Joost Lips – Helse Tijd verwijst naar Bron

Helse Tijd verwijst naar Bron

Alles in het Menselijk Leven wordt op de Spits Gedreven, de Politiek van Verdeel en Heers Stee Vast Door Gevoerd. Steeds Weer Crises om Nog Niet Verdeelde Groepen tot Intern Conflict te Krijgen. Was je Eerst voor de Oekraïne en NAVO òf voor Rusland, Nu ben je Fout als je voor Israël bent, als je voor Palestina bent en Zeker Ook als je Geen Partij Kiest, want Zo kies je tegen ‘het Gelijk‘ van Beide Partijen. Waan Zin, Mensen, Vol Strekte Waan Zin, Wat maakt het in Gods Naam Nu Nog Moeilijk Dit In te Zien en van Iedere Mede Werking aan dit Helse Circus Af te Wijken?

Toen ik na een Boodschap van Avond Nog Even Karin zag, die Al in Bed lag, een Kus kwam Brengen, was het Eerste, dat ze zei
¨Wat een Wereld! Zo Ontzaglijk Bizar Alle Maal
¨Dat is het Stellig, Iedereen wordt tegen Elkaar Op Gezet, waar Nog van Eenheid in Vereniging Sprake is, worden Bommetjes Gegooid om Ook de Al Daar Betrokkenen in een Twee Strijd te Krijgen. Het ziet Er Uit als een Succes Volle Missie
¨Ik word Gek¨, was de Korte Response. Ik keek Karin aan, Zag dat ze Zich Ontspannen Toonde, dacht aan een Grapje.
¨Tja, als je met de Huidige Koers, die de Wereld gaat, blijft Hechten aan Op Lossing Strategieën, die de Maffia je aan biedt, dan word je Wel Gek
¨Ik word Gek¨ herhaalde Karin, Nog Al Tijd in Kalmte.
¨Begin Lockdown zeiden we, dat de Wereldse Energieën ons Dwingen naar onze Vervlochtenheid met de Matrix, die zich Hier toont, te Onder Kennen, Om deze te Lossen, waar Mogelijk. Wie dit Niet  Lukt voelt zich in een Fuik  Gedreven, en dat voelt als Gek Worden, Controle over de In Houd van je Geest Verliezen
¨Ja, het is Alle Maal Zo Veel in Korte Tijd
¨Het dwingt ons Straight te zijn Ieder Moment, en Ieder Moment als een Aan Raking te Zien zonder de Nood Zaak er aan te blijven Kleven. Dat Wat Kleeft is Geestelijk Af Hankelijk en toont Wat we In te Leveren hebben. Zien Zelf is Genoeg

Er bestaat Geen Enkele Twijfel in mij, dat het Antwoord op de Wereld Problematiek Niets met Politiek en Alles met ons Hart van Doen heeft. Als we ons Hart hebben Uit Gesteld, om dat de Hel Nu de Wereld in Forse Schreden Verovert, dan Vergissen we Ons Ernstig. Dan hebben we de Volg Orde van de Dingen Om Gedraaid. Dan zijn we Gevallen voor de Omkering Dwang van Satanisten. Wat is er Dan Om Gekeerd geworden?

Eerst moet ik er Zijn, wil de Wereld Manifest kunnen Worden. Ik moet er Ook Eerst Zijn wil de Wereld Weer kunnen Verdwijnen. Alles begint met Bewust Zijn. De Satanisten hebben Dat met hun Vieze Spelletjes Ongeveer in Alle Wereld Burgers Weten Om te Draaien. Eerst was de Wereld, Toen verscheen jij Er in. Dit is de Diepste Corruptie, die Alle Corruptie Daar Na Mogelijk maakt.

Of deze Werkelijkheid Nu uit God komt, uit de Big Bang of een Artificiële Digitale Onder Neming van Reptielen uit Onaardse Regionen komt, is volgens mij Geheel Niet Relevant. Lijden is Relevant, en Hoe Dit te Over Komen.

Er is So Wie So Iets in de Op Vatting, dat we in een AI Simulatie Betrokken zijn, Ongeloof Waardigs. Als je een Schepping wil met Alleen maar Slaven, dan Maak je de AI Simulatie Toch Met Één Zo, dat Ieder Één Zich al als Slaaf Gedraagt? Of wilden de Reptielen een Spel Element In Bouwen om Zich Zelf mee Uit te Dagen? Hoe is dan dit Hart in mij Te Recht Gekomen, als Reptielen Bekend Staan om hun Mee Dogen Loze Psychopathie? Makes No Sense. Bron is Vrij van Eke Op Vatting, en gaat Ook Zeker Voor Af aan Demonen, die ons In het Ootje Nemen.

