Joost Lips – Geloven is Armoede, Zien is Rijk Dom

Portret  van Joost Lips (foto Efemere Fenomenen)

Geloven is Armoede, Zien is Rijk Dom

Had van Morgen, Na het Ontwaken, de Herinnering aan een Flard van de Droom, die zich daar voor had Afg Gespeeld. David Icke zat tegen een Muurtje Vlak bij Zee te Telefoneren en schoot in de Lach, toen hij zag, dat de Branding het Kleed Vol Spullen van Karin en mij te Grazen nam. Dat was Alles. Hier Mee werd ik Wakker. Niets Spectaculairs, behalve dan, dat het Best Wel Imposant is, dat David Icke deze Rol op zich had Genomen.

David Icke, zijn Boeken, die ik Niet las, maar van Wie ik Zeer Veel Video’s zag, toont zich Veel Al Getergd, maar is Al Tijd in Volle Controle over zijn Emoties. Ik waardeer de Man Zeer en ben Blij, dat hij het Wereld Toneel met Meta Fysische Blik becommentarieerde. Hij roept Iedereen, die hem beluistert, Op vóór Alles Niet Mee te Gaan in de Waan Zin, die door Overheden wordt Voor Geschreven. Te Zien Hoe Overheden in je Kop zijn Gaan Zitten. No Consent met de Waan Zin, dat is Genoeg.

Ik heb de Droom Flard Verder Niet van een Nadere Duiding Voor Zien. De Flard kwam de Af Gelopen Dag een Paar Maal Langs en Feitelijk genoot ik Dan van David´s Onbezorgde Lach. Die Smart Phone in de Hand en aan een Oor, dat leek Wat op een Anachronisme van Wie The Smart Grid Zo Intens bekritiseert, maar ik dacht er Verder Niet over na. Zijn Blije Grijns maakte de Meeste In Druk, en Nu ik dit schrijf is dit Nog Al Tijd zo.

Voelt David Icke het Zelfde als ik deze Dagen? Die Toenemende Ontspanning in de Lichaam en Geest, Ongeacht Wat de Wereld aan Idiote Taferelen te Berde brengt?

Dr David E Martin hoorde ik van  Avond Beweren dat The New World Order zich in de Hoek Gedrongen voelt, Feitelijk Al Dood is. Dat is Fijn Om te horen, maar kan Bedoeld Zijn om Mensen in Slaap te Sussen. Vertrouw ik David Martin? Ja, ik geloof het Wel, maar ik draag het Lot van mijn Leven Niet aan hem over, Ook Niet aan het Niveau van Over Wegingen, waar op hij zich begeeft. Wat dat Betreft gaat David Icke Dieper, maar Ook Icke krijgt Mijn Blinde Geloof niet. Daar hebben Martin en Icke Overigens Ook Nooit om Gevraagd; ik zeg deze Zaken om mijn Eigen Positie te Bespiegelen.

Volgens mij was het Marcel Messing, die zei, dat de Maand september 2023 een Omme Keer in het Wereld Gebeuren zal Plaats Vinden. Hij sprak over Op Spelende Sun Flares, Energie Erupties van uit de Zon, die de Energie Velden op Aarde Sterk zullen Beïnvloeden. Ik heb Geen Verstand van dit Soort Zaken. Het is mijn Vertrouwen in de Verschijning en Voor Dracht van Messing die mij er Toe laat Neigen hem te Geloven. Maar Geloven doe ik Niks.

Als kind was het Helemaal duidelijk. Jezus van Nazareth was de Belangrijkste Mens binnen mijn Over Wegingen. Toen Christen Dom Verdacht werd, waar onder Zeker de Rooms Katholieke Kerk, Waar Om moet dat met Hoofd Letters, Laat mij Voort aan Liever Gangbare Grammatica Geweld aan doen, ging mijn Aan Dacht uit naar Spirituele Scholen, die Geen God en of  Messiassen in hun Midden hadden, zo als het Zenb Boeddhisme en Andere Non Dualistische Stromingen. De Leraar, die ik het Meest citeer, is Nisargadatta Maharaj, maar geloof ik hem? Nee, ik versta hem Hier en Daar, merk dat het Goede Dingen in mij Op Levert. Aldus groeit Vertrouwen.

Nisargadatta wist Dit. Daarom zei hij zijn Bezoekers, ik parafraseer in het Wilde Weg, Ik wil Niet dat je Zo Maar Iets van me Aan Neemt, Onderzoet Wat ik je Zeg. Het Enige, dat ik je Vraag is je Eerste Bereidheid mij te Beluisteren, Zo dra je me Enigs Zins verstaat, is dit je Eigen In Zicht geworden, van Hier Uit ontstaat het Vertrouwen om Dieper te Gaan met Wat ik je Vertel.

