Joost Lips – God Vergeten Gruwelijkheden

God Vergeten Gruwelijkheden

Wij wonen in een klein buurtje, nieuw bouw, waar van twee dingen op vallen. Ten eerste, hier wonen mensen, die, als ik ze spreek, niet gevaccineerd blijken en goed op de hoogte zijn van de boze agenda, die wereld wijd speelt. Ten tweede, er staan hier zeer veel lantaarn palen als je het vergelijkt met de gangbare straat verlichting in het slecht verlichte nachtelijke Ierland. Het betreft moderne zeer krachtige LED lichten en ik vermoed 5G zenders daar bij. Ik ervaar veel vuldig vreemde gemoed toe standen, en de impuls tot schrijven is zeer af genomen. Ook Karin ervaart vaker mentale sferen, die niet van uit ervaringen daar vóór te verklaren zijn. Ook in het winkel centrum, waar ze in een natuur winkel werkt, is ze onder hevig aan het zelfde straling vuil. Niet ver daar van daan staat een enorme 5G mast met meerdere zenders. Er komen ook veel klanten in haar winkel, die klagen over het zelfde. Reden waar om we weer zijn gaan over wegen naar Paraguay te vertrekken, waar de moderniteit nog niet zo heeft toe geslagen, als in Europa wel het geval is.

Ik heb ruim een uur geleden aluminium folie in mijn groene petje gestopt en deze op gezet. Ben nu officieel aan ALU Hoedje. Suggestie of niet, het voelt toch zeker een stukje beter. Ik was de af gelopen weken steeds gelatener geworden betreffende de situatie in de wereld. ik nam nog wel info over de iedere dag toe genomen gekte tot me, maar het leek net, of mijn verzet er tegen gebroken was. Dat leek op een verkeerde vorm van over gave, maar kan ook gezien worden als een periode van ontspanning, waar bij de ontspanning echter niet bereikt werd, en de spanning juist toe nam. Als het schrijven niet meer wil, dan kan ik andere expressie mogelijkheden benutten, maar ook die vielen bij kans droog.

Van avond had ik weer een andere gedachte hier over, de wereld staat in brand, en het is onvermijdelijk, dat dit tot een binnen brand in mijn eigen donder moest worden. Een nog diep gaander besef van mijn verwevenheid met valsheid in de wereld is in zicht gekomen. Schaamte daar bij, dik heb de neiging mij zelf er om te veroordelen, en ook het verleden kwam zich in vele beelden vertonen om mijn zelf verwijt te steunen. Zo iets noem je een crisis, is het niet? Maar een crisis was het alleen als ik directe ervaring tot betekenis wilde maken, wat een begrijpelijke neiging voor een schrijver is. Dus ik viel veel vaker stil, werd gedwongen aan te zien wat ik hier werkelijk voor mijn kiezen, of wat daar nog van over is , kreeg.

Een metafoor van Da Free John valt me hier te binnen, waar mee hij zijn leerlingen voor hield, dat ze naar hem gekomen waren in de ver onder stelling dat ze met een lift mee naar boven zouden worden genomen, tot dat ze de ontdekking deden, dat de lift geen bodem heeft. Het voelt als een vrije val, waariedere vorm van hou vast zoeken louter het hier te onder gane lijden vertraagt, en langer duren laat.

Pas op de plaats, dat voelt goed. Niks meer eisen, niets moeten presteren, zien hoe zaken zich ontvouwen als mijn ambitie even rust krijgt. Op Twitter zie ik, dat de wereld brand plaats maakt voor meningen van velen over bij voor beeld Ali B, de Knuffel Marokkaan. die ook Knuppel Marokkaan is volgens de aan klachten. Ik had nooit zo veel op met deze man en vond hem bij zonder arrogant, maar door dit gebeuren wint hij wat aan sympathie. Hij zegt zelf, dat hij 20 jaar zijn vrouw heeft belazerd, en hij  gaat door de hel van Trial by Media, maar houdt zich voor als nog staande. Marco Borsato was met én uit zicht. Waarom Ali B niet? O ja, hij stond Hugo de Jonge bij met de prik campagne, en was toen op eens uit beeld in dat verband. Wilde hij niet meer mee doen en wordt hij nu geslacht offerd? Het is wel gek hem te horen zeggen voor de camera, dat hij vertrouwen heeft in de geweldige rechts staat. Ik wens hem hoe dan ook toe, dat deze vuur linie hem wijzer zal maken, meer bewust zijn dan ego.