Vroeger, toen ik Nog Verlicht wilde worden, leek Alles dat Naam en Vorm had Verlichting in de Weg te Staan. Nu zie ik dat Ieder Neigen naar Verlichting een Geest op tuigt, die Bron Reeds Verlaten heeft. We kunnen Gewoon Ons Zelf Zijn, Wat dat Ook Betekent.

Als het Streven Moe is Geworden, heb je Eindelijk de Tijd te Kijken naar de Motivatie, die aan Alle Streven Voor Af gaat. Zo Wel de Goede als Slechte Intenties in dit Onder Zoek Betrekken en Je zult Verrast Staan hoe Weinig je Hier van Weet. Om dat je Al Tijd Maar in de Tijd Lijn van de Wereld Beweegt met die Geest van je. Zo Dra je dit Helder ziet, zul je het Niet Meer jouw Geest noemen. Ook Niet de Geest van Wie of Wat dan Ook Anders. Het Hele Idee ‘Geest‘ vervalt. Zelfs een Gedachte is Onzichtbaar.

Binnen de Wereld werkt een Diep Corrupt Systeem, waar van Velen zeggen, dat het Nu zal Om Vallen, en Dan begint een Nieuw Leven op deze Aarde. Dat kan Goed Mogelijk Zijn, maar Lost het Originele Probleem Niet op, ik Ben en Ga Dood.

De Wereld lijkt in Daar In op een Gekken Huis van Mensen, die Stuk voor Stuk Doen, Als of ze Hier een Eeuwigheid gaan Door Brengen, Waar het Niet Meer of Minder een Door Gang Oord Betreft. Zo dra je dit In Zicht Organiseert krijg je Gemeenschappen, waar dit In Zicht Als Nog Verloren gaat. Reden Waar Om de Duivel Niet Schrok toen de Waarheid Door Brak op het Aardse Domein, hij lachte en zei, ik zal Het voor de Mensen Organiseren.

Bron is Bron is Bron, Niet van Iemand, Niet van een Geloofs Overtuiging, Niet van een Kerk, Niet van Wie of Wat Zich Ook Maar kan Manifesteren als Gezag Hebbend met de Reden, ‘Ik kom uit Bron,’ als Berichter en Vertolker van Bron. Altijd te laat. Daar Bij is Niks en Niemand Niet uit Bron, Berichter en Vertolker van Bron.

Zie je Ergens Niets in, Blijf er Dan Niet Over Zeuren en de Flow blijft Vloeien. Spijt en Rancune zorgen voor Vast Lopers.

Rationaliteit wordt door 99% van de Mensen, Waarschijnlijk Meer, het Leidend Principe Geacht, terwijl het Louter staat voor Aan Geleerde Tunnel Visie.

Stilte is mijn Ware Wezen, maar Dan Niet van mij, Niet Waar, Niet Wezend. Er is Niets om Al die Gekke Identiteiten, Naam, Vorm en Betekenis, Aan te Geven.

De Wereld gaat aan Arrogantie ten Onder. De Meeste Mensen denken de Wereld te Redden door Harder te Schreeuwen van uit Op Vattingen, die Al Eeuwen Niet Meer Werken. Stilte, Bron, is Hier In het Meest Gevreesd. Die Vrees is Onterecht.  Angst maakt het Leven Vreselijk. Vreselijke Levens Menen dan het Bewijs in Lijden te Vinden, dat God Niet Bestaat.

Bron ziet, dat het Goed is. Honderd Meter Oost Waarts gaan is Honderd meter West Waarts gaan. Niets is Ooit van zijn Plaats Gekomen. Maar Zo Lang we Dromen, Zullen we dit Wakker Doen? Kan Alle Ellende Voor Komen!

Dank de Lezer!

Efemere Fenomen, 2 november 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/11/02/helse-tijd-verwijst-naar-bron/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=AweandGrace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries

1 Comment

  1. Alles staat met een hoofdletter. Dat is typisch De Schrijver zijn stiel.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.