Joost Lips – De Twee Kanten van Illusie

Onze Tafel Lamp in de Hemel (foto  Efemere Fenomen)

De Twee Kanten van Illusie

I’ve Looked at Life from Both Sides Now
From Win and Lose and Still Somehow
It’s Life’s Illusions I Recall
I Really don’t Know Life at All

Joni Mitchell

In de Goede Oude Tijd was het Leven Nog Simpel. je had het Goede en het Kwade, en als je deugde, koos je voor het Goede. Dat is Nu Wel Eventjes Anders.

Ik meen, dat het David Icke was, die mij voor het Eerst door drong van de Mogelijkheid, dat Opposanten binnen een Politiek Spectrum binnen een Enkel Voudige Regie vallen. De Politieke Strijd is een Set Up, dat het Volk de Illusie van een Keuze geeft, in Werkelijkheid speelt er een Agenda, waar in Alles al Beslist is.

Dit Dubbel Karakter zien we Ook in Oorlogen, waar bij Betrokken Partijen door Één en de Zelfde Lobby zijn Aan Gemoedigd, op dat de Wapen Handel op Volle Toeren draaien kan, de Belang Hebbenden Ongeremd verdienen aan Destructie en de Dood.

Iemand Neer Schieten voor de Vrede. Aan deze Waan Zin herken je dit Dubbel Karakter Ook. Moorden is Fout, maar als je een Soldaat bent is het Op Eens Eerbaar. Knetter Gek Natuurlijk.

Toen ik Dienst Plicht, na deze Eerst Vervuld te hebben, als nog weigerde, werd ik Op Geroepen om me Hier Over te Verantwoorden. Er zaten Drie Hoog Geplaatste Militairen voor me om me aan de Tand te Voelen.

Mijnheer Lips, Wat is Uw Reden om Dienst Plicht, Na Dat U Deze Eerst Toch Vervuld heeft, Als Nog te eigeren?

Ik ben tot het In Zicht Gekomen, dat het Rijkelijk Absurd is, de Russen, Om Maar een Volk te Noemen, als Vijand te zien, om dat ik Toe Vallig aan deze Kant van het IJzeren Gordijn Geboren ben. Was ik aan de Andere Kant Geboren, dan waren jullie mijn Vijand, en dat is Al Net Zo Absurd.

Maar Mijnheer Lips, als U met Uw Vriendin door een Park loopt, en Uw Vriendin wordt Aan Gevallen, dan zult U, neem ik aan, Dit Niet Toe Staan en de Strijd tegen haar Belager Aan Gaan?

Van Zelf Sprekend, daar is dan Duidelijke Reden toe, maar die Reden heb ik Niet naar de Rus, die ik Niet Ken en mij Niets heeft Mis Daan. Boven Dien heb ik in dat Park Niet op voor Hand Reeds Wapens Gestationeerd Staan. Ik kan Niet achter de Motivatie van het Nederlandse Leger staan. Ongeacht wat U Beslissen zal in Deze, ik zal Nimmer mijn Dienst aan de Nederlandse Krijgs Macht Meer Verlenen.

Binnen Enkele Weken kreeg ik een Brief in de Bus. Ik werd als Geweten Bezwaarde Geaccepteerd en was Alleen Nog Op Roepbaar om bij Natuur Rampen te Helpen.

Nou had ik Van Daag Weer Zo een Kwestie voor me, Waar Van ik me af vroeg Hoe zit dit nou weer? Ik las bij Onderzoek Journalist George Webb, dat hij het Bewezen acht, dat Dr Robert Malone, die zich Flink heeft laten horen tegen de Gen Therapie Spuit, Niet te Vertrouwen is. Het is Complexe Materie, en mijn Gebrekkig Engels maakt het Nog Lastiger om te Begrijpen, maar voor Geïnteresseerden Hier de Link.

Van Zelf Sprekend moest ik Weer denken aan het Dubbel Karakter van de Vol Strekt Geregisseerde Globale Agenda. Ik dacht aan mijn Lief, Karin, die Al Tijd Al zei Ik vertrouw die Malone Niet. Als ik haar dan vroeg Waarom Niet, dan zei ze Dit Niet te Weten, maar haar Intuïtie rook Onraad. George Webb zet ook Robert Kennedy Jr in de Verdachten Bank, de Man, die Zeer Kritisch tegen de Globalisten spreekt, maar Wel Licht Ook een Dubbele Agenda voert? Dr Shiva Ayyadurai noemt Kennedy een Vol Strekte Op Lichter. Wie kunnen we Nog Vertrouwen. Waar Om zou Shiva Hier Niet de Op Lichter zijn? Enkele Weken voor dat Shiva Kennedy een Op Lichter noemde, liet hij zich Nog in Om Arming met Kennedy Fotograferen. Maak Daar Maar Eens Helderheid van.

