Joost Lips – Angst, Vlucht Prikkel of Groei Kans?

Angst, Vlucht Prikkel of Groei Kans?

Een Klassiek Indiaas verhaal vertelt over een Man, die door een Straat rent, uit Angst voor de Gorilla die hem Achter Volgt. Een Toe Schouwer op het Voet Pad heeft een Andere Visie op de Situatie en roept de Man op de Vlucht toe ¨Sta Stil, Draai je Om, Kijk het Beest Aan!¨ De man Gehoorzaamt dit Advies, en Ook de Gorilla komt ter Stond tot Rust. Het Beest bleek Alleen Maar te Willen Spelen, en het Spel was Nu Uit. Ik dacht aan dit Verhaaltje, met Des Betreffend Advies, bij het Zien van Volgend Filmpje.

FEAR has Two Meanings

First published on August 2nd, 2023 at 23:38 UTC

AweandGrace

Awe & Grace

Reacies
https://www.bitchute.com/video/72xVFEwXmybJ/

Angst is Geen Beste Raad Gever, zegt de Volks Mond. Dit betekent Echt Niet, dat het Moment van Angst ons Niets te Vertellen heeft. In Feite Raadt dit Gezegde Aan Niet voor de Angst op de Vlucht te Gaan, maar Er als Getuige Stil Bij te Staan, Waar Door de Angst in de Diepte Gekend en Door Zien kan Worden. Angst hoeft Niet Gevreesd te Worden, We kunnen Er Van Leren. In het Aan Zien van de Angst zal Vaak blijken, dat de Tijger, die we Vreesden in Feite een Lief Klein Poesje blijkt te Zijn.

Flótàs, voor Wie we Vele Maanden mochten Zorgen (foto Efemere Fenomenen)

Angst is hèt Wapen van de Propaganda Machine, die We op Volle Toeren Zien Draaien Deze Dagen. Frans Timmermans, die Momenteel Weer Ambities binnen de Nederlandse Politiek heeft, Liet via een Tweet, met Projectie op Politici, in Feite Weten Hoe hij Hier Zelf Over Denkt.

Angst is het Sleutel Woord bij Alles, dat uit de Truken Doos van de Globalisten te Voor Schijn komt, 9/11, de COVID Hoax, de Stik Stof Waan, het Kokende Klimaat en Binnen Kort ook in dit Theater, Buiten Aardse Wezens. De Grap Wat de Aliens Betreft is, dat Zij Hier Waar Schijnlijk Al Lang Geleden Geland Zijn en de Huidige Agenda van De Humanisering en Genocide Aan Voeren. Nee, Zeker Weten doe ik dit Niet, maar ik kan in Veel van die Figuren, Behalve de Uiterlijke Verschijning Geen Sprankje Menselijkheid Ontdekken. Psychopaten zonder Gevoel, Compassie of het Vermogen Ergens Spijt over te Hebben.

Klaus Schwab kwam Eerst met de Term The Great Reset en Later met de Veel Zeggende Uit Drukking The Great Narrative. Er worden U Louter Verhalen op de Mouw Gespeld. The Great Narrative moet The Great Reset Waar gaan Maken. Ja, de Sekte Leden Kennen om de Één of Andere Reden de Dwang Matigheid hun Boze Agenda in Kleine en Grotere Hints Openbaar te Maken.

Het is Te Door Zichtig Geworden Alle Maal. Zeer Veel Mensen Zien, dat Er Geen Donder van Klopt. Als er Een Maal Twijfel over de Op Rechtheid van Overheden is Ontstaan in een Persoon, dan zal dat Gaatje in de Dijk Wel Dra een Dijk Door Braak Betekenen. Zo Escaleren Zaken, Daar om Versnellen de Zelf Benoemde Filantropen hun Snode Plannetjes, Wat ze Nog Meer te Kijk Zet, dan Ze Al Stonden. Angst Aan Jagen lukt Steeds Minder. Er zullen Onder Tussen Veel Mensen Zijn, die met Zekere Gêne Terug Kijken naar het Begin van de COVID Hoax, Toen ze de Tirannen Nog Geloofden en Vrij Ademende Mensen Vreesden.

Het gaat Allemaal Steeds Weer om Angst voor Ziekte en Dood. Met het Woord ‘Veiligheid‘ wisten de Globalisten Velen Gevangen te Zetten in hun Eigen Huis, dat Binnen Kort Niet Eens Meer Eigen Dom mag Heten als Het aan Hun Recht Vaardigheid ligt. Mensen Stierven in Vol Strekte Een Zaamheid voor de Veiligheid () Nee, Dit wordt Geen Op Somming, Het is Te Walgelijk Alle Maal. Bekijk dit Filmpje Maar Eens.

COVID Crazy Creepiness

First published on August 3rd, 2023 at 01:57 UTC

channel image

AweandGrace

Awe & Grace

Reacties
https://www.bitchute.com/video/k3oxmHHs4rMq

DeDood buiten de Deur Houden is Waan Zin, Geboorte betekent Dood. Die Genen, die de Gezondheid Tour van Big Pharma Promoten, zijn Precies die Genen, die Mensen Vroeg Tijdig Doden. De Angst voor de Dood Aan Wakkeren is Doen als of Jouw Kunde boven Die van de Natuur Verheven is. Van Zelfsprekend is het Satanisme, Nu, Steeds Meer Mensen dit Zien Komen de Satanische Symbolen in Grote Getale ten Tonele. Aanval is de Beste Verdediging, denken Zij, die zich aan de Verliezende Hand Voelen.

