Joost Lips – Alleen Zijn

Alleen Zijn

Gary Snyder, Dichter en Essayist, die in het Boek The Dharma Bums van Jack Kerouac als Japhy Ryder Op Trad, zei in dat Boek, dat voor hem het Top Punt van Zen Boeddhisme was Zo Veel Mogelijk Mensen te Ontmoeten. Dat is Interessant, want staat Zen Niet voor Meditatie, Stilte en Alleen Kunnen Zijn? Alleen Kunnen Zijn en Alleen Kunnen Zijn?

Het gaat Gary Snyder van Zelf Sprekend om Al Één Zijn. Being All One. Alleen Zijn in Gezelschap is een Hogere Kunst dan in Af Zondering, als Niemand je Meditatieve Staat, Zo je die Al Bereikt had, kan Triggeren tot een Reactieve en Verdeelde Geest.

Ik ben Graag Alleen, en Geniet Ook van Gezelschap. De Mogelijkheid me Terug te kunnen Trekken is me Al Tijd Dierbaar geweest, en ik heb een Sterk Gevoel, dat Gary Snyder Niet voor Niets in me Op Komt van Avond. Ik begeef me Alleen onder de Mensen als Karin Niet Werkt en ik de Auto tot mijn Beschikking heb; We Wonen Nog Al Af Gelegen van de Intenser Bewoonde Wereld. Nu is het idee in mij Ontsproten de Lieflijke Kleine Zilveren Kia Picanto te laten Verzekeren o, dat ik Iedere Dag mijns Weg naar de Mensen kan Gaan. Dat kost een Som Geld, die we Graag willen Besparen, maar ik kan dit Compenseren door mijn Rook Gedrag Radicaal Aan te Passen Als ik een Kwart Rook van Wat ik Nu doe zijn de Verzekering en Benzine Kosten voor het Fraaie Karretje Bespaard. Ik heb het Niet Uit Gerekend, Doe maar een Gooi. Toen ik naar Ierland kwam in 2015, had ik Geen Rij Bewijs, Nu ik Het Al Wat Jaartjes heb, ligt de Wereld voor me Open. Ik hoef Nooit Ver, ik wil Graag Mensen Ontmoeten en die zijn met de Picanto Snel te Bereiken.

Karin werkt in een Natuur Winkel en maakt Iedere Dag Mee Hoe haar Hart en Intel kan Schuren met Mensen, die Wel haar Aan Dacht komen Consumeren, maar tot Werkelijk Contact en Luisteren Niet Bereid Zijn. Parasieten. Ik Begrijp haar Strijd Hier Mee. Ik zal Dit Nog Beter kunnen In Voelen als ik Me Meer met Mensen zou Bemoeien.

Karin en ik, We hebben Al Heel Wat Crises Mee Gemaakt. Heftig en Veel Vuldig. Een Snel Kook Pan, en Toch duurde Het Nog Lang. Een Schuur Machine, maar de Eigenheid in Ons Beiden bleef Intact. We Bleven Samen en Alleen.

We Praten Vaker over het Punt tot Waar Contact met een Bepaalf Mens Nog Waarde heeft. Ik Zeg Eigenlijk Steeds het Zelfde. Dat Regelt Zich Zelf als je Eerlijk en Op Recht bent. Ja Maar, zegt Karin Te Recht, Het doet me Pijn als Mensen me Niet Begrijpen. Dat is Ook Zo, Dus geef je Ieder Mens je Hart en de Wijsheid, Waar Ie Recht Op heeft, maar Als die Dan met Zijn of Haar Hakken in het Zand  gaat Staan, dan zit Jouw Taak Er Op. Dit Onder Scheiding Vermogen is, Waar het Deze Dagen, Alle Mensen Zeer Specifiek, Om Gaat.

Israël is Niet in Oorlog met de Palestijnen. Er vindt Louter Ontvolking Plaats en Verder Ook Om Volking op de Hele Planeet, Om Zo Veel Mogelijk Mensen in Angst en Verwarring Achter te Laten. Zie Het, maar blijf Er Nooit Aan Plakken. Heb het Onder Scheiding Vermogen, maar Hecht Niet aan Wat Het heeft Laten Zien. Blijf als Buigend Riet Heen en Weer Bewegen met de Wind, die Waait, Sta Toe, dat Mensen je Schaduwen in het Water Lezen. Niemand zal Ooit Regeren pver Jou als je Hier Acht Opblijft Slaat.

Ik Leef met de Vrouw, die Al mijn Moeilijkheden met Haar te Slikken had, Zij leeft met de Man, die Al haar Moeilijkheden Nam. We kennen Time Outs, dan Vloog ik naar Nederland Om Daar Tijdelijk Zwerver te Worden, en Ieder Apart Her Vonden Wij Zo het Even Wicht, dat voor Samen Zijn Nodig is. Ik ben Al Heel Lang Niet Meer naar Nederland Gevlogen.

Ik wil de Picanto in de Verzekering en het Leven, met Wie Dan Ook, Niet als Leer Weg Zien, maar als Rijk Dom, die Geen Verbetering Behoeft.

Ik Besluit met een Fraai Filmpje van een Man, die ik Al Tijd Weer Waardeer, Als ik hem Hoor Spreken, en die de Naam Adyashanti heeft Geaccepteerd.

Adyashanti on Being Alone

First published at 07:20 UTC on September 27th, 2022

channel image

Essential testimonies

xelzbrod

Enlightenment Teacher Adyashanti Speaks to the Nature of What is True and Real.
I know I‘m Overtaxing Some of my Viewers but At the Same Time I am Sure that There are Quite A Few Who are Ready to Hear This.

Check Out Other Teachings of Adyashanti at
https://adyashanti.opengatesangha.org/teachings/library/video

Read Xelzbrod’s Blog
https://www.paxton.de

Reacties
https://www.bitchute.com/video/Pn5Y5SBGmqAU/

Joost Lips

Efemere Fenomenen, 30 oktober 2023

https://efemerefenomenen.wordpress.com/2023/10/30/alleen-zijn/

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joost+Lips
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bodemloze+Beelden+Tuin
https://robscholtemuseum.nl/?s=Efemere+Fenomenen
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Heart+of+the+Matter+Report
https://robscholtemuseum.nl/?s=AweandGrace
https://robscholtemuseum.nl/?s=Karin+de+Vries
https://robscholtemuseum.nl/?s=KIA
https://robscholtemuseum.nl/?s=KIA+Picanto
https://robscholtemuseum.nl/?s=Auto+Verzekering
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jack+Kerouac
https://robscholtemuseum.nl/?s=The+Dharma+Bums
https://robscholtemuseum.nl/?s=Gary+Snyder
https://robscholtemuseum.nl/?s=Adyashanti
https://robscholtemuseum.nl/?s=Alleen+Zijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Al+Één+Zijn
https://robscholtemuseum.nl/?s=Zen+Boeddhisme
https://robscholtemuseum.nl/?s=Dunmanway
https://robscholtemuseum.nl/?s=Ireland

 

 

1 Comment

 1. Robert Kruzdlo 3 november 2023 op 10:44

  Je wil zo graag dé wokist zijn. Lees dan eerst dit: People who can’t stop seeing the world through the lens of wokism.

  Wokists lump all the woke together and consider them morally, intellectually or physically inferior – which is hard to avoid because woke culture is, more often than not, objectively inconsistent.

  Being a wokist is still bad though: it means you have started to hate fellow humans because of their group.
  “I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their politics but by the content of their character.”
  Martin Luther King Jr.

  “Father, forgive the woke, for they know not what they do”
  Even on the cross, Jesus never turned wokist.

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.