Joost Lips – Goddelijke Dag!

Joost Lips – Goddelijke Dag! (foto Tumblr)

Goddelijke Dag!

Wat een Pracht Dag na het Etmaal Depressie Hier Voor! Zo een Dip lijkt op een Verbranding Oven, maar Alleen als de Dip er Volledig mag zijn. De Dip is Niet het Probleem, maar als je deze Weg wilt hebben, je Er Tegen Aan Bemoeit, Fixeer je deze Juist. Toe Staan dus, dan kan de Verbranding Oven Vlot zijn Werk doen.

Veel een Lege Geest Vandaag, waar door de Pijltjes, die mijn Rechter Hand verlieten, Op Merkelijk Vaak het Gewenste Doel op het Dartbord raakten. Pijltjes Gooien mag een Zinloze Bezigheid lijken, het is een Prima Meditatie, die toont Hoe Onwillekeurige Gedachten de Motoriek Verstoren. In Lichtend. Gooide de Af Gelopen Weken Drie Maal 180 van uit een Gedachten Vrije Zone, Pijl en Doel steeds Één.

Jigsaws in Elkaar Leggen, Ook Zo een Nutteloze Bezigheid op het Eerste Oog, maar Karin en ik doen het Graag, ter wijl we Luisteren naar Interessante Sprekers. Ieder Puzzel Stukje, dat aan een Ander blijkt te passen, geeft een Piep Kleine Positieve Sensatie, Wat de Zin om er Meer op de Juiste Plek te Leggen stimuleert. Het is Niet Creatief, want het Resultaat staat op Voor Hand Vast, en Toch putten we er de Bevrediging uit Geconcentreerd op de Puzzel te zijn en Onder Tussen Wijzer te worden van de Spreker, die we aan het Woord hebben Gelaten.

Wat me doet Denken aan de Op Mars van Artificial Intelligence. De Nieuwste Versie van Adobe Photoshop bij VoorBeeld, zit Vol met AI Geintjes, en de Reclame beweert, dan dat het de Creatieve Vermogens van de Gebruiker Vergroot. In Werkelijkheid heeft deze Echter Steeds Minder in te Brengen.

Niet Alleen AI maakt de Mens Steeds Onbekwamer, Ook het Onder Wijs doet dit Wereld Wijd Bewust. De Kinderen worden Geseksualiseerd en Rijp Gemaakt om Pedofilie als Normaal te Accepteren. De Trans Gender Trance verovert Steeds Meer Persoonlijkheden, van Wie Verborgen Fantasieën Nu Op Eens een Loopje met hen Nemen. Totaal Geprogrammeerd. Te Moe Alle Uit Wassen Hier Nu te Benoemen.

Op Twitter verschijnen Regel Matig Filmpjes van een Jonge Man, die in de Straten van Amerika Jeugdige Personen Onder Vraagt. Meest Simpele Zaken, weten ze Niet te Beantwoorden. Laat hij een Klok met Wijzers zien, die op een Zekere Tijd staat, de Persoon, die het Antwoord zou moeten geven, komt Niet Verder dan te Zeggen, dat de Lange Wijzer voor de Uren staat dus () en dan valt er een Stilte. Andere Vraag Noem Drie Landen buiten Amerika? Het Antwoord besloeg Twee Staten en een Stad in Amerika. Vraag Hoe Veel Seizoenen zijn er? Antwoord () 6? Er zijn Veel Meer Voor Beelden, maar Gebrek aan Onder Wijs Studeren, lijkt me Niet een Interessante Faculteit.

Dus, Ook Vandaag Reden Genoeg voor Depressie, maar Hé, Geen zin In!

Vandaag raakt mij de Schoonheid, de Liefde Volle Intentie, de Op Rechtheid.

Het Voelen van Boosheid naar Bepaalde Mensen, en Dit kan Wel Eens het Gevoel van Haat Genereren. Dit gebeurde Vandaag Even. Het is een Buiten Gemeen Naar Gevoel. Door er Niet Tegen te zijn, om dat Haat tegen Haat Haat Voedt en Vergroot, gleed het Van Zelf tot de Ware Gedaante Daar Onder, Verdriet. Haat kent Geen Contact Meer met het Onder Werp, als het Verdriet Er Onder wordt Herkend is het Contact Hersteld. Haat Verdeelt, Verdriet Heelt.

Willem Engel, die ik Zeer waardeer, wijst er Wel Eens op, dat dit een Goede Tijd is het Contact met je Familie in Orde te Brengen. Goed Idee, vond ik. Maar Gaande Weg vond ik Nog Iets Anders en dat heb ik Familiel Leden ook Mede Gedeeld. Contact Herstel is Prima, maar dan dient het Wel Echt en Open te zijn. Als de Dodelijke Prikjes, de Maskers en de Globale Op Lichting Niet Serieus ter Sprake kunnen komen, Vergeet mij Dan Maar.

