Johannes Schoonhoven – PERS BERICHT ANIMUS: SOLO EXPOSITIE JOHANNES SCHOONHOVEN BIJ WOLTERINCK, LAREN

Johannes Schoonhoven met Animus bij Wolterinck in Laren (foto kunstenaar)

PERS BERICHT ANIMUS

SOLO EXPOSITIE JOHANNES SCHOONHOVEN BIJ WOLTERINCK, LAREN

Van 3 februari tot en met 3 maart 2023 is in de Showroom van Wolterinck aan het Zevenend 38E in Laren de Solo ExpositieANIMUS” van Johannes Schoonhoven te Bezoeken.

Johannes Schoonhoven, 1975, werkt met Papier Maché en Gips, dat hij Met de Hand of Met Pallet Messen Bewerkt. Het Eind Resultaat is Sterk Afhankelijk van het Droog Proces.

Kunst Criticus Bert. Jan ter Braak opent de Tentoonstelling, waar op Veel van Schoonhovens Nieuwe Werk te zien is, op zaterdag 4 februari om 15.00 Uur. Hij onthult dan Tevens een Kunst Werk, dat Schoonhoven bij Wijze van Experiment gedurende een Jaar Lang aan de Natuur heeft Terug Gegeven, Om te Kijken wat deze Oncontroleerbare Factor met zijn Werk doet. De Expositie is Tot Stand Gekomen in Samenwerking met Forwart Gallery uit Antwerpen en is te Bezoeken van maandag tot en met zaterdag, van 10.00 – 17.00 Uur.

We nodigen U Van Harte uit om bij deze Feestelijke Opening Aanwezig te zijn. Beeld Materiaal is Op Verzoek Beschikbaar. Neem daar voor Contact op met maartje@wolterinck.com.

About Johannes Schoonhoven

Johannes Schoonhoven, 1975, werkt met Papier Maché en Gips ,dat hij Met de Hand of Met Pallet Messen bewerkt. Het Eind Resultaat is Sterk Afhankelijk van het Droog Proces, dat Enkele Weken tot Maanden kan duren. Zijn Abstracte, Monochrome Werken hebben een Link met de Natuur én met het Werk van zijn Grootvader, ZERO Kunstenaar Jan Schoonhoven, en Nodigen Uit tot Na Denken en Weg Dromen. Schoonhoven verblijft Zelf Regel Matig in Franciscaner Broederschappen en Kloosters om daar tot Verstilling en Inspiratie te Komen. Zijn Werk is voor ons een Absolute Aan Vulling op onze Interieurs en onze Art Collectie.

Wolterinck

Wolterinck is een High End Design Studio op het Gebied van Architectuur, Interieur, Styling, Kunst, Tuin Architectuur en Product Ontwerp. Totaal Concepten, waar in Al deze Disciplines Samen Komen, en Veel Aandacht voor de Relatie tussen Binnen en Buiten maken Wolterinck Uniek in zijn Soort. Onder Leiding van Marcel Wolterinck werkt het Team, Bestaande uit 25 Professionals, aan Projecten in Binnen en Buitenland. Naast het Ontwerp Bureau bevindt zich in Laren de Wolterinck Store, een 1.500 Vierkante Meter Tellende Woo Winkel met Exclusieve Interieur Merken, Accessoires en een Grote Kunst Collectie.

Met Vriendelijke Groet, Kind regards,

Johannes “Jan” Schoonhoven

M 31 6 83348230
E jjschoonhoven@pm.me
I https://johannesschoonhoven.com/

Sent with ProtonMail Secure Email.

Mail aan R, 30 januari 2023, 08:00

Curved Wave (202)

Reacties
https://vimeo.com/614502449

Back Side Curved Wave

Reacties
https://vimeo.com/614526198

Paola van de Velde – Reliëf Over Geleverd aan de Elementen + Johannes Schoonhoven – Livestream: Dedicated to Nature for A Year

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Johannes+Schoonhoven
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Schoonhoven+Jr
https://robscholtemuseum.nl/?s=Papier+Maché
https://robscholtemuseum.nl/?s=Pallet+Mes
https://robscholtemuseum.nl/?s=Franciscaner+Broederschap
https://robscholtemuseum.nl/?s=Jan+Schoonhoven
https://robscholtemuseum.nl/?s=ZERO
https://robscholtemuseum.nl/?s=Bert+Jan+ter+Braak
https://robscholtemuseum.nl/?s=Marcel+Wolterinck
https://robscholtemuseum.nl/?s=Wolterinck
https://robscholtemuseum.nl/?s=Laren