Joost Lips – De Hof van Heden

De Hof van Heden

Identiteit is voor de Mens een Hou Vast, maar Ook een Last. Zonder Identiteit kom je de Wereld Niet Rond, Zo dra je Echter een Identiteit bent gaan Geloven, dreigt Gezicht Verlies. Dan ben je te BeLedigen, Leeg te Maken van je Identiteit. Wees Gerust, in Wezen heb je Geen Enkele Identiteit.

Dit Laatste las ik in Vroeger Dagen Veel Vuldig in Spirituele Boeken, maar een Identiteit, die de Af Wezigheid van Identiteit wil Realiseren, dat gaat Natuurlijk Niet. Dus op Zeker Moment wordt de Futiliteit van dit Pogen beseft, en valt dit Zoeken. Dat betekent, dat Ook de Zoeker op dat Vlak valt, Wat, Hoe Grappig is Dat, een Stukje identiteit Verlies betekent. Als de Zoeker stopt met Zoeken kan het Vinden Beginnen.

Onlangs over kwam het me, dat de Situatie in de Wereld, het Geplaatst Zijn in dit Levens Domein, me Uiter Mate Merk Waardig voor kwam. Ik ben Er, maar als ik kijk naar Wie of Wat er Dan Wel is, vind ik Niets dan AanNamen, en Niemand en Niks, die Aan Namen heeft. Ze zijn er Gewoon, zitten hun Eigen Suggestie te Suggereren. Wow, Zonder me op Enige Leer te Baseren zag ik Hier Onverbloemd, dat Aan Namen Perceptie Bepalen, en dat Er Zonder Enige Aan Name of Concept Eenvoudig Geen Schepping kan Bestaan. Alles is Subjectief.

Karin had van Daag de Vraag zien Op Komen ¨Wat Nu?¨ De Vraag kwam op Toen ze de Bizarre Staat van de Wereld Over Woog, de Af Wezigheid van Toe Komst Dromen voelde, en Wel Licht de Betekenis van het Bestaan Niet Meer kon Zien en Voelen. Ik had Juist de Avond te Voren Adyashanti Horen Spreken, die zei, dat als je je Identiteit ziet Vervallen, voor Veel Zaken, waar je Vroeger Warm voor liep Geen Ambitie Meer voelt, dan lijk je in een Soort Leegte, een Niemands Land te Belanden. Maar het is Er Niet Werkelijk Leeg. Het heden is Al Tijd Vol Op Aan Wezig. De Aan Dacht gaat Echter Nog naar Oude, onder tussen Verloren Gegane Zaken. Het Oude is op Sterven na Dood, Dit werkt Desoriënterend voor de Identiteit, die met het Oude rekent. De Donkere Nacht van de Ziel. Niemands Land. Het Oude is Nog Niet Werkelijk Geëindigd en het Nieuwe lijkt Nog Niet Toe Gankelijk. Je denkt aan Depressie. Ik zei tegen Karin, dat het een Onvermijdelijke maar Tijdelijke Staat van Zijn betreft. Het is Niets om je Zorgen Over te Maken, maar Zeker Ook Geen Feestje. Het Oude staat in Brand en Ieder Zoeken naar ‘Wat Nu?‘ ziet Nog Even Niet, dat het Nieuwe Al Tijd Al Begonnen is. Het Hof van Heden is Nergens Niet.

Nisargadatta Maharaj zei Eens, dat het Huidig Moment een Kwaliteit kent, die Verleden en Toe Komst Ontberen. Een van zijn Leerlingen, Alexander Smit, riep Mensen, die Problemen Ervaren op Al de Over Wogen Sores Terug te Brengen tot Wat er Nu Werkelijk het Geval Is. Ik denk Veel aan Half September, als We op Straat Komen te Staan. In Werkelijkheid woon ik Al die Zorgelijke Momenten Goed. Dit Besef deed Eens Iemand Zeggen: ¨Ik heb een Verschrikkelijk Leven achter de Rug, Gelukkig is het Meeste Niet Uit Gekomen