Ik had Tranen, toen ik zag, dat Eva Vlaardingerbroek, Samen met haar Vader, tot de Katholieke Kerk is Toe Getreden. Ik weet, dat de Leiding van die Kerk Satanisch is, maar de Intentie van Eva en haar Vader Winnen het voor mij Hier. Als je Alle Bol Werken met Corruptie verlaat Deze Dagen, dan eindig je Nergens. Prima, de Katholieke Kerk is Vandaag een Heel Stuk Beter geworden.

Ook kende ik Tranen toen ik zag Hoe Ramses Shaffy in de  TV Serie Klas Genoten, Gepresenteerd door Koos Postema, zijn Lied Het is Stil in Amsterdam vertolkte. Ik heb in Vroeger Jaren Vele Nachten onder In Vloed van Drank en Drugs Daar Door Gebracht om in de Vroege Morgen, Beschonken en Over Laden met Ervaringen van de Zelf Kant van de Maatschappij, Weer Huis Waarts naar Haarlem te gaan. Al die Oude Zielen in Mij worden door zijn Lied Op Nieuw Op Gewekt.

Ramses Shaffy – Het is Stil in Amsterdamin ‘Klas Genoten,’ (1993)

Gepubliceerd 28 apr 2008

ThatDayIsDone

Het KlassiekeHet is Stil in Amsterdam

Reacties
https://youtu.be/sp8LIi6LvkU

Hé, Beste Mensen, begrijp Wel, dat Alles dat Origineel is, dus Ook deze Prachtige Op Name van een Door Voelde Ziel, Binnen Kort Niet Meer op YouTube, Instrument van de Cabal, te Vinden zullen zijn. Om die Reden heb ik Veel op BitChute Gezet, maar dan Zetten ze het Internet Uit! Om die reden heb ik Veel naar mijn Externe Harde Schijf Gedownload, maar dan Zetten ze de Elektriciteit Uit of Maken het Onbetaalbaar! Om die Reden heb ik het Idee van een Slechte en Betere wereld Uit Gezet, en is Om Helzen mijn Plezier geworden. Back to Basics.

Ik heb mijn Gehele Leven Al van Jezus gehouden. Hij Over Stijgt Alle Filosofen uit Alle Contreien en Tijden, Hij Is het Hart. In Iedereen.

Ik vind Niet, dat Jezus op een Kruis hoort.

De Kerk die Jezus op een Kruis als Symbool voert, aan bidt een Vreemd Principe. Jezus hoort Niet op dat Kruis. Toen ik Lang Geleden, op een Rommel Markt, een  Kruis Beeld zonder Kruis zag, omdat deze ‘Kapot‘ was, dacht ik Deze is Heel! Ik kocht Jezus zonder Kruis, waar mee ik Niet aan de Trans Gender Waan Zin refereer. Jezus was Geen New Age watje. En is dit Ook Niet. Zijn Weder Komst verloopt via Wie Jezus in Zich Zelf toe staan Hier en Nu.

Ik wil Echter Niet Een Kennig en Belerend Klinken. Voor Alles gaat het mij om de Menselijke Intentie, en als die Niet Gebouwd is van de Domme Matrix Programmeringen, Zo dat je Pijltjes hun Doel Raken, dan beleef je Goddelijk Leven en heb je Ander Mans Fiat Niet Langer Nodig. Als het Zo Ver is, weet je dat, om dat je dan Niks Meer weet.

Joost Lips

Efemere Fenomen, 24 april 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/04/24/goddelijke-dag/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trudi+Verstegen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eva+Vlaardingerbroek
https://robscholtemuseum.nl/?s=Koos+Postema
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ramses+Shaffy
https://robscholtemuseum.nl/?s=Het+is+Stil+in+Amsterdam
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klas+Genoten
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adobe+Photoshop
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pedofilie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trans+Gender
https://robscholtemuseum.nl/?s=Drank+en+Drugs
https://robscholtemuseum.nl/?s=New+Age
https://robscholtemuseum.nl/?s=Oude+Ziel
https://robscholtemuseum.nl/?s=AI
https://robscholtemuseum.nl/?s=Artificial+Intelligence
https://robscholtemuseum.nl/?s=Matrix+Programmering
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jezus+Christus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jesus+Christ
https://robscholtemuseum.nl/?s=Weder+Komst+Christus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Goddelijk+Leven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Goddelijke+Dag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Haarlem
https://robscholtemuseum.nl/?s=Amsterdam