Joost Lips – Echt of Nep, Zo als Jij wil

Echt of Nep, Zo als Jij wil

Als je Vóór Alles Ergens bij wilt horen, dan is de Waarheid Niet je Eerste Prioriteit. Je Eigen Zin Tuigen Vertrouwen, Zelf Na Denken, Onaf Hankelijk Onder Zoek doen, dat is dan Niet je Eerste Belang. Je voelt je Liever Geborgen, Ook Al is het in een Groep van Mis Leide Lieden, Leugenaars en Op Lichters. Als Iets in deze Tijd, Helaas Niet voor de Eerste Keer in de Geschiedenis van de Mensheid, Weer Eens Erg Duidelijk is Geworden, dat Kudde Geest Mensen tot Extreme Stand Punten en Daden van Geweld kan Brengen. Vervolgens verantwoordt Men door te Verwijzen naar hun Achter Ban van ‘Gelijk Denkenden‘. Of zullen We zeggen ‘Gelijk Geprogrammeerden‘? Vraag dan Niet door naar Motivaties, die Dieper dan dit Opper Vlakkig Niveau van Functioneren liggen, want dan moeten Zij het Antwoord Schuldig Blijven en heeft Men Plots Belangrijker Zaken. Liefst zouden ze  het Gesprek Hier Beëindigen.

Veel Nederlanders spraken Schande van Nazi’s in de Tweede Wereld Oorlog. Men achtte Zich Immuun voor dit Soort Mee Loperij met de Zittende Macht. Het Corona Circus heeft Wel Aan Getoond, dat Veel van die Lui met hun Op Eerste Oog Ethisch Juiste Stand Punt, In Feite Geen Steek Anders zijn. Ongevaccineerden weren ze uit Openbare Gelegenheden. Liever Nog verbannen Ze Ons naar een Eiland en Wijzen Ons als Verantwoordelijk Aan voor het Voort Duren van een Niet Bestaande Pandemie. Ze vonden het Alle Maal  Wel Prima Zo, Onze Uit Sluiting.

Een Deel  wist Nog te Ontwaken. Het Leeuwen Deel bleef Liever Slapen. Best Begrijpelijk, want als je Nu Pas Wakker word, Ervaar je een Drievoudige Schaamte.

(1) Dat ik Dit Niet Eerder zag,
(2) Ik heb de Wappies Geheel ten Onrechte Belasterd en Hen het Leven Moeilijk en Zuur Gemaakt.
(3) Ik lijk Verdomme Wel een Nazi!

Wel Eens Gehoord van het Om Stander Effect? Dit Fenomeen laat Zien, dat Mensen een Persoon in Nood Minder Snel te Hulp Schieten als er Meer Om Standers Aan Wezig Zijn. Dit Verschijnsel toont Ander Maal de In Vloed van een Groep op het Individu. Waar bij een Belangrijke Kant Tekening gemaakt dient te worden. Dit werkt Alleen Zo voor Geprogrammeerde Personen. Een Zelf Standig en Vrij mens zal Handelen naar Wat het Hart Hem of Haar In Geeft, Ongeacht Wat een Omgeving Suggereert of Wenselijk acht. Een Mooi filmpje is Veel Zeggend.

The Bystander Effect

First published on March 3rd, 2023 at 01:13 UT

AweandGrace

Awe & Grace

Must See! Great Lesson!

Reacties
https://www.bitchute.com/video/bhTvTHk8VqH9/

Was Af Gelopen Dag met een Goede Vriend naar Reen Pier Gegaan, een Klein Haven Plaatsje, waar we met Teken Papier en Pastel aan de Slag gingen. We kwamen te Spreken over Kunst en  het Belang er van. Daar bij doelden we Niet op de Corrupte Kunst Handel, van Zelf Sprekend Niet, maar op de Originele Behoefte tot Expressie van een Waar en op Recht Artiest. We bespraken het Wonder van In the Flow komen, als er Geen Denken Meer op Speelt om de Creatie te Verstoren. Er is Tegen Woordig Geen Artiest Meer, die meent, dat Ie aan het Creëren is. Er is Louter Nog de Creatie Zelf Onverdeeld te Ervaren, God.

We waren het Er over Eens, dat in een Wereld van Voor Geprogrammeerde Zombies, dat de Authentieke Schepping Iedere Dag Weer van Vitaal Belang is om je Oorspronkelijkheid Niet te Verliezen aan de Waan Zin om je Heen. Als ik Veel op Internet het Nieuws Bekijk en Niet Zelf tot Expressie kom, dan brengt de Informatie mijn Frequentie Om Laag,.ik word Down en Ongenietbaar. Schrijf ik Daar en Tegen die Zelfde Dag, danweet ik de zZware Energieën In the flow te Krijgen, dan spoelt de Zwaarte van Me Af. Ik hoef Geen Gitaar Virtuoos te Zijn om Dit Ook op het Zes Snarig Instrument te Beleven.Mijn Teken Talent mag Beperkt zijn, maar Laat mr de Bevrijding  Voelen in de Kleuren, die ik Op Papier Aan Breng.

De Gedachte aan Gerrit van Dijk valt me Hier In, Wacht, Ja, deze Prachtige Speling van Teken Kunst plaats ik Graag Hier.
I Move, So I Am.

I Move, So I Am (1997)

First published on October 18th, 2021 at 20:51 UTC

Reacties
https://www.bitchute.com/video/VTEhJK23YsP5/

Vrije Expressie is het Geval als de Kunstenaar Af Wezig is. Dit mag Vreemd Klinken, Toch beweert Menig Componist, dat Ie zijn Beste Werken schreef Toen The Flow het Werk had Over Genomen. De Componist uitte  Zich als Ie Verdwenen was. Denk Hier Bij aan Wibi Soerjadi, die Eens zei, dat tijdens zijn Piano Spel de Extatische Domeinen Alleen zijn Handen Over Liet, maar als het Spel Perfect was, dan waren Ook de Handen Verdwenen.

Voor Waarheid is Geen Meerderheid Nodig. God is Alleen. Al Één. Meerderheid zegt Niks,. Democratie zegt Niks. Mode zegt Niets, Populair zegt Niets. Voel je Conflict, dan komt dit door Niemand dan Je Zelf. Dat er al een Hel om Je Heen Georganiseerd is, doet Hier Niets Aan Af. Niemand hoeft je Gelijk te Geven. Het is Genoeg voor Ieder Waar en Werkelijk te zijn, op dat er Geen Conflict is. Dit is Mogelijk, ter wijl Alles om je Heen wordt Af Gebroken en in Brand staat. Moeilijk te Geloven? Het vraagt Geen Geloof. Wees Waar en Werkelijk. Dan zie je de Oorspronkelijke Verhoudingen der Dingen, Dat Gene, waar de Matrix Nog Niet met zijn Fikken Aan heeft Gezeten.

Stil Dierbaar Moment
Al Tijd op Nieuw Mogelijk

Ik heb Gevonden
Dat mij Niets Rest dan
Me te Verliezen,

Waar het Zware Bezwaar
van Gisteren, van Daag tot
Vreugde Vuur Verhevigt,

Waar Stand Punten
Verbranden tot Niets
Dan Wat Al is,

Zelfs Ook de Ogen Vallen
Mogen (…)  Woord Loos.

Joost Lips 

Fenemere Fenomenen, 

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/06/30/echt-of-nep-zoals-je-wilt/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gerrit+van+Dijk