Joost Lips – Het Stille Oog en de Gekte

Het Stille Oog en de Gekte

Wereld Wijde Waan Zin toont zich als een Veel Koppig Monster, dat Iedere Nieuwe Dag Nieuwe Koppen groeit en op steekt, Parasiterend op de Energie van de Genen, die Reactief in haken op de Gekte.

Als Niets Meer, van Boven en Onder, en uit wat voor Wind Richting dan ook.  Als Gezondheid van Lichaam en Geest zich toont, dan is de Toe Komst van de Mens reeds Uit Gewoond. Dat is Op Merkelijk Genoeg een Blij Bericht. Decadentie vindt haar Vol Einding. Zien zonder Toe Komst is Helder Zien.

Als Toe Komst Gevallen is, omdat Positief Dromen is Dood Geslagen door Pure Terreur van Globalistische Politiek, Laffe Collaborateurs en Één Dimensionale Instant Lust Grijpers, dan rest in Feite wat Al Tijd al het Geval is, de Droge Onpartijdige Blik, het Stille Oog.

Waar In Zoomen Steeds Weer de Gekte toont, geeft Uit Zoomen Steeds Meer Over Zicht. Het Verderf heeft zich Zo Zeer in Alle Regionen van de Ervaring gemengd, dat Uit Zoomen Steeds Weer geboden is.

Ik verneem van de Strijd tussen Stand Punten en Ziens Wijzen. Wie Wel en Wie Niet te Vertrouwen zijn, en in Alle Gevallen vertrouw ik Niemand. Geen Stand Punt, Geen Wijze van Zien. Ik vertrouw Louter het Originele Zien, dat in een Ieder woont, en Pas Gevonden wordt als Wanen Bewust en Onmiddellijk worden Op Gelost.

Wanen Analyseren is Waan Zinnig in Zich Zelf, Deel van de Matrix, die Men kan Menen te Bestrijden, terwijl Men er aan hecht.

Het Stille Oog en een Goed Dieet Getrouw, komen Alle in de Lichaam Cellen Op Geslagen Wanen Los om je voor een Tweede Keer te Verleiden. De Eerste Keer ben je er in gestonken, deze Tweede Keer kan Helend zijn.

Af Gelopen Nacht droomde ik van een Ex van mij. Een Erotische Droom, waar in we het Goed hadden, maar Toen het op Intimiteit aan kwam, werd ik In de Droom. Af Gewezen Anders dan in het Verleden, was ik Resoluut. Dan gaan we uit Elkaar. In het Verleden was de Af Wijzing Pas Gekomen, Toen ze in Verwachting van onze Dochter was. Wat een Impact had dat! Frustratie zocht Ruzie. De Droom van Nacht liet me Ontwaken in Compassie naar Zo Wel haar als mij.

Mijn Dochter zie ik Niet Meer. Ik verwacht dat Dit zal Veranderen. Een Energetische Kwestie. Het Veel Koppig Monster in mij gaat er aan. Niet door Koppen Af te Hakken, die Weer Aan Groeien, maar door zonder Monster te Leven.

Het Veel Koppig Monster neemt Werkelijk Alle Denkbare Gedaanten aan. Als er al een Messias bestaat dan dient deze Niet in Één Gedaante te verschijnen, want dat resulteert Al Snel in Dogma en Blindheid. Daar om denk ik, dat de Waan Zinnige Wereld, het Veel Koppig Monster, een Perfecte Messias is voor Wie wil Ontsnappen aan de Hel. Uit Zicht Loosheid als de Ultieme Bevrijder.

Iedere Lustige Investering in de Matrix wordt door de Werkingen van de Wereld deze Dagen. Meer dan Ooit Voelbaar, de Kop In Gedrukt. Globalisten willen Alle Macht. Het Stille Oog ziet hun Falen en kan Al dus het onder tussen bij Kans Al Om tegen Woordig Getreiter verdragen.

Ik heb Nog Makkelijk spreken. Ik ken Nog de Luxe van een Lief Hebbende Partner, een Huis en een In Komen. Het Huis dienen we, als we de Aan Vechting Procedure verliezen, over een Ruime Maand te Verlaten. Een In Komen, in mijn Geval een Pensioen, kan Zo Maar Vervallen in een Tijd, dat Banken Accounts van Cliënten Ongedaan maken als ze Aan Toonbaar Overheid Narratieven bestrijden, waar na de Cliënten ook Elders Geen Account kunnen Openen. Dan heb ik Alleen Nog mijn Partner en staat te Bezien of we onder die Om Standigheden Nog Liefde ervaren.

Onthechten is het Doel van Religie, op dat God Gevonden wordt. Ik voel hier in Waarheid en ook Tegen Strijdigheid, God heeft toch Alles Geschapen? Ik zie God Niet Langer als Schepper. God is, de Mens schept Verdeeldheid en Problemen. Het Idee, dat Alles met elkaar Verbonden is, zit Al naast de Werkelijkheid, die Geen Delen kent, laat staan, dat die Verbonden zijn. Delen gaan, om dat ze Illusoir zijn, Altijd Verloren. Onverdeeldheid is Niet te Vernietigen.

Joost Lips

Efemere Fenomen, 10 augustus 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/08/10/het-stille-oog-en-de-gekte/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries