JDTV Producties | Eric Donk – Doneeractie Documentaires Micha Kat

Doneeractie Documentaires Micha Kat

Steun Micha Kat nu en help mee om zijn documentaires te realiseren SPOED

Doel € 75.000,00
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Op het ogenblik staat ‘onderzoeksjournalist‘ Micha Kat op het punt om te worden uitgeleverd aan Nederland. Dit gebeurde, nadat hij eerder naar het buitenland vluchtte, omdat er hier sprake zou zijn van pure overheidsterreur, waardoor zijn hele carrière en leven verwoest zou zijn.De afgelopen 12 jaar heb ik zijn bizarre verhaal van met de camera in beeld gebracht. Kat strijdt naar eigen zeggen al jaren tegen de overheid, criminele bedrijven en kindermisbruikers. Volgens Kat wordt hij in verband met zijn werkzaamheden al jaren achtervolgd door politie en justitie. Met deze documentaire willen we duidelijk in beeld brengen wat zijn rol geweest is in diverse grote schandalen, zoals die van de ‘Liegende rechter‘, ‘De Demmink doofpot‘ en het onderzoek naar een bijzonder controversiële moordzaak.  Ook zijn huidige ‘onderzoek naar een kindermoord door RIVM directeur van Dissel‘ komt natuurlijk uitgebreid aan bod.

Aangezien ik hem jarenlang op de voet gevolgd heb, heb ik dus ook een bijzonder goed beeld kunnen vormen van zijn ‘aparte‘ werkwijze en vele confrontaties met justitie en politie. In deze documentaire(s) zullen dan ook veel niet eerder vertoonde beelden van de opmerkelijke acties en arrestaties van Micha Kat te zien zijn. Micha strijdt al vele jaren voor openbaarheid en rechtvaardigheid en deze documentaire zal dan ook cruciaal zijn om zijn ware verhaal te laten zien. 12 jaar aan beeldmateriaal is natuurlijk niet niks. Hier zal nog bijzonder veel tijd in gestoken moeten worden. Steun Micha daarom met een riante donatie om dit enorme project zo snel mogelijk te kunnen realiseren en de waarheid aan het licht te brengen.Het is niet alleen Micha’s grote wens, dat deze beelden gezien zullen gaan worden, maar gezien zijn juridische situatie is het ook dringend noodzakelijk. Steun deze actie daarom en help direct mee om het verhaal van Micha Kat duidelijk in beeld te brengen, zodat deze beelden ook tijdens zijn proces gebruikt kunnen worden. Mede namens Micha alvast hartelijk dank voor uw barmhartige steun!

Hier alvast de link naar een van de eerste filmpjes, die ik met Micha Kat heb gemaakt naar aanleiding van de promotie van een petitie die om onderzoek naar de kwestie rond topambtenaar Joris Demmink vroeg.

JDTV (1) – Micha Kat over De Affaire Demmink

Gepubliceerd 14 sep. 2020

JDTVHQ

Het is inmiddels alweer bijna 12 jaar geleden, dat het eerste JDTV filmpje gemaakt werd. Hierin gaf onderzoeksjournalist Micha Kat uitleg over zijn onderzoek naar de kwestie Demmink en riep de kijker op een petitie te ondertekenen, die om onderzoek naar deze kwestie vroeg.

Reacties
https://youtu.be/wYqayakuq10

https://www.doneeractie.nl/documentaire-s-micha-kat/-47908

Meer informatie
https://robscholtemuseum.nl/?s=Eric+Donk
https://robscholtemuseum.nl/?s=Micha+Kat
https://robscholtemuseum.nl/?s=Joris+Demmink
https://robscholtemuseum.nl/?s=Liegende+rechter
https://robscholtemuseum.nl/?s=Demmink+doofpot

1 Comment

  1. Let op! Deze doneeractie van Eric Donk/JDTV is NIET ten gunste van Micha Kat bedoeld; zijn motieven zijn eerder rancuneus. Het geld gaat NIET naar Micha, maar naar Eric zelf! Donk zegt Kat zogenaamd te willen ‘helpen’, maar jankt al jaren vrijwel wekelijks hoe hij door Kat benadeeld en opgelicht zou zijn. Deze actie is typisch in Donk-style: pesterig, sarcastisch, gelardeerd met kenmerkende Donk-humor. Doneren op eigen risico!

Reacties zijn afgesloten bij dit onderwerp.