Ik maak Hier Geen Reclame voor een Uit Hang Bord. Ik ben Er Zeker Wel Voor Stander van, dat Ieder weet Welk Mens de Meest Diepe indruk op Hem of Haar maakt, en Dan Na te Gaan, waar deze Fascinatie ten Diepste uit bestaat. Eerst ken je je Idolen, dan bevrijd je je van hen. Niet uit Ondankbaarheid, Dankbaarheid zal Al Tijd Blijven, en een Levens Kunstenaar is Blij als je de Oorsprong van Zijn of Haar Kunst verstaat.

Ik zat Alleen in de Auto en realiseerde me het Al Tijd Ware Feit, dat wat ik Nu Mee Maak, Uniek is en Nooit in deze Vorm Terug zal Keren, en dit tot de Eeuwige Dag. Op Later Tijd Stip zat ik Weer in de Auto, Nu Karin aan het Stuur, op dat ik me Vol Ledig kon Ontspannen, en op Zeker Moment was Alles Vol Strekt Filmisch voor me geworden, was Iedere Vraag naar de Oorsprong vervallen. Ervaren Zelf is te Ervaren Zelf. Je kunt Dan met Geen Mogelijkheid een Schepper Verzinnen of Menen, dat het Allemaal AI is, als of  je via een Head Set kijk of je die Zijdelingse Interpretatie op het Ervaren Zelf Ook Maar Los kan Laten. Het Ervaren Zelf is Puur en Ontspannen, Het weet Vol Strekt Niks. Weet ook Niet, dat het Niks Weet. Kali heeft Hier haar Werk Vol Ledig Gedaan.

Ik weet Niet, of het de Zonne Vlammen zijn. Het kan Zijn, dat Jezus Christus Verzonnen is. Wel Licht is David Martin Controlled Opposition. Mijn Ontdekking is, dat het Er in het Geheel Niet Toe doet. Dat de Verdelers hun Spel van Verdelen van mij mogen Spelen, Mijn Kern Bereiken kunnen ze Niet. Om dat de Kern van het Geheel Niet bestaat, het Geheel Geheeld is. Vorm is Leegte, Leegte is Vorm. Ieder Ding bestaat Uit de Relatie met zijn Om Geving. Daar om heeft Niets een Oorzaak. Wel Oorsprong. De Dwaze Machts Wel Lustelingen kunnen Hier Niet Bij. Ze doen de Ergste Dingen, maar mijn Haat krijgen ze Niet. Ik staar me Niet Meer Blind op hen. Ze Door hebben, betekent, dat ze Transparant en Door Schijnbaar geworden zijn. Zelfs als ze Lieden, die ik lief heb, en die hen Nog Wel Geloven, Mis Handelen. Het kan dit Zicht Niet Veranderen.

Je hebt de Wereld en je hebt Zicht. Zicht is Ondefinieerbaar wat het Ook Maar ziet. Zicht is Al Tijd Al Verloren in Wat het Ziet. Als het Zicht Objectiveert, gaat ‘Gezien Hebben’ Falsificatie Betekenen. Wie dit erkent verliest zijn Levens Bootje aan het Al Ziend Oog, dat Niet Langer ‘Daar Buiten‘ kan Zijn. Dit Ontwaken wordt Vaak als Blissfull Beschreven, maar het is Feitelijk Harder dan Hard en maakt Elke Vorm van Menselijk Ervaren Vol Strekt Onvermijdbaar. Vrede is waar Dualisme Verdwenen is.

Efemere Fenomenen,

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/09/02/geloven-is-armoede-zien-is-rijkdom/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=David+Icke
https://robscholtemuseum.nl/?s=David+Martin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nisargadatta
https://robscholtemuseum.nl/?s=Nisargadatta+Mahara
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jezus+van+Nazareth
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jezus+Christus
https://robscholtemuseum.nl/?s=Christen+Dom
https://robscholtemuseum.nl/?s=Katholieke+Kerk
https://robscholtemuseum.nl/?s=AI
https://robscholtemuseum.nl/?s=Artificiële+Intelligentie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Controlled+Opposition
https://robscholtemuseum.nl/?s=Al+Ziend+Oog
https://robscholtemuseum.nl/?s=New+World+Order
https://robscholtemuseum.nl/?s=No+Consent
https://robscholtemuseum.nl/?s=Levens+Boot

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


CAPTCHA ImageChange Image