Joost Lips – De Valse Trots van de Pride Parades

De Valse Trots van de Pride Parades

 When Pride comes, Then comes Disgrace, but with Humility comes Wisdom.
Proverbs 11:2

Pride goes Before Destruction, A Haughty Spirit before A Fall.
Proverbs 16:18

In his Pride the Wicked Man does Not Seek him, in All his Thoughts there is No Room for God.
Psalms 10:4

Love is Patient, Love is Kind. It does Not Envy, it does Not Boast, it is Not Proud.
Corinthians 13:4

De Tweet van Dilan Yesilgöz Zegerius zegt Vrijheid te Vieren. Waar leeft dat Mens? De Vrijheid om te zijn Wie je bent wordt Al Zeer Lange tijd Ernstig In Geperkt, en de In Snoering gaat Voort. Die Vrijheid hebben we, durft ze te Schrijven, maar ze noemt het Niet van Zelf Sprekend. Daar Om Blijven we Er voor Strijden. Er staat Geen Enkel Op Recht Woord in de Tweet, die Eindigt met de Hashtag #youareincluded. Dat zegt de Minister van Justitie en Veiligheid van wie de Gerechts Hoven Totaal Corrupt zijn, en van wie de Politie Macht op Alles in Slaat, dat het Overheid Narratief Niet vreet. Ze doet Daar en Boven Net, als of de Regen Boog Beweging Heel Veel Mensen Vrij maakt, maar In Werkelijkheid komen Alleen Persoonlijkheids Stoornissen uit de Kast en worden Al onze Kinderen, van af Geboorte met Puur Gif Belast.

Het begon Ooit met een Pride Op Tocht en Nu is een Pride Month Mog Niet Genoeg. Ik las Ergens, dat Er Meer dan Twee Honderd Gedenk Dagen per Jaar voor de Waan Zin zijn. Met Alle Propaganda zijn het Van Zelf Sprekend 365 Dagen.

Trots,is dat een Emotie, of zullen we het Liever een Waan Noemen? Als je Iets Goed kunt, dan is het Talent Je Gegeven, Geen Enkele Reden om Daar Mee met je Neus in de Wind te lopen. Vol Doening om Wat je Goed hebt Gedaan is een Natuurlijke Vrucht. Dat is Geen Trots. Trots Zijn op het Feit, dat je Fysiek en Mentaal van de Natuur bent Af Gedwaald, dat is Niets Anders dan een Geestelijke Kronkel. Trots wordt, Middels de Pride Beweging, Massaal Gebruikt om Geestelijke Af Wijkingen Achter te Verbergen, en ‘Je Zelf Zijn´ is Voort Aan Totaal Gestoord zijn. Met het Buiten Zinnige Hoe Genaamde Recht de Jongsten onder Ons te Beschadigen. Ouders, die hun Kinderen Hier Niet tegen Beschermen kan ik Niet Respecteren. Ze Collaboreren met Valse Overheden en zijn Mede Plichtig aan het Verval van de Jeugd.

Zag Af Gelopen Dag een Foto van een Straat in Amsterdam, waar het Geheel  Vol Hangt met Regen Boog Vlaggen. Beneden en Boven Verdiepingen, Ze hadden Allen de Vlag op hun Gevel Hangen. Zouden ze het Allen Menen? Het is Diep Tragisch, dat Zo Weinig Mensen Zich Zelf Durven Uit te Spreken, en Als ze Allen Zo Denken, is dit Ook Diep Tragisch. Een Volk, dat Op Staat tegen de Covid Hoax, Klimaat Gekte en de CBDC, Nee, Dat gaan We Zo Niet Beleven.

Ondanks de Over Weldigende Waan Zin ben ik Niet Al te Bezorgd. Mensen, die de Waan  Zin Kiezen, die Kiezen Zelf hun Onder Gang. De Covid Hoax is een Intelligentie Test Genoemd. Wie het Bedrog Niet Zag, Nam een Prik, die Dodelijk kan Zijn, en Je Immuun Systeem naar de Galle Miezen helpt. Dat Niet Alleen, de DNA Structuur, en Daar Mee het Mens Zijn, wordt Er Mee Aan Gevallen. Velen namen een Tweede, een Derde, een Vierde () om dat de Prik Veilig en Werkzaam is. Kunnen Mensen Niet Meer Denken door Al die Fluoride in het Drink Water en de GMOs in hun Voedsel en Alle Andere Rotzooi, die Ze Kopen?

De Agenda. die via Digitale Weg Slavernij wil Bereiken. gaat Onder Tussen maar Voort. Karin en ik, we Maken ons Er Steeds Minder Druk om. Vrijheid is Vrijheid is Vrijheid, en als Dwang mijn Vrijheid bedreigt, dan mag de Confrontatie Ergens tot mijn Dood Leiden. Die Prik gaat er bij mij Niet in, Hoe Dan Ook.

De Dood is Aanvaardbaar..Angst voor de Dood maakt de Mens Manipuleerbaar. Ik verlang Niet naar de Dood, maar ik Verafschuw het Feit, dat dit Leven Eindig is, Zeker Niet. Dit Bestaan is een Domein binnen een Oneindig Spectrum van Mogelijkheden. Het Idee, dat dit Aardse Lijf Voor Waarde voor Bestaan is, vind ik Ridicuul. Dat het een Voor Waarde is voor mijn Persoontje Ja, dat Klopt. ik werd Zonder Persoonlijkheid Geboren. Bouwde er toen een Wereld op, en die Daat Op zal Onherroepelijk moeten worden In Geleverd. Ik ben Niet Gehecht aan dit Imago. Meest Al ben ik me Er in het Geheel Niet van Bewust. Dan bestaat Ie Niet.

God is een Woord, Waar mee ik werd Op Gevoed. Toen ik 12 Jaar was, had ik de In Geving dat ik in dit Leven de Waarheid zou Realiseren. Wat een Ambitie voor een Zondig Ventje! Toch kan Het, als Je de Beperkingen, die Je Aan Geleerd zijn, Niet Langer Gelooft. Als een Hond kan Skateboarden, dan kan ik God Vinden.

Dank aan Wie Nu Nog leest, ik heb Je Lief.

Belgian Malinois Dog has the Most Incredible Skateboarding Skills

Gepubliceerd 19 mei 2023

The Woof World

Lucky is A Skateboarding Prodigy! 🛹 🤩 🔥

Hey Everyone, and Welcome to The Woof World. This Video is about A Talented Belgian Malinois Dog that has the Most Incredible Skateboarding Skills.
Check Out our Other Social Media Channels
📘 Facebook https://facebook.com/woofworldtv​​
📷 Instagram https://instagram.com/woofworldtv

Reacties
https://youtu.be/gRbR5MusuP4

Joost Lips

Efemere Fenomen, 23 juli 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/07/23/de-valse-trots-van-de-pride-parades/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dilan+Yesilgöz+Zegerius
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ministerie+van+Justitie+en+Veiligheid
https://robscholtemuseum.nl/?s=COVID+Hoax
https://robscholtemuseum.nl/?s=Fluoride
https://robscholtemuseum.nl/?s=Klimaat+Gekte
https://robscholtemuseum.nl/?s=CBDC
https://robscholtemuseum.nl/?s=Central+Bank+Digital+Currency
https://robscholtemuseum.nl/?s=Regen+Boog
https://robscholtemuseum.nl/?s=Regen+Boog+Beweging
https://robscholtemuseum.nl/?s=Regen+Boog+Vlag
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pride
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gay+Pride
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pride+Parade
https://robscholtemuseum.nl/?s=Hashtag
https://robscholtemuseum.nl/?s=You+are+Included