Tussen al mijn eBooks zitten exemplaren met erotische af beeldingen, schilderingen of fotografie, die ik op nieuw heb bekeken toen ik er aan dacht het hele zooitje weg te gooien. De manipulatie van de menselijke geest is geraffineerd op gebouwd met toe nemende erotische beelden. Het begon met leuke meisjes bij een auto, die verkocht moest worden. Ze werden steeds schaarser gekleed, en nu wordt Pornhub gerund door een Joodse Rabbi. Zionisme is uiterst verderfelijk. Het grootste kwaad, dat ik ken, heeft Amerika in de klem, en vindt Genocide reden tot feest vieren. Die Talmud is geen fris boek. Dat geloof lijkt me niet van deze planeet. Psychopathie als volks beweging.

Nu heeft de vrouw al zo vaak de schuld van het kwaad gekregen, om dat ze mooi is. Punt is hier echter, dat de meeste vrouwen in de verlokking zijn gedoken om hun lijf als macht middel naar mannen toe te gebruiken. Daar in zijn ze dan weer zo sterk, dat de Globalisten het Trans Gender gebeuren moesten op starten. Die gasten kunnen niet tegen vol wassen vrouwen lijven, daar om hebben ze liever kindertjes, die na gebruik ook met één mogen sterven.

De wereld is intens, intens, intens lelijk geworden. Je kan dan wel denken aan Paraguay en Off Grid leven, maar als de mensheid niet ontwaakt weten deze monsters straks, hoe dan ook, ieder één over al te vinden. Mensen, die wakker voor dit feit zijn, en ook kiezen voor een gezin, zijn die deels blind of juist erg dapper? Elon Musk moedigt groei van de wereld bevolking aan, waar genocide de regel is. We weten ook, dat de Globalisten jong spul willen ()

Het is te gruwelijk, ik weet het. Moest deze avond even schrijven. Wat mij dwars boomde zat me dwars. Het diende uit geschreven te worden. Wel licht blijft het van uit hier een stuk stiller voor lopig, we zullen zien.

Dank aan de lezer.

Nicola Paganini | Marcin Patrzalec – Caprice N° 24 and EI Colibri, Sagreras

Published 24 jun 2016

16 Year Old Marcin’s Performance in Kielce Guitar Studium Class Concert Lead by Jerzy Pikor.

More Videos by Marcin Here
https://www.youtube.com/marcinguitar

FOLLOW MARCIN

► Web Site, Tabs and Tour Dates http://www.marcinofficial.com

Instagram https://www.instagram.com/marcin.music
Facebook https://www.facebook.com/marcinguitar
Twitter   https://x.com/MarcinGuitar
TikTok   https://www.tiktok.com/@marcin.music

Pałac Biskupów Krakowskich W Kielcach, 18.- 6 – 2016

Reacties
https://youtu.be/oPd7wMYVYYo?si=G4XGuBjH_KWpwDLX

Joost Lips

Het Geluid van Silte, 17 juni 2024

https://hetgeluidvanstilte.wordpress.com/2024/06/17/godvergeten-gruwelijkheden/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vol+Ledig+Bestaan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Present+in+dit+Moment
https://robscholtemuseum.nl/?s=Het+Geluid+van+Stilte
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=AweandGrace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Offensief+van+de+Schoonheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nicola+Paganini
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcin+Patrzalec
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ali+B
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hugo+de+Jonge
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marco+Borsato
https://robscholtemuseum.nl/?s=Elon+Musk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Trial+by+Media
https://robscholtemuseum.nl/?s=LED+Licht
https://robscholtemuseum.nl/?s=5G
https://robscholtemuseum.nl/?s=Aluminium+Folie
https://robscholtemuseum.nl/?s=ALU+Hoedje
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pornhub
https://robscholtemuseum.nl/?s=Off+Grid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Globalisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Clonakilty
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ierland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Paraguay

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image