Een Identiteit kent Al Tijd Zorgen. Ook Al heeft Ie Groot Succes en Schijnbaar Bij Val van Iedereen. Diep van Binnen wordt Geweten, dat de Situatie Onveilig is. En als je Dit Nog Niet Wist, dan helpen deze Dagen van Wereldse Waan Zin je Dit te Realiseren, en Iedere Nieuwe Dag om Je aan dit Besef te Herinneren. De Truken Doos van de iLLUMiNATi, de Elite, of Hoe je de Agenda Makers Ook Maar Noemen wilt, speelt Geheel via Labels en Symbolen, en heeft Geloof in Labels en Symbolen Nodig om de Mind Fuck Globaal te kunnen Verrichten. Dus Stap Uit de Etiketten Dwang, dit is het Meest Simpel Advies. Dit vraagt van een Ieder Ook de Label Neurose te Verlaten, waar deze Nog Wel in het Persoonlijk, Identiteit,Voor Deel lijkt te Werken. Anders komt er Nooit Wat van Vrijheid Natuurlijk, en Eindig je Simpel als Slaaf.

Earth News Paper – Ted Nugent talks to the Jabbed Sheep in their Native Language

First published at 16:52 UTC on October 4th, 2021

EarthNewspaper.com

All The Honest News Fit To Publish

Donate and Support my Work https://earthnewspaper.com/donate

Ted Nugent https://www.tednugent.com

EarthNewspaper.com All The Honest News Fit To Publish
More than A Dozen Articles, News Stories, and Videos, From Reliable Sources, are Published Daily.
Over 4,400 Articles and Videos have been Published and Archived.
These Posts are Searchable by over 1,000 Categories.
https://EarthNewspaper.com

With over 2,000 Posts, EarthNewspaper.com has the Largest Archive of Corona Virus | COVID 19 Articles and Videos Online.
https://earthnewspaper.com/category/coronavirus-covid-19

BitChute.com/EarthNewspaper
Subscribe to the Free Speech Video Channel
Over 3,100 Videos Uploaded, and Many New Videos Uploaded Daily.
Over 24,000 Subscribers, Averaging 82 New Subscribers per Day in September.
Over 9,700,000 Videos Viewed, Averaging 47,402 Videos Viewed per Day in September.
https://BitChute.com/EarthNewspaper

Gab.com/EarthNewspaper.com
Subscribe to our Free Speech Social Media Channel
Over 3,500 Articles and Videos Posted, A Dozen or More New Daily.
https://Gab.com/EarthNewspaper

Subscribestar.com/EarthNewspaper
Subscribe And Support Us Today
https://SubscribeStar.com/EarthNewspaper

Links
https://earthnewspaper.com/links

Thank You for Helping to Promote and Support EarthNewspaper.com, BitChute.com/EarthNewspaper,

Gab.com/EarthNewspaper
To Get Our Daily Posts for your Web Site use Our RSS Feed https://earthnewspaper.com/index.php/feed

Reacties
https://www.bitchute.com/video/QFCvwNfoW3mM/

Het Hof van Heden is Goed voor Iedereen, Gelovige en Atheïst, Rijk en Arm. Arrogantie komt er Niet Binnen, en Angst Even Min. Vrijheid vraagt het Lossen van Trossen Waan Denk Beelden. Sommigen noemen dat een Moedige Stap, maar het is van Zelf Sprekend Niet Moedig om de Hel te Vermijden. Het is Louter Gezond.

A Ja, de Zon moet Verduisterd worden, Zonne Brand Olie op de huiden, want Ziekte Dreigt. De Hitte was Nog Nooit Zo Groot bij 17 Graden. Alleen Label Dwazen en Etiket Fetisjisten Tuinen Hier In. Alles is Goed. Het leven is Mooi, Mensen zijn Echter van hun Breinen Beroofd, Zo lijkt Het. Lijkt Het. Zo dra je het Trucje door ziet is het Klaar. En Wie het Zien, maar dan Toch met de Duivels Mee Spelen voor Eigen Belang, die Zien Niet.