De Dood, Waar Om wordt deze Zo Gevreesd? Om dat het Bestaan binnen deze Materialistische Agenda wordt Op Gehangen aan het Hebben van een Lijf. Iedere Meta Fysische Dimensie wordt Onder Geschikt Gemaakt aan het Materialisme, dat Tirannie wenst Voor Te Schrijven. Dit is Niet, om dat ze de Meta Fysica Zelf Niet Beseffen, Anders zouden de Dwazen Geen Duivel Aan Bidders zijn. Punt is, dat ze God Vrezen, maar Op Maniakale Oer Domme Wijze, om dat Ze God willen Bestrijden. Door Kinderen te Ontvoeren, te Mis Bruiken, te Martelen en dan hun Bloed te Drinken. Want Dit doet God het Meeste Pijn. Hun Begrip van God is Vol Strekt Idioot, Laag bij de GrondS, Nee, Onder Gronds. Het zijn Alle Maal Bangeriken met Net die Slimheid om dit Vuige Spel te Spelen, Dat ze Nooit Winnen Kunnen. De Dood, de Dood maakt Geen Onder Scheid tussen Kleuren. Oorsprong is Onverdeeld. Verdeling bestaat Louter aan de Buiten Kant.

Er zijn Mensen, die hun Angsten willen Aan Gaan, en Hier een Project van Maken. Ik acht Dit een Dwaal Weg, een Persoonlijke Trip. Mijn In Ziens is Alles Gegeven, Zo als Het is, en Dienen we te Dealen met Angst, Precies, daar waar het Op Treedt. Niets Vermijden, Dat is Alles. Angsten, die Zich Spontaan Voor Doen, Vragen om Door Voeld te worden. In dit Voelen wordt een Verhaal aan Je Verteld, dat je Wijsheid Vergroot. Angst voor Angst, Laat je op de Vlucht Slaan, Vergroot de Angst Alleen Maar. Niet Nodig, Kijk Nooit Meer Weg en Kom tot Rust in je Huidige Stap.

Nisargadatta Maharaj sprak over het Koppeltje Angst en Verlangen. Zonder Verlangen is Er Geen Angst Mogelijk. Gebondenheid aan Vorm betekent Angst voor Vorm Verlies. Dit Complex van Angst en Verlangen speelt zich Geheel Af in het Denken. Door bij Angst Stil te Staan kan Dit worden Door Zien.

Nisargadatta Maharaj – Desire for PLEASURE and Fear of PAIN

Gepubliceerd 7 mrt 2023

Supreme Yogi

Sri Nisargadatta Maharaj answers when A Questioner Asked “Why do l desire Pleasure and Fear Pain?

Subscribe to this Channel for More Spiritual Inspiration and Wisdom.

https://www.youtube.com/supremeyogi

This is Episode (79) of ‘Spend Your Time with an Enlightened Guru‘ Series.

Full Play List
https://bit.ly/3NZdngC

About Sri Nisargadatta Maharaj
Nisargadatta Maharaj, 1897 – 1981, Born Maruti Shivrampant Kambli, was A Master of Non Dualism. He was an Enlightened Guru Who Lived in the State of Maharashtra, in India. He is One of the Most Renowned Spiritual Gurus in the World.

Excerpt Source Info
I AM THAT,  Talks with Sri Nisargadatta Maharaj.’
Translated from the Marathi Tape Recordings by Maurice Frydman.

Amazon.in https://amzn.to/3wmY9MG
Amazon.com https://amzn.to/3CXhrtd

About Supreme Yogi Channel.
This is A Humble Attempt to Propagate Some of the Most Valuable Teachings of Great Yogis, Saints and Sages Who Lived in India. Many of These Teachings are Very Inspiring and Beneficial for Modern Men. If these Videos are Useful to You, Please Consider Supporting this Work because this Channel is Demonetized by YouTube in 2019. You can Support by Any of the Following Way

Patreon https://www.patreon.com/supremeyogi Exclusive Yogic Practices and Tips Special Video Series
Paypal https://paypal.me/supremeyogi
G Pay | Paytm 8089790974

If you’re Unable to Support this Channel on Patreon and you Wish to Get Access to Our ‘Exclusive Yogic Practices and Tips‘, Please Send an Email, Given Below, Requesting for Exclusive Files and We will Share Them for Free.
Contact supremeyogivideos@gmail.com

Copyright Disclaimer
Information Shared in this Video is Only for Non Profit Educational Purpose. To Support the Author | Owner | Publisher of the Book, We have Also Shared A Link to the Book for Those Who would Like to Buy the Book Online. However, if You are the Copyright Owner of Any of the Content Shared in our Video, and Want your Content to Be Removed or Credited in the Description, Kindly Let Us Know via Email, and we will Take Immediate Action for your Satisfaction. Thank You and Stay Blessed!

Music by David Lastra
Footage by Videezy.com

#Nisargadatta #Wisdom #Advice

Reacties
https://youtu.be/cIrdhkp8vCM

Efemere Fenomenen, 3 augustus 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/08/03/angst-vluchtprikkel-of-groeikans/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries