JDTVHQ | JDTV | Eric Donk – Reconstructie Bom Melding door Micha Kat bij Ministerie van Justitie en Veiligheid

Bomb Shell! (gif Pinterest)

Reconstructie Bom Melding door Micha Kat bij Ministerie van Justitie en Veiligheid

Gepubliceerd 26 nov. 2014

<

JDTVHQ

Justitie met een Bom Melding. Omdat hij een Laffe Oplichter is, die Zich Zelf Hier Voor Niet wil verantwoorden, verblijft hij Tegenwoordig in het Buiten Land en claimt, dat hij door de Overheid Vervolgd wordt wegens zijn Journalistieke Werkzaamheden.

De Eerste Keer, dat ik dit Geluid Fragment hoorde was, terwijl ik naast Micha Kat in het Verdachten Bankje zat, tijdens een Zitting van de ‘Graffiti Zaak‘. Helaas viel mijn Verbazing, Afschuw en Woede de Rechter Niet op. Hoewel ik Nu als nog als een Geweld Pleger in de Boeken sta, heb ik Daar Ter Plekke voor de Rechter aan getoond, dat ik Echt Geen Geweld Dadig Persoon ben. Soms kun je Helaas Blijkbaar Ook Te Rustig en Kalm zijn!

https://www.youtube.com/watch?v=P5uU_x8h2pk

In de Uitzending van Argusoog Radio, waarin Kat zijn Arrestatie bespreekt, geeft Kat een Andere Gang van Zaken weer dan de Feitelijke Gebeurtenissen, die in Nieuwspoort hebben plaats gevonden. Verder doet hij de Voorspelling, dat hij Dakloos gemaakt zou gaan worden. Kat is echter Geen Profeet, maar betaalde Ook Hier Opzettelijk de Rekening Niet om maar Zo Veel Mogelijk Geld bij elkaar te schrapen voor zijn ‘Vlucht‘ uit Nederland. Ook JDTV is Flink Benadeeld door deze Handel Wijze.

Doel van JDTV was een Onderzoek naar de Beschuldigingen tegen Joris Demmink. Dit is in een Cruciale Fase Onmogelijk gemaakt, omdat Kat Zich Bewust Niet aan Diverse Afspraken hield, waarmee hij JDTV Opzettelijk in een Onmogelijke Positie heeft gebracht. Micha Kat heeft mij Persoonlijk Zelfs aan geboden om tijdens zijn Verblijf in het Buiten Land in zijn Appartement te verblijven, zo dat ik op mijn Huur Kosten kon besparen. Dit, terwijl hij op dat Moment al wist, dat Dit Kort na zijn Vertrek Ontruimd zou gaan worden. Gelukkig heb ik dit Aanbod Niet geaccepteerd, maar Dit was Duidelijk een Doel Bewuste Poging om mij Dakloos te maken.

Sinds Dien heb ik Micha Kat Helaas Niet Meer in Persoon kunnen spreken, omdat hij op Kosten van Anderen opWereld Reis‘ is. Dit zijn Nog Maar Enkele van de Vele Voorbeelden waarom je Micha Kat Vrij Uit Ondere Andere Profiteur, Bedrieger, Dief, Oplichter en een Rond Uit Kwaad Aardig Persoon Kan en Moet noemen. De Feiten zijn namelijk Gewoon op Beeld te zien en de Camera liegt Niet!
Meer zien?

Abonneer Je Zelf op ons YouTube Kanaal
https://www.youtube.com/user/JDTVHQ