik Er Op Wijzen, dat David Icke via zijn Web Site de Anti Nano Bucket te Koop aan Bood, Wel Licht Nog Steeds, en er zijn Vast Wel Andere Wegen een Exemplaar Kant en Klaar te Verkrijgen.

Tony Pantalleresco – How To Make the Anti Nano Device

First publishedon July 20th, 2020 at 15:10 UTC

Reacties
https://www.bitchute.com/video/uqU3brc8WnOg/

Poppenk Kast, Mensen. We doen Onze Best om Ons te Beschermen tegen ‘Onze Eigen‘ Overheid, die Nu, als Ongeveer Alle Andere Overheden, door de Globalisten wordt Gevoerd. Wie Niet Mee Doet gaat Voor Tijdig Dood. Hollywood is Nu Over Al. Het Circus is uit zijn Voegen Gegroeid en Iedereen, die Niet Op Let, Speelt Mee in deze Slechte Film. Binnen Advaita Vedanta, de Non Dualistische School, waar ik Veel Profijt van Gehad Heb en Nog Altijd Lol Aan Beleef, wordt Er Op Gewezen, dat het Goed is Ten Alle Tijden het Scherm, Waar op de Beelden Verschijnen, te Beseffen. De Beelden zijn Vergankelijk, het Scherm blijft Al Tijd.

Laat de Dwaasheid, die Niet te Stoppen is, maar Lekker Dwaas zijn, en Als er Eens Iemand Langs komt, die zijn Lijden Moe is, Wijs dan op het Lege Scherm, Zonder Labels en Beelden. Er is Verdriet Voelbaar Iedere Dag, en Ook Verdriet is Goed te Doen als je het Label ‘Verdriet’ Er Af Haalt. Dan is het Niet Meer dan een Sensatie, Zonder Verhaal of Fixatie. Geluk is een Totaal Over Schat Verlangen, Je Zelf Zijn is de Ware Harmonie, die een Mens Wenst. Fixeer Niet, Wees het Scherm.

.Joost Lips

Efemere Fenomenen, 21 juli 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/07/21/hete-leugens-poppenkast-en-de-detox-emmer/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Frans+Timmermans
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hans+Brusselmans
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shiva+Ayyadurai
https://robscholtemuseum.nl/?s=Scott+Ritter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Volodymyr+Zelensky
https://robscholtemuseum.nl/?s=Tony+Pantalleresco
https://robscholtemuseum.nl/?s=Advaita+Vedanta
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chemtrails
https://robscholtemuseum.nl/?s=Corona+Bedrog

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image