Joost Lips – Gelijk heeft ze

Gelijk heeft ze

Mag Graag de Fotograaf Uit Hangen, uit de Losse Pols Fotos Schieten zonder door een Lens of op een Display te Kijken. De Boven Staande Af Beelding van een Interessante Mystieke Bos Bewoner is op deze Wijze, van uit een Rijdende Auto Geschoten en beleefde Vervolgens Enige Foto Bewerking.

Karin moest Lachen toen ik zei, dat ik Even Niet Meer zou Schrijven. Dat ga je Niet Lang Vol Houden was de Boodschap van haar Lach. Geef haar Eens Geen Gelijk! Vandaag Weer Verschrikkelijk Materiaal over Kinder Mis Bruik Gezien, dat de Optie van Zwijgen en Bezinning in Stilte in der Daad Gauw verviel. Een Gevoel van Machte Loosheid Af Gelopen Nacht gaf me de Suggestie voor een Pauze, dit Besluit gaf me Met Één Rust, waar van ik Vandaag de Gehele Dag Intens Genoot. Ik heb Fraaie Muziek op Compact Disc Gebrand om met Één daar van in de Audio Speler van de Auto deze avond te gaan toeren. Extatische Gevoelens, toen ik met de Meest Mee Slepende Klanken door de Mist Velden ging. Mijn Retraite was Kort, maar van Kwalitatieit. Het was Fijn, dat ik Nog op Fossiele Brand Stof reed en er Geen Device Aan Wezig was, dat bij Gebrek aan QR Code of Facial Recognition mijn Auto op Non Actief kon Zetten. De Domme Deugers blijven Maar Betalen met hun Slimme Telefoon.

Mijn Frustratie Gister Avond heeft me Getoond, dat ik Niet moet Denken aan het Resultaat van Wat ik doe. Ja, Shadow Banning is een Feit. In der Daad, mijn Lezers Club is Zeer Klein geworden, maar voor Alles is Meest Belangrijke, dat ik me Uit Druk en Niets Terug Hou, dat ik Niet tot een Stilte Verval, die Later tot Zelf Verwijt zou kunnen Lijden. In Keer om mijn Te Kort Komingen te Her Kennen en Hier Adequaat op te Reageren. Dat blijft van Belang. Stoppen met Schrijven is Daar Voor Niet Nodig. Tweede Reden, dat ik meende, dat de Klad in mijn Pennen Streken was Getrokken, ontdekte ik in mijn Verdeelde Aan Dacht. Er is Zo Veel Rottigheid in de Wereld, dat als ik Daar Te Veel op Focus, mijn Oorspronkelijke Intentie Verlamd Raakt en Verdeelt. Volledig Gericht zijn, Ontspannen, op de Huidige Taak. Dit is de Les, die ik Hier uit Trek.

Het Idee, dat ik Niet zou Schrijven, liet me Broeden op Mogelijkheden met Beelden aan de Slag te gaan en op die Wijze tot Grote Zegging Kracht te Komen. Ook de Mogelijkheid van Video Boodschappen Maken werd Zo Weer Even Actueel, Hier ging Inspiratie Van Uit, dus Wie Weet. Wat betreft een Boodschap met Beelden Krachtig uit drukken volgen Hier Twee Fraaie Voor Beelden.

De Komende Dag is een Belangrijke Dag. Gaat het Werkelijk Zo Ver komen, dat Forum voor Democratie Verboden zal worden? Martin Bosma van de PVV vergeleek de Bij Één Komst van Politieke Partijen met een Diner, waar bij de FvD een item op een Menu Kaart is, er aan Toe Voegend, dat de PVV ‘er Ook Op Staat. Heden ik, Morgen Gij. De Democratie is Vrij Wel Dood als een Pier, maar Interessant blijft het hoe de Bevolking op dit Soort Ontwikkelingen zal Reageren. Goed te Zien, dat Bosma, Geert Wilders en Ook Wybra van Haga van Belang van Nederland Ééns Gezindheid tonen. Thierry Baudet en Bosma vertoonden de Af Gelopen Week tijdens de Vergadering een Prachtig Samen Spel, om Één en Ander van het Bedrog voor het Volk te Etaleren. Moet het Volk Niet naar de MainStream Media Kijken, Natuurlijk. We Doen Wat we Kunnen.

Ik weet Niet Hoe het in Nederland is, maar de Internet Verbinding is in Ierland Weer Veel Vuldig Prut. Een Vriend van Ons ging Hier Over Verhaal Halen bij een Filiaal van de Provider, maar in de Winkel snapten ze er Niks van. Konden ze hem Niet Helpen. Over Al zijn Ongeschoolden. Mensen, die Niets Kunnen, zijn een Garantie voor een Fijne Loop Baan deze Dagen. Vraag maar aan de Politici. Je gaat naar School voor Porno en Kinder Mis Bruik, als je Werkelijk Wat wilt Leren en Gezond wilt Blijven, Blijf Thuis!

Joost Lips

Efemere Fenonemen,

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/06/28/gelijk-heeft-ze/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Martin+Bosma
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geert+Wilders
https://robscholtemuseum.nl/?s=PVV
https://robscholtemuseum.nl/?s=Partij+voor+de+Vrijheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wybra+van+Haga
https://robscholtemuseum.nl/?s=Belang+van+Nederland
https://robscholtemuseum.nl/?s=Thierry+Baudet
https://robscholtemuseum.nl/?s=FvD
https://robscholtemuseum.nl/?s=Forum+voor+Democratie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fossiele+Brand+Stof
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shadow+Ban
https://robscholtemuseum.nl/?s=QR+Code
https://robscholtemuseum.nl/?s=Facial+Recognition
https://robscholtemuseum.nl/?s=Evolution+of+War