Gezond. Heb je van Daag Nog Gezond? Nee, er hing een Sluier voor de Zon om mijn Gezondheid te Redden. Onwaar Schijnlijk, dat er Nog Mensen Zijn, die de Lui, die van het Leven op Aarde een Hel hebben Weten te Maken, Zich Zelf Verrijkend, Kinderen Ontvoerend en Mis Bruikend, Nog Autoriteit Toe Dichten. Maar het Spel is Uit. Verlies staat Vast op het Conto van alle Misd Dadigers Geschreven. Waar Om?

Een Zen Leraar zei Honderd Meters West Waarts Gaan is Honderd Meter Oost Waarts Gaan. Toen ik Dit als Jongeling voor het Eerst las, las ik, dat ik Niet van mijn Plaats kan Komen. En dat las ik Goed, na dien zag ik Ook de Implicaties. van Karma in de Uitspraak Je kunt Wel een Tijdje Links Af Slaan om Rechts te Vermijden en Anders Om, maar Al Tijd komt het Moment, dat Wat Ontweken is, moet worden Aan Gezien. Dat is het Moment, dat je Niemand Buiten Je Zelf Meer de Schuld van je Eigen Bewust Zijn Toe Stand kunt Geven. Nota Bene De Globalisten willen Juist, dat Alle Labels Recht Hebben op Bestaan, om de Eenvoud van Op Rechte Eigen Verantwoordelijkheid te Verdonker Manen.

Het lukt Niet Goed. Misschien hebben Ze Net op Tijd de CBDC er Door Gedrukt, de 15 Minuten Steden, en Dit Alles met de Mede Werking van de Domme Deugers. Dan is de Strijd Nog Helser Geworden en zal de Marteling zijn Toe Genomen.

Als het Internet Weg Valt, wat Voor Speld is Maar Nog Niet Gebeurd, dan hebben de Globalisten hun Top Speeltje Ook Verloren. Voor dat ze dat Doen, moeten ze Er Zeker Van Zijn, dat hun Schapen in het Leger en de Politie Eenheden Loyaal zullen Handelen, hun Eigen Familie zullen Vermoorden en hun Kinderen zullen Geven aan de Lust van hun Meesters.

Onder tussen heb ik Sympathie en Respect voor Dr Shiva Ayyadurai, die spreekt over het Belang van Bottom Up Organisatie en het Besef over Hoe Systemen Werken, zo dat de Op Lichting van Alle Kanten Eenvoudig Door Zien kan Worden. Hij is Bezig om Mensen te Mobiliseren te Werken In en Van Uit hun Eigen Woon Gemeenschappen, Contact te Maken in de Werkelijkheid van het Huidig Bestaan, waar je Geen Toetsen Bord Nodig hebt om Iemand te Bereiken.

Identiteit is Niks. Het is Handig, Nodig, maar je bent het Nooit. Om Gaan met Identiteiten, in Je Zelf en Anderen, is een Kunst. Die je Duivels gebruikt, of die je Aan Wendt van uit Oorspronkelijk Besef in Allen, die je Bron Matig aan Spreekt, op dat een Wereld Vorm Gegeven kan worden, waar in Niemand wordt Ontkend, omdat Labels, Etiketten en Symbolen er voor Goed Niet Meer Toe Doen.

Nisargadatta Maharaj – Don’t Rely on Your Mind for Liberation

Reacties
https://www.youtube.com/shorts/Jck1bhZHKe8

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/08/02/de-hof-van-heden/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adyashanti
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shiva+Ayyadurai
https://robscholtemuseum.nl/?s=Earth+News+Paper
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ted+Nugent
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nisargadatta+Mahara
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alexander+Smit
https://robscholtemuseum.nl/?s=CBDC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Central+Bank+Digital+Currency
https://robscholtemuseum.nl/?s=15+Minuten+Steden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Globalisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=iLLUMiNATi
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hof+van+Eden
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hof+van+Heden