Joost Lips- Genadig Her Stel

Blind Strand, bij Butlerstown

Genadig Her Stel

Dank, dank, dank, dat is wat ik voel, nu na weken onlust gevoelens en een geest vol duistere op spelende tendenzen, de zaak weer is vrij gevallen. Een mens kan heel veel verlangen, maar al die verlangens, als hij goed ziek is, vormen zich tot één enkele, de wens weer gezond te zijn. Dat voelt dan als genade.

Er was sprake van fysiek ongemak, zeker, maar dit was verre van ondraaglijk. Veel bedreigender waren de episoden van zwartheid, die me toonden welk een gevecht mensen met zware depressie jaren lang voeren om maar niet aan hun leven een einde te maken. De uitzichtloosheid, die zich laat kennen als schoonheid, wordt nog maar amper  herkend. Liefde laat zich niet meer voelen, maar wordt over woekerd door boze gedachten en lawines van oordelen over zelfs compleet onschuldige verschijnselen. Zelf haat, die daar om de hoek komt kijken. ga hier dan niet in mee, betwij iedere duistere suggestie, en verbindt er geen geloof aan.

Mijn vermoeden is, dat electro magnetische straling hierin een grote rol heeft gespeeld. En dat dit lijf er mee was op geladen zonder dat ik het de kans gaf weer te ontladen, bij voor beeld door, net als Karin, regel matig in zee te gaan. Twee dagen terug besloot ik mijn gebrek aan zin te negeren en bleef ik ruim tien minuten in zee. Stromend zout water ontlaadt het lijf, en dit was voelbaar. De uren er na beschikte ik over de energie, die mijn gezonde dagen kenmerkten, maar dan weer, op eens, was ik bek af, kon ik niks meer, en moest ik gaan liggen. Sliep dan al gauw drie uur. De daar op volgende dag, dat was gisteren, weer naar de Atlantische Oceaan getogen, die al drie uur bezig was zich terug te trekken tot laag tij, en daar bij een hoe veelheid kwallen in de branding had uit gespreid, zo als ik nog nooit ergens heb gezien. De beesten vielen niet te ontwijken, ze waren over al! Ik heb wat pootje gebaad en mijn schedel nat gemaakt, ging weer huiswaarts. In ieder geval hadden mijn voet zolen weer wat negatieve energie af kunnen voeren, het had me zeker wel wat goed gedaan. Van morgen er op toe gezien dat ik rond hoog tij bij Broadstrand zou zijn, wat mij de kans op kwallen, mij zelf uit gezonderd dan, leek te verkleinen. Het water was steen koud, ik heb na de eerste duik, ik weet niet hoe veel seconden, naar lucht gehapt, zo’n schok ging er door dit lijf. Verbleef als enige, onder toe ziend oog van een clubje oudere dames op het strand, niet langer dan een minuut of twee in zee, om daar na met een wel dadige gloed weer aan land te gaan.

Het was bij thuis komst, dat ik me zelf op een glim lach betrapte. De grond toon van mijn wezen was eindelijk weer te vredenheid, hoe lang had ik deze blijheid al niet gevoeld? Karin had in de winkel van verschillende mensen vernomen, dat ze koorts hadden gekregen, en vervolgens vaak langer dan een maand nodig hadden om te her stellen, met allen het zelfde symptoom, snel na het opstaan in de morgen al weer bekaf, tot vrijwel niets in staat, somber. Omdat ik bleef her halen, dat ik de chemtrails en LED lantaarns met mogelijk 5G zenders hier in de buurt verantwoordelijk achtte voor mijn malaise, zei Karin me, dat zij er dan ook last van moest hebben. Zit wat in natuurlijk. Maar Karin had regel matig in zee gezwommen om eventuele energetische troep af te voeren. Hoe dan ook, Karin gaf me Zeolite poeder, opgelost in water, om zware metalen uit de cellen af te voeren. Ze is zelf secuur, wanneer ze dit in neemt, want als dat spul werkt kun je plotseling zeer moe worden, en dat is precies wat ik mee maakte, ik neem het nu alleen nog in de avond. Kreeg ook Chlorella tabletten en vanzelfsprekend het gezondste eten verkrijgbaar in deze bizarre tijden. Bij de geringste indicatie, dat een voeding middel niet langer te vertrouwen is verdwijnt deze uit ons dieet. We eten nog altijd zeer smakelijk dank zij Karin’s culinaire talent.

Terwijl ik vandaag weer energiek wat tuinwerkzaamheden mocht doen stopte er een bestelbusje bij ons huisje. Wat kon dat zijn? Opeens wist ik het weer: het anti EMF hennep hoedje! Onder één van mijn laatste blogberichten was iemand zo attent mij er op te wijzen dat deze hoedjes in deze goed werk doen. In Nederland niet te verkrijgen, en hier in Ierland vernam ik hetzelfde; we ontkwamen er niet aan dan maar een exemplaar bij Amazon te bestellen.

Heb me ondertussen al wat verdiept in meerdere mogelijkheden de bescherming tegen EMF straling te optimaliseren. Voor lezers die hier ook graag wat meer van willen weten laat ik hier de pdf achter waar ik momenteel in lees, plus het boek dat online ook werd aangeraden als goed leesbaar en vol nuttige info.

Lloyd Burrell Long Term EMF Protection Start Feeling Better Today. 2018 DownloadAnn Louise GittlemanZapped, Why Your Cell Phone Shouldn’t Be Your Alarm Clock, 2011 Download

Het effect van de malaise is ook geweest, dat het me op nieuw prioriteiten heeft laten stellen, wat tot een veréénvoudiging van een aantal zaken heeft geleid, met onder andere een rustiger werk plek tot gevolg. Ook mijn schilder werken kennen de tendens met minder middelen meer harmonie te bereiken.

De fotografie lag hoe genaamd stil de af gelopen tijd, maar wel had ik de camera bij me toen Karin en ik af gelopen week een kijkje gingen nemen bij Blind Strand, vlak bij Butlerstown. Geen zuchtje wind, zeer kalme branding, fijne temperatuur.

Mag gaarne besluiten met een gitarist, die ik af gelopen week mocht ontdekken. Jan Akkerman noemde zijn naam toen hem gevraagd werd naar een gitarist op wie we moeten letten, Matteo Mancuso. Op zijn kanaal is zijn fabuleuze techniek op vooral elektrische gitaar te bewonderen, ik kies hier voor Original van hem op klassieke gitaar, getiteld. Time to Leave.

Matteo Mancuso – Time to Leave

Reacties
https://youtu.be/WW2iLXlMBGA?si=E9mYIDTybVs0gYkl

Joost Lips

Het Geluid van Stilte, 28 juni 2024

https://hetgeluidvanstilte.wordpress.com/2024/06/28/genadig-herstel/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Vol+Ledig+Bestaan
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Present+in+dit+Moment
https://robscholtemuseum.nl/?s=Het+Geluid+van+Stilte
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=AweandGrace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Offensief+van+de+Schoonheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Chemtrails
https://robscholtemuseum.nl/?s=LED+Light

 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image