Het gaat mij er Niet om Partij te Kiezen, Veel Eer om het Algehele Patroon, dat zich af speelt te Herkennen. Niet door Eindeloos te Studeren op de Kleinste Details, maar door de Grote Lijnen te Zien en Door Voelen. Waar het mij voor Al om gaat is Niemand te Geloven, Aller Eerst de Eigen Zin Tuigen te Vertrouwen. Als ik Me Zelf Niet vertrouw, dan zijn er Wat Aan Passingen in mijn Leven Stijl Nodig, zo dat dit Vertrouwen er Wel is. Een Vrij en Op Geruimd Gemoed herkent de Intuïtieve In Gevingen die van Belang zijn, in de Dwaze Wereld, Waar In wij Leven.

Er zijn Heel Wat Mensen in de Alternatieve Media, die ik vertrouw, maar Geen van hen kan Redder van de Mensheid zijn. Dat kan een Ieder Alleen Zelf zijn, in Zich Zelf. Als dit door Genoeg Mensen wordt In Gezien gaan de Tafelen der Tollenaars Om Ver, Eerder Niet.

Ook Al gaat Geen Eenling de Wereld Redden, toch wil ik Graag Wat Namen Noemen, voor Wie Werkelijk Geïnteresseerd is uit de Coma van Goed Gelovigheid naar Overheden, Media, Wetenschap en de Gezondheid Zorg te treden. Ik doe dit in Wille Keurige Volg Orde. Maar Eerst het Lied van Joni Mitchell, waar aan ik de Strofe Hier Boven heb Ontleend.

Joni Mitchell – Both Sides Now on Mama Cass Show,
1969

Gepubliceerd 2 mrt 2015

Baby Mario and Adriel

Reacties
https://youtu.be/4NdsnFZm0X4

Anthony de Mello was een Jezuïet, die Stellig Niet tot Enige Traditie meer behoorde toen hij zijn Woorden van Vrijheid sprak. Luister Maar Eens naar A Rediscovery of Life.

Anthony de Mello – A Rediscovery of Life

First published  on October 4th, 2022 at 21:49 UTC

channel image
AweandGrace

Awe & Grace

With Spanish Subtitles

Reacties
https://www.bitchute.com/video/BNRD8BypsJfx/

Belangrijke Namen sinds de Covid Hoax de Wereld in Bezit nam, zijn Willem Engel en Jeroen Pols, Geert Vanden Bossche, Catherine Austin Fitts, Michael Yeadon, Andrew Kaufman, Judy Mikovits en Harry Vox.

Harry Vox – Prediction What’s Happening Now in 2014

First published on June 2nd, 2020 at 02:48 UTC

channel image

AweandGrace

Awe & Grace

The Rockefeller Foundation Document that Harry is Referring to http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller Foundation.pdf

Reacties
https://www.bitchute.com/video/Vt9DdtcwuN6Q/

Er zijn Veel Meer Namen te Noemen, maar voor Wie Net Beginnen te zien, dat er Iets Helemaal Mis is met Wat Gevestigde Orde ons wil verkopen, is dit Voorlopig Genoeg. Ik Besluit met een Video van Ene Rooster, die ik tijdens het Begin van de Lockdown ontdekte, waar bij mijn Bek Open viel. Zijn Kanaal werd Al Snel van YouTube gegooid Natuurlijk, maar deze Op Name had ik Reeds Veilig gesteld. Het ging over, Ja Wel, het World Economic Forum

Rooster – The PlanDemic is A Smokescreen for the New World Order

First published at 18:16 UTC on May 6th, 2020
.
channel image

AweandGrace

Awe & Grace

Rooster´s House his Channel Removed by YouTube http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller Foundation.pdf

Reacties
https://www.bitchute.com/video/LUl8AABrtx0t/

Joost Lips<

Efemere Fenonmenen, 19 april 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/04/19/de-twee-kanten-van-illusie/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomen
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joni+Mitchell
https://robscholtemuseum.nl/?s=Mama+Cass+Show
https://robscholtemuseum.nl/?s=George+Webb
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robert+Malone
https://robscholtemuseum.nl/?s=Robert+Kennedy+Jr
https://robscholtemuseum.nl/?s=Shiva+Ayyadurai
https://robscholtemuseum.nl/?s=Anthony+de+Mello
https://robscholtemuseum.nl/?s=Willem+Engel
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jeroen+Pols
https://robscholtemuseum.nl/?s=Geert+Vanden+Bossche
https://robscholtemuseum.nl/?s=Catherine+Austin+Fitts
https://robscholtemuseum.nl/?s=Michael+Yeadon
https://robscholtemuseum.nl/?s=Judy+Mikovits
https://robscholtemuseum.nl/?s=Harry+Vox
https://robscholtemuseum.nl/?s=Rooster
https://robscholtemuseum.nl/?s=WEF
https://robscholtemuseum.nl/?s=World+Economic+Forum
https://robscholtemuseum.nl/?s=Covid+Hoax
https://robscholtemuseum.nl/?s=Twee+Kanten+van+Illusie