Joost Lips – De Ziekte van Plots

De Ziekte van Plots

Gebrouilleerd is een Fraai Woord voor Wat Feitelijk het Conflict is. Een Broer van mij zei, toen ik hem op de Gevaren van de Prik had Gewezen, dat ik Helaas Slecht Geïnformeerd was. Mijn Suggestie Andere Bronnen. dan de MainStream Media te Consulteren, haalde Niets uit. Hij bleef Online de Prik Promoten, Als of hij een Arts met Verstand van Zaken was. Hij was Louter Volg Zaam naar Wat hij vernam op de u.

Alleen Al Af Gelopen Week hoorden we van Twee Mensen in onze Directe Om Geving, die na de Prik Zware Gevolgen In Casseerden. Één was er Dood Gegaan door Hart Problemen, de Ander kreeg in Korte Tijd Twee Beroertes en ligt Nu in het ZiekenHuis. Van Vrienden hier Vernemen we Regel Matig Gelijk Soortige Gevallen in hun Directe Om Geving.

Onder Zoek naar de Gevolgen van het Corona Beleid, de Verhouding tussen het Prik Beleid en Over Sterfte, het wordt in Nederland de Kop In Gedrukt. Niks Geen Evaluatie in Deze, de Oorzaak van Over Sterfte is een Raadsel, maar de Prik is het Zeker Niet, dat is het Officiële Stand Punt. Met Eerlijke Wetenschap heeft deze Mening  Niets van Doen.

Is Ook mijn Dochter, die Communicatie met mij heeft Verbroken, Slacht Offer van Overheids Propaganda geworden? Ik weet het Één Voudig Niet.

Ik snap Heel Goed, dat Mensen, die Één of Meer Prikken in hun Lijf hebben Toe Gestaan Niet zitten te Wachten op mijn Getetter over Wat er zo Al Mis is met het Corona Bedrog. Dan heb ik Nog Veel Meer te Zeggen over Overheden Aller Landen, die Strakke Banden met de WHO, het WEF en Meer Verderfelijke Instituten hebben. Mensen willen zich Graag Veilig Dromen. De Werkelijkheid is Echter, dat ze in Grote Getale Belazerd worden.

Gisteren zei Karin op Eens tegen mij “Ik ben Al dat Positieve Gedoe Goed Zat.:

Ze bedoelde, aan haar Wakkere Ogen te Zien, dat ze Geen Pleisters op Werkelijke Wonden Meer wil. Het maakte me Intens Blij. Van Daag zei ze tijdens de Avond Maaltijd “Is het Niet een Bij Zonder Vreemd Feit, dat we Überhaupt Bestaan?
“Dat is het Zeker“, zei ik “Zo dra je dit Gewoon vindt, zit je Gevangen in de Matrix. Het is Werkelijk Één Grote Illusie.”
Karin bleef Stil, bevestigde Noch ontkende Wat ik Zo Juist had Gezegd, Waar Op ik er aan Toe Voegde.
Nisargadatta kreeg Eens de Vraag van een Bezoeker Hoe aan de Droom te Ontsnappen, Waar op de Tabak Verkoper uit Bombay antwoordde “Zie je dan Niet, dat Iedere Weg uit de Droom van die Zelfde Droom is Gemaakt. Het is Genoeg de Droom als een Droom te Zien.”

OnderS cheidend Vermogen is Alles. Oorsprong is Al Tijd Al het Geval, Zonder Oorsprong kan Illusie Niet Plaats vinden, Laat Staan Tijd Suggereren. Een Weg naar Oorsprong Suggereren is Dan Ook Absurd, en liet Nisargadatta Zeggen “Ieder Pad leidt van Oorsprong Af.”

Verstilling is van Node in een door Propaganda en Giftig Voedsel Op Gedreven Geest.  Verstilling wordt door Ieder Ego Gevreesd, dus zoekt Ieder Ego naar Redders, in Wat voor Levens Gebied Dan Ook. Er is Geen Redder voor een Illusoir Imago, Geen Imago is Langer dan Enkele Seconden Houdbaar.

Dit Lijf Redden is Al Even Zo Absurd. Hoe Wel de Lieden van de Cabal Menen, dat Zo Iets kan, ze Ontvoeren Kinderen, Gebruiken vervolgens het Bloed van Gemartelde Kinderen, Waar in Veel Adrenaline is te vinden om Adrenochrome voor hun Eigen Kick en Waan uit te Vergaren. Er is Onwaar Schijnlijk Veel Leed voor Nodig om te Zien Wat Waan Zin is Blijkbaar. Het Af Doen als een Droom vind ik, binnen de Droom, een Laf Stand Punt. Jezus was een Werkelijke Non Dualist, die zich Ieders Lot binnen de Illusie aan trok. Jezus, dit weet Iedereen, heeft zijn Lijf Niet Gered, maar Gegeven om de Werkelijkheid en Mentaliteit van dit Levens Domein voor een Ieder te Tonen.

Erwin Olaf is Dood. Ik schrik Niet Snel van Over Lijdens Berichten en Hier gebeurde Toch Wat in mij. Ik bewonder Veel van zijn Fotografische Werken, was Ook Zeer Geïntrigeerd door Olaf´s Angst voor de Dood, zijn Long Emfyseem, en de Zelf Portretten, die dit Op Leverden.

Af Gelopen Dag las ik, dat hij een Long Trans Plantatie had Onder Gaan, en aan Complicaties Daar Van was Gestorven.

Dit kwam in een Ander Dag Licht te Staan, toen Willem Engel, die ik in Veel Op Zichten waardeer, een Vier Luik plaatste, Waar in hij vroeg Wat de Over Één Komst was tussen de Vier Af Gebeelde mensen. Één van de Foto’s was van Erwin. Ik voelde Af Keer tegen deze Tweet van Willem Engel, een Statistische Reactie zonder Gevoel. Toch, Wel Licht, heeft Willen Engel Gelijk, maar de Over Ledene Met Één Zo In Zetten voor je Eigen Acties ging me Esthetisch Toch te Ver. Ik val Willem Engel Niet Af, ik deel zijn Gevoel voor Smaak Hier Evident Niet.

De Ziekte van Plots heeft deze Naam Verdiend aan het Weg Vallen van Zielen, die Niets Mankeerden, en Na de Prik Op Eens Om Vielen.

Neem Nooit Meer een Prik van Overheden, Mensen! Wan Trouw de Farmacie in Iedere Vezel, Her Ontdek Goede Voeding, Natuurlijke Kruiden en het Verblijf in de Natuur. Als ze je Op Gesloten hebben in een Isoleer Cel, dan is je Eigen Lijf Natuur, die je in Uiterste Stilte Alle Geheimen Prijs geeft, die je Nodig hebt om de Vol Strekte Vrijheid te Beseffen.

Dank, Lieve Lezer, Wees Al Vrij!

Efemere Fenomenen,

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/09/22/de-ziekte-van-plots/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=AweandGrace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Engel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Erwin+Olaf
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adrenochrome
https://robscholtemuseum.nl/?s=COVID+Hoax
https://robscholtemuseum.nl/?s=WHO
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Health+Organisation
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEF
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum