Joost Lips – Decadentie in Volle Gang

Decadentie in Volle Gang

Geïmporteerde Rel Schoppers steken Bibliotheken in de Fik. De NASA vernietigde Alle Technische Info, die de Reis naar de Maan Mogelijk zou hebben gemaakt. Camera´s deden het Helaas Niet tijdens Terroristische Aan Slagen en Suïcide Gevallen in Gevangenissen. Politici wissen Belang Wekkende SMS’jes. Actieve Geheugens schieten Te Kort op Vitale Onder Delen, Kranten en TV Stations melden Meest Belangrijke Gebeurtenissen Niet, Censuur neemt Hand over Hand toe op de Sociale Media. Toch zijn er Nog Mensen die menen, dat dit Alles door Onvermogen, Domheid en Falend Beleid komt, er Geen Kwade Wil achter steekt?

Het is Op Zettelijk Beleid, dat Niet faalt, en Alles Hier Boven Geschreven is Zo Gewild.

Je kan de Bijbel Wel Verbranden, de Goddelijke Vonk blijft in de Schepping Aan Wezig. Wat gaat er Verloren als Alle Boeken Verloren gaan, Ook het Internet Niet Langer bestaat, en Zelfs Elektriciteit Ontbreekt om op Computer of Telefoon Op Geslagen Werken te Lezen?

Ik vind het een Mooie Vraag. Het lijkt op een Gedachten Experiment, en ik voel er Iets van Blijheid bij. Een Schone Lei. Het Wiel op Nieuw Uit Vinden hoeft Niet, Mensen weten Veel en kunnen Nog Altijd Schrijven. Dan is het Zaak het Meest Belang Wekkende, dat je aan Kennis hebt, Je Beste Inzichten uit het Bestaan, aan het Papier Toe te Vertrouwen. Zonder Toetsen Bord, ten zij je Nog een Oude Type Machine hebt staan, waar van het Inkt Lint, na Enige Bevochtiging, Nog Goed zijn Functie Verricht. Anders een Pen. Dan zal je Zien, dat Inkt Verboden wordt. Hout Kool dan, Hout en Vuur Verbieden lijkt me Lastig.

Wat is het Eerste, dat je voor het Na Geslacht Op zou Schrijven? Misschien Wel, dat Eerst het Woord was (…) en dat ze het Woord Toen in de Ban wilden doen, naar de Hand van een Slaven Systeem wilde zetten, de Woorden Schat wilden Ontdoen van Woorden als Vrijheid, Creativiteit en Plezier.

Oké, Alles moet Stuk, ik heb het Begrepen. Ik zal het Niet Tegen Houden, maar kan Onder Tussen Wel met Iets Beters komen, dan ze Nu aan het Verbranden zijn. Geen Dik Boek, maar Enkele Velletjes Papier kunnen Vol Doen om de Essentie van Bestaan in te Vangen. Ik heb de Beschikking over een Computer, een Printer en Papier. Als het Internet op Zwart gaat, zijn Al mijn Publicaties Online Verdwenen. Goed om de aandacht van Digitaal naar Materie te Verplaatsen.

Zo Min Mogelijk Nodig hebben is Vrijheid. Tot Hier toe was Kennis Macht en Groot Bezit betekende, dat je Veel kon Reizen. Dit leek op Vrijheid. Nu willen ze Iedereen in een Stolp Plaatsen. Je kunt Groot Bezit hebben, maar als je Tegen het Globalistische Narratief In Spreekt, Cancelen ze Eenvoudig je Bank Account. De Geld Biljetten worden So Wie So Iedere Dag Al Minder Waard. Bitcoin is Lucht zonder Internet. Goud Kopen dan maar?

Karin en ik hebben Vandaag Zaden Gekocht. Zaden Groeien, Goud Niet. Voor Vrucht Dragende Zaden heb je Land en Water Nodig, en Graag een Veilig Leef Klimaat. Gebeld met een Goede Vriend in Spanje. Wel Licht een Optie. Veilig ben je Nergens op de Wereld, We Doen Wat we Kunnen.

Vond ik dit Op Zicht Ab Flipse in Gesprek met Pim van Rijswijk Inspirerend.

Ik leunde de Laatste Tijd Weer naar Zorgen. Nisargadatta zegt Zie, dat Al je Zorgen met je Lichaam van Doen Hebben. Dat zie ik. Investeren in Lust lijkt Niet het Meest Wijze deze Dagen, als er Al Ooit Wijsheid in bestond. Is de Keuze van deze Tijd Meer Verzamelen of Juist In Leveren?

Is het de Lezer Al Eens Op Gevallen, dat Zorgen Altijd Gaan over Iets, dat zou Kunnen Gebeuren, Feitelijk Nooit over Dat Wat gebeurt? De Decadentie in de Wereld is Evident, maar als ik in de Morgen Wakker word, is er Geen Decadentie, ten zij ik de Computer aan zet. Als ik Per Direct met Decadentie te Maken heb, dan baart me dit Geen Zorgen, dan Deal ik er Onmiddellijk mee. Zorgen Maken is een Neurotische Aan Doening en toont me, dan ik Slaap Wandel. Niet Nodig.

Ik voel Dankbaarheid. Ik krijg Veel Troep uit mijn Verleden te Zien. Karma, heet dat Ook Wel. Het kan Zwaar Voelen, maar er is Nooit een Reden om die Zwaarte te Fixeren. Oud Zeer mag Zonder Voor of Af Keur Bestaan. Zo zal van Fixatie Geen Sprake zijn. De Flow blijft Dominant, en Ook dit gaat Voor Bij.

Hartelijke Groet aan de Lezer!

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/07/05/decadentie-in-volle-gang/